Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אבא מורה נהיגה והוא תמיד נוסע ומלמד על קורולה ידנית, הכי טובה ומוצלחת. עכשיו הוא רוצה לקנות רכב אוטומטי שישמש גם ללימודי נהיגה ויהיה גם חסכוני ואמין.

לאחר בדיקות ובירורים נשארו בפנינו שני רכבים:

1. סקודה פביה החדש אוט' 1.2 TSI (מצורף קישור)

http://newcar.yad2.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94/%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94%20%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94/25081

2. סיאט איביזה החדשה גם אוט' 1.2 TSI

http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-8596-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-Style-DSG-1-2TSI.aspx

עכשיו הפרשי מחיר בין שני הרכבים מגיעים ל 12K שזה לא קטן בכלל. אני רוצה לשמוע חוות דעת מבעלי רכבים הנ"ל והמלצות של אנשי נסיון.

תודה מראש:wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שני הרכבים הללו אני כמעט בטוח שלא מתאימים ללימוד נהיגה מכיוון שאבא של חבר שלי מורה נהיגה והוא אמר לי את זה,דבר שני הייתי ממליץ על

קיה ריו-1.5 טורבו דיזל ידני-חזקה,אמינה,חסכונית(1ל16) ומתאימה ללימוד נהיגה

פורסם

הוא ביקש אוטומט.

לדעתי סקודה אוקטביה יכולה להיות ממש טובה ללימודי נהיגה. אני למדתי על אחת(אומנם ידנית אבל עדיין ...) ולדעתי גם הג'טה תתאים.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

תראה בעיקרון המכלולים הינם משותפים לאחיות מבית VAG.

מנוע זהה ,גיר זהה ועוד.

מבחינה בטיחותית האיביזה בטוחה יותר מהפביה.

מבחינת מחיר ואבזור הפביה נותנת יותר.

אני חושב שהייתי בוחר בפביה,שוב אין הרבה הבדלים,אין כאן הבדלים בביצועיים או בחלפים שיכולים להכריע בנושא אמינות.

אולי תערכו נסיעת מבחן על כח אחת מהן ותקבלו אינדקציה לגבי נוחות נסיעה,מושבים,עיצוב פנים וכד'.

פורסם

למה לא דיזל? נראה לי שאתם יכולים לקחת את הפאביה עם מנוע דיזל ותיבת DSG תבדקו את זה. מה התקציב?

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הי,

תודה לעונים,

lolshimi11 קודם כל אנחנו מתכוונים לקנות אוט' ולא ידני וגם הפביה נוסעת 1:19 שזה יותר טוב מהריו, חוץ מזה אנחנו לא מחפשים רכבים קוריאניים. אתה יכול להסביר, בבקשה, למה הם לא מתאימים ללימודי נהיגה?:shock:

יואב, האמת הפביה יותר קטנה וקומפקטית ולדעתינו היא יותר נוחה וקלה לביצוע חניות , במיוחד בגלל שרוב הבנות לומדות על אוטומט,, הג'טה לא המליצו לנו עליה ואיפילו (לאחר קריאת/שמיעת הרבה חוות דעת, התברר שהיא מיוצרת במקסיקו ויש בה המון בעיות..:?

לא ראיתי בקטלוג של הפביה שיש דיזל, אני לא יודע גם אם לאיביזה יש דיזל..

אה הפביה עולה 100K והאיביזה 112K,,,, אז האם כדאי לשלם עוד 12K בשביל רכב יותר יפה (לדעתי) ??

פורסם

שים לב כי רכבי הTSI הם בעלי תיבת הילוכים DSG. זה לא אוטומטי רגיל! זה דומה אבל זה יותר ידני עם עזרה של העברת הילוכים מאשר אוטומט. לדעתי זה הרבה פחות מתאים לתלמידי נהיגה שזה ההתנסות הראשונה שלהם. עדיף לרכוש רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית רציפה עבור זה.

בהצלחה!

פורסם

אני מבין שיש ללחוץ משהו ככל שהמהירות משתנה, בדומה לגיר רגיל ???? ( אני עדיין לא נהגתי על רכבים אלה ועל מנועים אלה בפרט...?

• תוכן חדש...