Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת Internet Explorer מהמחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק מי שלא מתעסק בעיצוב אתרים יכול להיות חסיד של אקספלורר. :-)

קבל תיקון, רק מי שלא יודע שיש משהו אחר יכול להיות חסיד של אקספלורר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להפעיל אקספלורר אחרי הרבה זמן שגולשים עם כרום, זה כמו לרדת מרכב חדש ולנסות להניע רכב בן 27 שנה עם בעיות קרבורטור ודלק מלוכלך אחרי שלא הניעו אותו 26 שנה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שמעו, אני גם עם אקספולרר 8.

ניסיתי פיירפוקס, כרום ואופרה.

אני עדיין עם האקספלורר.

אולי באמת למי שמפתח אתרים האקספלורר פחות טוב.

לי אין תלונות עליו עד כה, הוא לא מושלם, אבל הוא מסתדר לי יותר טוב מהאחרים.

מצד שני אני גם עדיין עם XP - יש לה את היתרונות שלה. אבל אין ספק שבפירמוט הבא אני ישדרג לחלונות 7.

פורסם

כתבתי את מה שכתבתי משום שבגלישה רגילה על מחשב זריז אין הבדלים גדולים בין הדפדפנים -

אם כבר, פיירפוקס 4 איטי יותר מכולם...

כשנוגעים קצת, אפילו רק טיפ-טיפה ב-CSS, מבינים מדוע אקספלורר הוא הסיוט של כל מעצבי האתרים בעולם.

כל דבר שעובד פיקס בכל שאר הדפדפנים דורש התפתלויות וקיצורי דרך וכל מיני תחליפים הזויים

כדי שיעבוד כמו שצריך ב-ie. הדרעק הזה פשוט לא תומך בכלום, בטח שלא בדברים מתקדמים,

ויש לי תחושה שרק בגלל המוצר הזה יש למיקרוסופט כל כך הרבה שונאים.

ie9 וכיו"ב זה מעט מדי ומאוחר מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נכון.

ב פנטיום 3 1000 שלי לשעבר, היה סיוט לעבוד עם אקספלורר, לעומת זאת עם FF היה אפשר לעבוד די בנוחות ובזריזות.

אז נכון, ב CORE 2 DUO ו I3 ההבדל יהיה פחות משמעותי, אבל אין סיבה לעבוד עם תוכנה כבדה, במיוחד שגם במאפיינים אחרים הדפדפנים המתחרים טובים יותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם אין לך כוח להתעסק עם הוספה והסרה אתה יכול לנסות את זה:

לא על אחריותי אם יהיה נזק, אבל ב 95% מהפעמים זה עזר

start-->run-->regedit-->

ולמחוק את התיקיה Internet explorer מ:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer

מה שזה עושה זה מאפס לך את כל ההגדרות של האינטרנט אקספלורר למצב של (כאילו) התקנת וינדוס חדש

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...