Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי באוטו של העבודה לפני עצרו כולם בפתאומיות אני לחצתי ברקס הגלגלים ננעלו והרכב החליק, ניסיתי להתחמק לנתיב השמאלי שהוא היה יותר ריק אבל הרכב לא הגיב, נכנסתי ברכב לפני שבו היו 3 נוסעים כולם העדיפו להתפנות באמבולנס, הגיע בוחן תנועה לקח עדות וחקר אותי תחת אזהרה שלא שמרתי מרחק

יש לי 6 שנים רישיון ואני נהג צעיר איזה אפשרויות של עונשים עומדים בפניי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

במידה ואין חבלות של ממש למעורבים ובכתב האישום ייחסו לך נהיגה בחוסר זהירות ואי שמירת מרחק תוכל לצאת מהתיק ללא פסילת רשיון, במידה ותואשם בנהיגה בקלות ראש החוק מחייב 3 חודשי פסילה מינמום, קשה להתייחס בצורה בשלב זה לעונש הצפוי מאחר וחסרים פרטים מהותיים שבשלב זה אתה לא יודע אותם לרבות העדיות שנתנו המעורבים במשטרה וכמובן חוו"ד של הבוחן.

כשתקבל כתב אישום לבתך פנה ליעוץ מקצועי.

פורסם

ובלי קשר, מומלץ קורס נהיגה בסיסי כדי לדעת בעתיד שרכב לא יגיב להפנית הגה אם הגלגלים שלו נעולים והוא מחליק.

פורסם

be roo היום גיליתי משהו חדש בזכותך! תודה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אוקי אז אחרי שנה וחודש זה קרה, ללא הודעה מוקדמת קיבלתי הזמנה להשפט בבית המשפט לתעבורה בפעם הראשונה בחיים שלי. מאשימים אותי בסעיפים:

1. אי שמירת מרחק

2. נהיגה בחוסר זהירות

הסיפור הוא שנהגתי ברכב עבודה, ונסעתי בכביש מהיר והתחלתי לרדת במחלף, ויש לי הרגל קטן להסתכל לפעמים יותר מדי במראות, כשהחזרתי את המבט לכביש ראיתי את כולם מאטים בפתאומיות, לחצתי ברקס חזק + צמיגים 13'' + בלי ABS נכנסתי מאחורי ניידת משטרה בלי גשר אורות על הגג , בתוך הרכב היו 3 שוטרים, מיד אחרי התאונה שאלתי עם הם בסדר אמרו שכן, ואחרי שיחה קצרה ביניהם כולם החליטו להתפנות באמבולנס, אני לא הייתי צריך שום טיפול רפואי בגלל שאלו שוטרים לא עברו 5 דקות וכבר הגיע בוחן תנועה.

הצעות? המלצות? אשמח לשמוע מה העונשים שאני יכול לקבל? העם עליי לקחת עור דין?

פורסם

לפני שנה "שכחת" להזכיר שהם היו שוטרים...

ברור שהתיק לא יסגר במצב כזה.

לעניין-

שני האישומים הללו הם לא בסעיפים המחייבים פסילה.

(נהיגה רשלנית ונהיגה בקלות ראש-כן מחייבים, נהיגה בחוסר זהירות - לא)

איך נראה התיק שלך?

אם הוא נקי יש בהחלט מצב שתוכל להגיע בעצמך עם התובע לעסקה טובה עבורך.

אם יש לך עוד רישומים שם, יתכן ולא יהיה מנוס משכירת עו"ד, אם אתה לא חפץ בפסילה ארוכה.

כמובן שכל מה שאני אומר מבוסס על ניסיון של מכרים בלבד, ולא בא מתוך ידע משפטי מעמיק או מתוך כשרון לראיית הנולד/חיזוי עתידות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איך יכול להיות שברכב ליסינג אין ABS?

טוב עכשיו קראתי שרק החל מ-2010 ABS נהייה חובה, פשוט בזיון.

תציין במשפט שללוא היה ABS ברכב, הייתה יכול למנוע את התאונה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא שכחתי לציין, פשוט לא חשבתי שזה חשוב מי היה מעורב בתאונה, אתה מוזמן להסתכל על נושא שפתחתי כשעשיתי תאונה על האופנוע ואני לא הייתי אשם, ולנהגת שאשמה פשוט סגרו את התיק ומבלי לבצע שום האשמה נגדה.

הרכב לא היה ליסינג, אלא לאנסר שנת 2000, יש לי רישיון כבר מעל 7 שנים ושתיי עבירות:

ינואר 2010 - לא נתתי זכות קדימה להולך רגל במעבר חצייה (הייתה לי תקלה בדוושת הקלאץ' לא הפרידה, לכן הרכב המשיך להתגלגל) על זה קיבלתי 4 נקודות.

יוני 2011 קיבלתי קנס על דיבור בטלפון (תקתקתי במירס) וגם על זה קיבלתי 4 נקודות ו-1000 ש"ח קנס.

איך מגיעים לעסקה עם התובע? אני חדש בנושא.

פורסם

ביום הדיון תבוא קצת מוקדם ותסגור את הפינה

הואשמת בעבירה הקלה ולא החמורה יותר ראה את ההודעה של העו"ד בתחילת השרשור.

יעלה לך קצת כסף אולי על תנאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אוקי אז ביררתי עוד כמה דברים, דבר ראשון הלכתי לעורך דין דיברתי איתו והוא אמר לי שתמורת 4500 ש"ח אני יכול לקבל הרבה דברים אבל הוא מבטיח שלא יהיה אפילו יום אחד של שלילה, ואני אפילו לא צריך להופיע בבית המשפט.

דבר שני, הצלחתי לדבר עם התובע, הוא אמר לי שעם אני רוצה להגיע איתו לפשרה אני צריך להודות בעבירות שמאשימים אותי

ואז ממנו אני יקבל שלילה על תנאי וקנס כספי.

עכשיו אני שואל את עצמי מה כדי לעשות? מצד אחד מעל 7 שנים רישיון ו-2 עבירות, ובתאונה לנפגעים אין חבלות של ממש, מצד שני אני כרגע עובד בעבודה שדורשת ממני להיות כל היום הכביש, אולי השופטת תתחשב בזה ואני יצא ממש בזול, אפילו יותר זול ממה שמציעים העורך דין והתובע.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

הייתי משלם את הסכום הגבוה לעו"ד ומבטיח המנעות משלילה ולו רק בגלל שהעבודה מחייבת רשיון.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אממ, מצד אחד יש עורך דין שמבטיח (כאילו הוא בכלל יכול להבטיח דבר שכזה) שלא תהיה שלילה תמורת 4.5 אלף ש"ח וקנס לא ידוע.

מצד שני, התובע מציע לך קנס, שכנראה לא יתקרב אפילו לשכר טרחה של העו"ד, ללא שלילה בפועל.

אתה באמת צריך לשאול מה עדיף?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...