Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בישראל כי אתם בוחרים לחיות בה, לא טוב לכם תעברו לחו"ל שם יש תחבורה ציבורית בשבת, חנויות פתוחות בשבת, הכל כמו יום רגיל.

בישראל בעלת ציוויון יהודי לא תופעל תחבורה ציבורית בשבת מהסיבה הזאת, וכמו שאמרתי, לא טוב לכם, לכו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא טוב לכם לכו?

שאפו.

השלב הבא הוא שכל מי שלא חובש כיפה מקומו לא איתנו?

איזה חלק במדינה יהודית-דמוקרטית לא מקובל עליך?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אתם בישראל כי אתם בוחרים לחיות בה, לא טוב לכם תעברו לחו"ל שם יש תחבורה ציבורית בשבת, חנויות פתוחות בשבת, הכל כמו יום רגיל.

בישראל בעלת ציוויון יהודי לא תופעל תחבורה ציבורית בשבת מהסיבה הזאת, וכמו שאמרתי, לא טוב לכם, לכו.

אם לא שמת לב, כבר הרבה הולכים. אתה תשאר פה עם מיעוט מסוים שיהפוך לרוב מהר מאוד.

פורסם

[quote=>חולה הגה בדם

דניאל .

אבל כשמדינת היהודים מתיימרת להציג את עצמה כדמוקרטית, יש צורך להתחשב באוכלסיות השונות שגרות בה, בנוסף ליהודים עצמם שחלק מאוד גדול מהם חילוניים.

ללכת מפה אני בינתיים לא אעשה את זה. לא כי טוב לי מדי, אלא בגלל דברים שאני בכלל לא חייב לך דין וחשבון עליהם.

ולפני שאתה בא וזורק שטויות באוויר, תבדוק מה אתה תרמת למדינת היהודים שלך, ומה האחרים תרמו.

אני יכול להבטיח לך במאה אחוז, שאבא שלי לבד תרם למדינה במהלך שירותו הצבאי ובמשטרה יותר ממה שתרמה כל המשפחה שלך ביחד.

אז אני נשאר פה חביבי.

שונא גזענים !.

פורסם
אתה רציני?

אתה יכול להביא לי נימוק אחד רציני למה לא להפעיל תחבורה ציבורית בשבת בגלל שחלק מהציבור לא רוצה להשתמש בה?

ברור שהוא לא יכול לתת לך נימוק רציני. שים לב פה:

http://www.youtube.com/watch?v=IG0FB-bZuoU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(תעביר ל-3:06)

"בן, מה אתה שואל אותי כל כך הרבה שאלות? נראה לך שאם היו לי תשובות הייתי דתי?"

שאני אעבור לחו"ל? סליחה?! למה, זאת המדינה שלך יותר משזאת המדינה שלי?

המסים שאני משלם (וברוך השם, אני משלם לא מעט) לא מממנים מספיק אוכלי חינם שחוסים באוהלה של תורה?

השירות הצבאי המלא שעשיתי ולפחות 31 ימי המילואים שאני עושה מידי שנה בשנה בטלים בשישים?

כמו שזכותך לחיות את חייך בדרך שאתה מוצא לנכון, כך גם זכותי לאכול טריפות, לחלל את השבת ולדעת את זוגתי בימי נידתה. במחשבה שניה, על הדוגמה האחרונה אני אהיה מוכן להתפשר איתך.

מי שמך לקבוע לי מהי הדרך הנכונה לנהל בה את אורחות חיי? הדת שלי היא חילוניות מסורתית: אצלי בליל הסדר מגישים לצד הרגל הקרושה תפו"א עם שמנת ופטריות. הדת שלך פוגעת ברגשותיי.

לא טוב לך ולמגזר הפרזיטי שלך לחיות לפי הדת שלי במדינת ישראל? אני בטוח שיש מקומות רבים בעולם שישמחו לקבל אנשים פרודוקטיביים ותורמים לחברה כמוכם.

