Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב (חודש ככה) אונו שנת 92 ידנית,

תוכלו להסביר לי את ההבדל הבסיסי בין 60S ו70S ומה יותר טוב...

:p

פורסם

אהלן.

למרבה הפלא (ויש פלא) יש בינם הרבה הבדלים-אבל אנחנו נתמקד בחשובים יותר:

לאונו 60 יש מנוע FIRE שמפיק בקירוב 60 כ"ס.לאונו 70 יש מנוע יותר מיושן (פותח אי שם בנבכי ההיסטוריה)שמבוסס עוד על מנועי הרגאטה ומפיק 72 כ"ס.

הפיתוי הוא ללכת על המנוע החזק-אבל במקרה זה עדיף ללכת דווקא על החלש:

מנועי FIRE נחשבים עד היום למתקדמים יחסית (לזמנם) ומפגינים רמת אמינות מאוד גבוהה -ועדיפה בהרבה על זו של מנועי פיאט הישנים (טיפו,אונו 1400,טמפרה).

מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כפי שציין תומר,ההבדלים הם במנוע,אבל לא רק.לאונו 70 גיר שונה,קצת יותר נעים לתפעול,מנוע הרבה יותר חזק וביצועים טובים בהרבה,רק חבל שתג המחיר הוא הגה כבד,אוטו הרבה פחות מאוזן והתנהגות כביש טובה פחות.האונו 60 נחשבה לדגם הטוב המאוזן והנעים בכל סידרת האונו,ומנוע הפייר שלה גמיש וחסכוני.גם מנוע ה 1.4 אמין,רק צריך להקפיד על החלפת רצועת תיזמון בזמן.לסיכום-ה 60 עדיפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אונו 45 זו גם תחבורה סבירה למרחקים לא ארוכים, חסכוני בדלק על כל פנים.

ב 45 של חבר שלי, מודל 91, לא היה מזגן, היו רק 4 הילוכים ורוב הדקורציה הפנימית היתה מתכת חשופה - מדובר ברכב זול , ספרטני ועירום מאיבזור במיוחד.

לדעתי קח אונו 60, מנסיון - רכב על הכיפאק (אם יש לו מזגן).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

על חסכוני בדלק בקשר למנוע 1000 אני לא בטוח... זה למעשה תלוי איפה אתה גר. אם אתה למשל חיפאי כמוני פה מנועים מתאמצים מאוד (הרבה עליות וירידות) מנוע 1000 צריך לסחוט בשביל ליסוע כאן נורמלי ולעומת זאת 1400 לא... ויוצא מזה גם שה1400 כאן יהיה יותר חסכוני. אז קח את הכל בחשבון... קח בחשבון את איפה ואתה נוסע הכי הרבה

איתי

• תוכן חדש...