Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

ואשמח לתגובות של אנשים שהגיבו כאן. לגבי אמינות המכונה שלהם. אחרי שנה ++

המכונה הישנה (הייתה של אחותי. כ 7 שנים לפחות!!!) עברה אליי. והיא אצלי כבר כ4 שנים. עושה בעיות.

מחפש המלצה למכונה אמינה. דרישות!

רוחב סטנדרטי ( כמה שאפשר)

משקל בגדים עדיף בין 6-7. קילו. אבל במידה ו5 יהיה אמין יותר יתקבל.

פתח חזית! מיבש יושב עליה. !!

תקציב. 1500-2000. ב3000 נעצור!!

מנסיון AEG. בוש. קונסטרקטה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לי היתה אכזבה קשה מ-AEG, שהיום היא אלקטרולוקס (אלקטרולוקס רכשו את חטיבת המוצרים הלבנים של AEG ומשתמשים במותג)- מכונה עם פתח עליון שהלכה לעולמה לאחר פחות מ-4 שנות עבודה.

נסיון טוב בעבר עם מוצרי BSH (בוש, סימנס, קונסטרוקטה, אותה מכונה עם מדבקות שונות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אלקטרולוקס עם 3 שנים אחריות. המלצה מניסיון אישי.

+1 אצלנו זה ה8 ק"ג 1000 סל"ד תוצרת צרפת.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

במכונות כביסה אין ממש משמעות לשם שמודבק על האריזה.

גם אם זה שם שהיה נחשב פעם למותג יוקרתי ומוביל כמו AEG או בוש.

הייתה לנו מכונה של AEG שהחזיקה 20 שנה.

אחריה באה בוש שהחזיקה 3-4 שנים.

אחריה באוקנכט שהחזיקה 3-4 שנים.

ועכשיו יש אינדסייט שעושה בעיות בערך מהיום שקניתי אותה.

המסקנה הכי חשובה: שים לב מי נותן את האחריות.

אנחנו בבאוקנכט ובאינדיסייט מקבלים אחריות מחברת " שירות פלוס" - היא עובדת עם כמה יבואנים באיזור המרכז.

פשוט ביזיון שאין כמוהו, חברה נוראית, טכנאים לא מקצועיים, שירות מתחת לכל ביקורת וניופאן - גם לא מציאה גדולה.

מעל חודש וחצי אני מחכה שיבואו לתקן לי חלק במכונה - היו 3 פעמים, כל פעם באו עם חלק לא מתאים.

רוב המכונות מיוצרות באותם 3-4 מפעלים עם מדבקות ופלסטיקה שונה מבחוץ.

פורסם

נראה שאין יותר מכונות כביסה "בנות אלמוות" כמו שייצרו פעם.

ב- 2003 רכשתי מכונת כביסה של בלומברג (מפס הייצור הגרמני לפני שנסגר) עם פתח חזית, אחרי 4 שנים לערך הגיע גל קלקולים שכמעט גרם לי לחתוך לה את חוט החשמל ולהוביל אותה בכבוד אל פח האשפה.

התקלקלו: בולמי זעזועים, גלגל רצועה, פחמי מנוע נגמרו וגם גוף החימום הוחלף.

אם הייתי נדרש להזמין טכנאי ולשלם לו הסיפור היה נגמר במחירה של מכונה חדשה, עלות החלפים הסתכמה בכ- 500 ש"ח.

עצה אחת לי אליך, נסה לרכוש מכונה שבה גם הדוד ולא רק התוף עשויים מנרוסטה, כל השאר לא כל כך משנה כי היום גם הפירמות הנוצצות מייצרות רק זבל בלתי עמיד.

פורסם
עצה נוספת, נתקו את המכונה מהחשמל כשהיא לא עובדת, כך כשתהיה הפסקת/החזרת חשמל או נחשולי מתח הכרטיס האלקטרוני לא יפגע.

או ,לחילופין קנו מגן מתח.זול והרבה יותר פרקטי.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

המכונות כביסה של מילה מאופיינות ב 2 תכונות בולטות:

התוף החיצוני, עשוי גם מנירוסטה לעומת פלסטיק הנפוץ, מה שמונע אפשרות של פנצ'ר.