מה דעתך במקום ללמוד תורה ללמוד קצת עברית? כותבים צביון, לא ציוויון. מי יודע, אולי אחרי שתלמד עברית ייפתח לך התאבון, תלמד עוד כמה דברים, ותהיה קצת פחות בור וקצת יותר אדם בעל יכולת חשיבה עצמאית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ההבדל בין ציוויון לצביון ממצה את כל הנושא הזה בצורה דקה ומדוייקת.

צביון - מהשורש צבע, דהיינו מדינה בעלת צביון יהודי תהיה בעלת סממנים יהודיים וזיקה למסורת.

ציוויון - מלשון ציווי, וההמשך ברור, וחושך על פני תהום.

(הנ"ל עפ"י הבנתי הקלוקלת בעברית, ולא מתבסס על שום מקור בר סמכא).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הלוואי והחרדים והדתיים היו לומדים מהחרדים בניו יורק וקהילות חרדיות אחרות בחו"ל.

הבעיה היא החוקים שמועברים בשביל אוכלוסיות כאלו שלא הוגנות כלפי האוכלסיות האחרות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
(הנ"ל עפ"י הבנתי הקלוקלת בעברית, ולא מתבסס על שום מקור בר סמכא).

והנה דוגמה לאדם בעל יכולת חשיבה עצמאית. שורש המילה צביון הוא צ.ב.י, ופירושה אליבא דמילון ספיר הוא: גוון, אופי, טבע, מראה, בד"כ מראה אישי ייחודי.

מדהים עד כמה אנשים שמנהלים את חייהם לפי התנ"כ כלל אינם מכירים את שפתו. דור של בורים וכסילים שנאחזים בכל מה שאיזה עאלכ בבא-בובה אומר להם משל היו אלה דברי אלוהים חיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
ברור שהוא לא יכול לתת לך נימוק רציני. שים לב פה:

IG0FB-bZuoU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(תעביר ל-3:06)

"בן, מה אתה שואל אותי כל כך הרבה שאלות? נראה לך שאם היו לי תשובות הייתי דתי?"

שאני אעבור לחו"ל? סליחה?! למה, זאת המדינה שלך יותר משזאת המדינה שלי?

המסים שאני משלם (וברוך השם, אני משלם לא מעט) לא מממנים מספיק אוכלי חינם שחוסים באוהלה של תורה?

השירות הצבאי המלא שעשיתי ולפחות 31 ימי המילואים שאני עושה מידי שנה בשנה בטלים בשישים?

כמו שזכותך לחיות את חייך בדרך שאתה מוצא לנכון, כך גם זכותי לאכול טריפות, לחלל את השבת ולדעת את זוגתי בימי נידתה. במחשבה שניה, על הדוגמה האחרונה אני אהיה מוכן להתפשר איתך.

מי שמך לקבוע לי מהי הדרך הנכונה לנהל בה את אורחות חיי? הדת שלי היא חילוניות מסורתית: אצלי בליל הסדר מגישים לצד הרגל הקרושה תפו"א עם שמנת ופטריות. הדת שלך פוגעת ברגשותיי.

לא טוב לך ולמגזר הפרזיטי שלך לחיות לפי הדת שלי במדינת ישראל? אני בטוח שיש מקומות רבים בעולם שישמחו לקבל אנשים פרודוקטיביים ותורמים לחברה כמוכם.

מה דעתך במקום ללמוד תורה ללמוד קצת עברית? כותבים צביון, לא ציוויון. מי יודע, אולי אחרי שתלמד עברית ייפתח לך התאבון, תלמד עוד כמה דברים, ותהיה קצת פחות בור וקצת יותר אדם בעל יכולת חשיבה עצמאית.

המילון הזה של הפיירפוקס ביטל לי את המילה

לא אמרתי שאתה לא משלם מיסים, חוצמזה אני חילוני בכלל, אבל כשהקימו את המדינה המטרה שלה הייתה מדינה דמוקרטית, נכון, אבל המדינה בהחלט בעלת סטטוס קוו.

