Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת Internet Explorer מהמחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים ה-IE7 עושה בעיות. כשאני גולש לפורום הוא מעלה רק חצי דף, בכל אחד מהפורומים. בדף הראשי של הפורומים עולה כל הדף. בגלישה ל-ynet הוא מתרסק (יוצאת הודעה ש-IE לא מצליח לפתוח את הדף).

החלטתי להסיר את ההתקנה. הסרתי את IE7 ואז נשאר לי מותקן IE6. גם אצלו התקלות הנ"ל חוזרות. לא מצאתי בלוח הבקרה אפשרות להסיר אותו.

נדמה לי שהוא מותקן כחלק מהתקנת ה-windows. אני צודק? האם יש דרך עקיפה להסיר על מנת לעשות התקנה נקיה?

האם יש דרך אחרת "לנקות" אותו, כמו חיפוש מופעים מסויימים שלו ב-Registry?

אודה לכל טיפ שיעזור לי לבצע את ההסרה/התקנה/נקיון.

לחילופין, התחלתי לגלוש ב-Firefox. אחד הדברים שמעצבנים אותי (אני בטח אגלה עוד בהמשך) זה שכשמורידים קובץ, נפתח חלון הורדות, כל ההורדות יורדות ל-Documents and Settings ואין, או שלא מצאתי דרך לשלוט על יעד הקובץ שאני מוריד. יש למישהו טיפ?

תודה.

פורסם

ב FF

כנס ל tools

משם ל options

בחר בלשונית general

בחלק של downloads

יש לך שם אפשרות לבחור always ask me where to save files, בחר אותה.

בנוסף יש לך אפשרות לבחור שם אפשרות שהחלון הנפתח לא יקפוץ, או לחליפין יסגר, ברגע שההורדה הסתיימה.

לחץ על OK.

מעכשיו, בכל הורדה תבחר איפה תרצה לשמור

פורסם

כדי להסיר את הIE כנס ללוח הבקרה ולהוספה\הסרה של תוכניות, בצד ימין תבחר בהוספה או הסרה של רכיבי Windows.

ברשימה תוכל למצוא את האקספלורר.

TFSI Power

פורסם

Yaba - תודה על הטיפ ל-FF

adamd1 - תודה, אבל זה לא מאפשר הסרה. מה שכתוב שם שזה מוסיף או מסיר גישה ל-IE מתפריט ה"התחל" ומשולחן העבודה (כנראה למי שנמחקו לו הקישורים/אייקונים):

Adds or removes access to Internet Explorer from the start menu and desktop.

פתרונות אפשריים נוספים יתקבלו בברכה.

פורסם

כן, תעבור לדפדפן פרקטי יותר מIE

לדוגמה Opera .

מאוד נוח לתפעול יש תפריט "חיוג מהיר" לאתרים פופולריים לפי בחירת המשתמש.

מנהל הורדות משולב בדפדפן וניתן גם להוריד טורנטים.

פורסם

אין אפשרות להסיר את הIE לגמרי מהמחשב, זה חלק אינטגרלי מהממשק של הWINDOWS.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התקנה חוזרת (פעם שנייה, שלישית, חמישית וכו) בד"כ פותרת את הבעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אי אפשר להסיר לגמרי, ולא צריך.

קודם כול תוריד את ie8, הוא הוא הרבה יותר מוצלח מ-ie7.

חוץ מזה, זה נבלה וזה טריפה, כרום הוא הפשרה הכי מוצלחת לטעמי, נכון לימים אלה.

בנוגע להורדות קבצים של פיירפוקס - אפשר לשלוט בזה,

ו/או להוריד את תוסף Download Statusbar.

אופרה זה דפדפן חביב ומוצלח, עד שמגיעים לעברית.

מי שגולש יותר מ-50% מהזמן שלו באתרים בעברית, אין לו מה לחפש באופרה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שאלה: למה אתה משתמש ב-IE7 כאשר שוחררה כבר IE9?

כי יש לו Windows XP (גירסה 9 עובדת רק על ויסטה/7).

השאלה האמיתית לפותח השירשור היא למה אתה לא משתמש בFF, אופרה, או לפחות כרום? IE זה סוס מת (כן, גם 9) שטוב רק במקרה שאתה פותח אתרים שנבנו במיוחד עבורו (משום מה זה במיוחד אתרים ישראליים, שרובם גם עודכנו בפעם אחרונה כשמחשב עם 512 מגה RAM היה רק בNASA).

וגם בשביל זה יש IE TAB.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניסיתי אתמול בערב להתקין IE8, ונכשלתי. חלק מהליך ההתקנה דורש עדכון רכיבי windows, ואופציה זו חסומה אצלי מטעמים שאני לא רוצה להרחיב ויש שיבינו לבד.

אכן, אני על XP, וכרגע אני בשלבי גמילהמ-IE. התחלתי להתרגל ל-FF ונראה איך ילך.

לפני כמה חודשים הבת שלי התקינה chrom אבל הסרתי אותו אחרי כמה התרסקויות.

יהיה בסדר.

תודה לכולם על הנסיונות לעזור.

פורסם
חלק מהליך ההתקנה דורש עדכון רכיבי windows, ואופציה זו חסומה אצלי מטעמים שאני לא רוצה להרחיב ויש שיבינו לבד.

זה בסדר, האנשים עם חולצות החננים לא ידפקו בדלת באמצע הלילה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תלוי בגירסה של הכרום. תיאורטית הכרום אמור להיות מאד יציב, הרבה יותר מהאיכספלורר. אני עברתי לכרום ולא מביט לאחור כבר מעל שנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

IE7 דפדפן על הפנים ואני אומר זאת בתור חסיד של אקספלורר ומתעב את הטרנדים המוזרים של פיירפוקס וכרום.

IE8 דפדפן טוב מאוד ואתה חייב בתור התחלה לשדרג אליו, זה מאוד פשוט לשדרג אליו , אפשר לעקוף את הבעיות ע"י תוכנה מסויימת.

IE9 באמת הוא רק ל WIN7, אם אתה כבר עובד עם WIN-XP שעדיף לא לעדכן אותו, למה אתה לא משדרג כבר ל WIN7 מאותו מקור?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק מי שלא מתעסק בעיצוב אתרים יכול להיות חסיד של אקספלורר. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...