המשקולות לייצוב המכונה עשויות מברזל יציקה לעומת בטון המועד להתפוררות לאחר מספר שנים כתוצאה מהויברציות.

פורסם

בסופו של דבר וכמו שנאמר, אין יותר מכונות שחיות לנצח.

יש אלמנט גדול מאוד של מזל.

ירשתי בעבר מכונה של lavamat (זה השם של תת הדגם. איני זוכר את שם היצרן).

לא היתה מוכנה למות בשום אופן.

אח"כ היתה מכונה של קריסטל שלא הפסיקה לעשות צרות (לאמי יש מכונה של קריסטל יוצר מ- 12שנים, אולי אפילו יותר).

מכונה של בוש - לא החזיקה יותר מ-4 שנים(כרטיס אלקטרוני).

עכשיו יש באוקנכט (מכאנית) שפועלת ללא דופי רק עם חלודה על המכסה...

צמצם סיכונים- רכוש מכונה פשוטה ככל הניתן, עדיף עם הארכת אחריות ובמחיר סביר.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי - אתה יכול לרשום לפ ניך כי Lavamat הוא קו מכונות הכביסה של AEG. כל עוד היה מדובר ב-AEG היה מדובר במוצר מצויין, כיום המותג בבעלות אלקטרולוקס ואת נסיוני ציינתי לפני 5 שעות - הודעה מס' 19 בשרשור הנוכחי.

ד"א - להורי מכונת כביסה של אלקטרולוקס בת כ-15 שנים שעושה עבוד מצויינת, אבל מדובר במכונה עם בקר מיכאני, ושהשימוש השבועי בו משתווה, לכל היותר, לשימוש היומי אצלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ בחום דווקא על LG (עם המנוע הישיר DIRECT DRIVE),

אני מדבר על הדגם 6/7 ליטר, עם מהירות סחיטה 1000 סל"ד.

היא שקטה באופן יוצא דופן ועושה עבודה טובה!

המכונה אצלנו כשנתיים, שבמהלכם הפעלנו את האחריות שלוש פעמים, ובכל הפעמים על אותה הסיבה - טילטול יתר של התוף (השתחרר בולם אחד מתוך ה4).

רק שבפעמיים הראשונות רק אשתי הייתה בבית כשהטכנאי הגיע, אז הוא כנראה לא האמין לה שבאמת הבולם השתחרר ורק עשה "איזון למכונה" (שאין לי מושג מה זה אומר).

בפעם השלישית אני הייתי בבית והכרחתי את המכונאי להפעיל את המכונה עם משקל, ואז הוא באמת ראה את הבעיה והחזיר את הבולם למקום.

למעט השטות הזאת (שפשוט לא פתרו בפעמיים הראשונות), המכונה (טפו טפו טפו) עובדת נהדר!

יש אותה גם ב-3 בתים נוספים שאנחנו מכירים וכולם מאוד מרוצים!

לדעתי המנוע הייחודי (DD) עושה הבדל מאוד משמעותי מבחינת רעש ואיזון המכונה, וקורה לא פעם שאנחנו שוכחים את המכונה כי אנחנו בכלל לא שומעים אותה עובדת.

בברכה!

יונתן.

פורסם
המכונות כביסה של מילה מאופיינות ב 2 תכונות בולטות:

התוף החיצוני, עשוי גם מנירוסטה לעומת פלסטיק הנפוץ, מה שמונע אפשרות של פנצ'ר.

המשקולות לייצוב המכונה עשויות מברזל יציקה לעומת בטון המועד להתפוררות לאחר מספר שנים כתוצאה מהויברציות.

נכון כתבת אבל, מילה עולה כפול ממחירה של מכונה טובה ובשום אופן לא חיה כפול ממנה.

תוסיף לכך את הסיכון שאתה לוקח כאינדיבידואל שעלול ליפול על לימון אפילו במילה, בדוק את מחירי החלפים המונפצים שלה ותבין שמדובר במוצר שיש להתרחק ממנו.

פורסם

יש לנו קונסטרוקטה כבר 3 שנים, תוצרת ספרד,

7 ק"ג, עלתה בזמנו 2400 ש"ח.

המכונה עובדת כל יום, ללא ימי חופש.

אנחנו מרוצים מאוד, עד עכשיו לא היו בעיות.

.תכנה קצרה של 15 דקות שימושית מאוד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...