אז יש עסקים שכן פתוחים בשבת, ניתן כיום לעשות כאן קעקועים, ניתנים הרבה דברים כמדינה דמוקרטית, אך כשזה מגיע לכך שהמדינה צריכה לתמוך בכך שתהיה תחבורה ציבורית בשבת זה פשוט לא נכון, כי אז נהיה ככל מדינה אירופאית, איפה הייחוד שלנו כמדינה יהודית? איפה היהדות נעלמה.

מספר דברים שעליי להוסיף:

1. אם אני לא טועה גם באילת יש תחבורה ציבורית שאגד מפעילה בשבת (גם בינערוני).

2. רבנים מתירים לנסוע בשבת, בתנאי שהנהג הוא גוי (גוי של שבת), ככה שהכנסת לא הייתה חייבת לבטל את הצעת חוק זו, אלא יכלה להגביל אותה (למרות שכאן זה כבר היה נחשב גזענות).

3. דבריי נאמרו לא מחשש שאנשים יסעו בשבת, אלא מהעבודה ששוק העבודה פתאום יתחיל להיפתח לגורמים נוספים, נהגי אגד יעבדו 7 ימים בשבוע, ופתאום נמצא את כולנו עובדים 7 ימים.

לפני שאתם מתחילים לצאת על כל מי שמגיב פה בעד ההחלטה, תחשבו קצת על דברים נוספים לפני שאתם תוקפים.

בואו ניקח לדוגמה את מר עובדיה שעבד באגד רוב חייו, כעת יחייבו אותו לעבוד גם בשבת? זה נשמע הגיוני? אחרי ששבוע שלם הוא עשה נסיעות מאילת לירושלים וחזרה?

בכל מקרה, אצלינו בשכונה היינו משכירים את חברת אגד תיור ונופש בימי שישי בערב, משלמים לבחורה שמרכזת את התשלומים, והיא כבר דואגת להסדיר את העניין עם המועצה ואגד.

עריכה, אלעד בנוגע לתגובה האחרונה שלך ניתן לראות שאתה פשוט שונא אנשים דתיים, ומנסה לדבר בשפה גבוהה כדי להסתיר זאת, נסה לא לייחס את זה למצב הנ"ל, ניסינו להפריד את זה ואתה פשוט מכניס את זה מכל כיוון אפשרי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

איזה מזל שיש לך מילון של פיירפוקס, ככה לפחות אפשר להאשים את המכונה המטומטמת.

ובאשר לנהגים של אגד: אנא, אל תכניס את עצמך לפינות שלא תוכל לצאת מהן בהמשך. אבא שלי היום הוא גמלאי של אגד ובעברו היה נהג. סידור העבודה הרגיל שלו כלל עבודה גם בשבת (הסעת עובדים של מפעל שעובד שבעה ימים בשבוע). בממוצע הוא היה עובד ששה ימים בשבוע. איך? מפני שאחרי כל שבוע שבו הוא עבד שבעה ימים, הגיע שבוע עבודה בן חמישה ימים בלבד.

במילים אחרות - אל תשתמש בדאגה מזוייפת לנהגים של אגד בתור אצטלה לדחיית הרעיון של תחבורה ציבורית במשך כל ימות השבוע. חברות האוטובוסים אומנם מודות לך על דאגתך הכנה לשלום נהגיהן והבטחת ימי המנוחה שלהם, אולם יש להן די דרכים לשמור על האינטרסים שלהם גם בלעדיך.

הוספה לאור ההוספה של קודמי:

אין לי דבר וחצי דבר כנגד מי שתורתו אומנותו או כנגד מי שבחר להאמין בקב"ה, אללה או ג'יזוס כרייסט. יש לי בעיה עם פרזיטים שחיים על חשבוני ומחליטים עבורי באמצעות הכסף שאני משלם להם כיצד יתנהלו חיי. מי שהתייחס כאן לחרדים של ניו-יורק צדק: אלו אנשים שאני מלא כבוד והערכה אליהם, אשר יודעים כיצד לשלב בהצלחה בין האופי המיוחד של אורחות חייהם לבין הצורך לעבוד ולהתפרנס בכבוד ולא להיות תלויים בכספו של הזולת.

פורסם

הבאתי דוגמה, זה לא אומר שזאת הדאגה העיקרית שלי, כפי שציינתי הדאגה היא שברגע שהתחבורה הציבורית תחל לפעול בשבת, כך גם יהיה תירוץ למעבידים לקרוא לעובדיהם בשבת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אני יכול להבטיח לך במאה אחוז, שאבא שלי לבד תרם למדינה במהלך שירותו הצבאי ובמשטרה יותר ממה שתרמה כל המשפחה שלך ביחד.

אז אני נשאר פה חביבי.

מאיפה לך לדעת מה הוא עשה בחיים או מה המשפחה שלו עשתה?

לא משנה מה תגידו על הדת וכל הצבועים פה שאומרים יום יום ברוך השם ובעזרת השם ואוכלים חזיר לא ישנו את מה שנקבע מלמעלה.

הזמן יגיד את שלו.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
הבאתי דוגמה, זה לא אומר שזאת הדאגה העיקרית שלי, כפי שציינתי הדאגה היא שברגע שהתחבורה הציבורית תחל לפעול בשבת, כך גם יהיה תירוץ למעבידים לקרוא לעובדיהם בשבת.

אתה מתעלם מהמציאות שסובבת אותך: כבר היום כל הפאוור סנטרים שברחבי הארץ, אשר מושכים אליהם רבבות ישראלים תאבי קניות ובילויים ומעסיקים מספר לא מבוטל של ישראלים מכלל המגזרים למעט הדתיים, פתוחים בשבת. כך גם ענפי המסעדנות והתיירות. המצב הזה מתנהל כך כבר שנים ללא בעיה. מדוע שעכשיו יצוצו בעיות?

האם שמעת את נהגי התחבורה הציבורית באיזור חיפה כורעים תחת הנטל בשל העובדה שהם עובדים גם בסופ"ש כבר מימי קום המדינה? מה, לא? :roll:

אז על מה לעזאזל אתה מתלונן בדיוק?!

פורסם
מאיפה לך לדעת מה הוא עשה בחיים או מה המשפחה שלו עשתה?

לא משנה מה תגידו על הדת וכל הצבועים פה שאומרים יום יום ברוך השם ובעזרת השם ואוכלים חזיר לא ישנו את מה שנקבע מלמעלה.

הזמן יגיד את שלו.

בלי לדעת שום דבר על הבן אדם, אני יכול להבטיח לך את זה במאה אחוז, ללא שום ויכוח.

וזה לא המקום המתאים בשביל שאני אתחיל לפרט את התרומה של אבא שלי ושל המשפחה שלי למדינה.

שונא גזענים !.

פורסם

אין צורך להפוך את זה לתחרות תרומה למדינה\אגו, סמיר.

אני מתאפק שלא להגיב על צרות העין והסכלות שבקריאה "מי שלא מתאים לו - שילך מכאן". (בעצם לא התאפקתי)

בכל אופן בנושא הדיון, אני רוצה להפנות שאלה לדתיים או למתנגדי הצעת החוק:

האם, לדעתם, זוהי לא כפיה דתית?

בהנחה שאדם מוכן לעבוד בשבת תמורת שכר כפול, למה תקראו לו "עבד"?

אם קווי הסופ"ש לא יעברו באזורים בעלי רוב דתי - איך זה מפריע לכם? חוסר השליטה על המדינה - זה מה שקשה?

קרב עקרוני מנוהל כאן, לפי דעתי ע"מ לא לגעת בסטטוס קוו ולהשאיר את שליטת הממסד הדתי על כנו.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...