Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אפשר לעשות ידני, פוליש גס עם מטלית מיקרופיבר.

ממש לא עם דיסק.

אשמח אם תוכל להמליץ על מברשת או ספוג או פרווה שיכול להתאים למברגה ועל חומר שאיתם אבצע את הפוליש לפנסים. אני רוצה לרכוש את החומרים המתאימים לעבודה הנ"ל.

מגרוויס לחידוש פלסטיקה יתאים?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם
אם ככה עדיף לשלם 90 שקל לשנה במקום פנס חדש או אם ימציאו פנסים עמידים להצהבה הזאת.

סך הכל 11 חודש זה יפה מאוד.

יש, פנסי זכוכית במידה ואין לך כאלה לדעתי עדיף לקנות פנס חדש ולשמור על הרכב בקיץ עם כיסוי או צל

פורסם
יש, פנסי זכוכית במידה ואין לך כאלה לדעתי עדיף לקנות פנס חדש ולשמור על הרכב בקיץ עם כיסוי או צל

לא יודע על מה אתה מדבר?

אבל במקרה שלי פנס חדש עולה 2000 שח

לא נשמה עסקה משתלמת כלכך.

לגבי פנסי זכוכית? לא ניראה לי שקיים ברכב מעל שנת 00'

פורסם

After 400.jpgAfter 1200 and 2000.jpgFinish - inside.jpgFinish - outside.jpgBefore.jpg

מצטרף בחום להמלצה של פות"ש על CARTARACT. להלן העבודה על הסיריון שעברה מאישתי לבן.

החל מהמצב ההתחלתי, דרך תמונה אחרי שיוף בנייר לטש 400, אח"כ אחרי שיוף בניירות לטש 1200 ו-2000, וכלה בשתי תמונות לאחר יישום לכה - בתוך החניון ובחוץ.

The older you get, the better you used to be

פורסם

יצא מעולה!

זה סיריון?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לי נסיון בעבר עם ערכות מסוג זה, הן מעולות אך ניתן להשיג תוצאה טובה יותר בחצי מהעלות.

כל מה שנדרש הוא לקנות ניירות שיוף כמו שמקבלים בכל ערכה וספריי לקה 2X RUST OLEUM.

אחרי הליטוש מנקים טוב טוב עם IPA או טרמפנטין, מיישמים 3 שכבות ומקבלים אותה תוצאה אך עם עמידות הרבה יותר גבוהה.

כל הסיפור יעלה כ-50 שקלים ותשאר כמות לביצוע התהליך כעוד פעמיים שלוש לפחות במידת הצורך.

פורסם

תראו מכל הבלאגן הזה בכל השרשורים בפורום אני מבין דבר אחד, הבעיה העיקרית פה היא הלכה

האחד אומר שהספריי עושה גלים ומרקם תפוזי, השני אומר שהישום ידני מצהיב אחרי שנתיים

השלישי ממליץ על בקבוק עלום שם בתוך ערכה יקרה ומדווח שגם הוא הצהיב לו

ואני חושב על דבר אחד, וויניל שקוף תסתכלו על המוצר בלינק, יש גם אופציה של פילם שקוף, ככה שאתה קונה פשוט ב1.5 דולר X2, פילמים שקופים לפנסים, מבצע פעם אחת בלבד ליטוש ופוליש לפנסים ועושה את הציפוי, אני מאמין שיקח לזה שנתיים שלוש להצהיב אם בכלל הדברים האלה בד"כ עמידים, ואחרי זה לקלף ולהדביק פילם חדש, בלי שום ליטושים, הפנס ישאר חדש לחלוטין!

ואולי גם אפשר יהיה לעשות פוליש לפילם עצמו.

https://www.aliexpress.com/item/1pcs-100CM-30CM-Car-Light-Sticker-Film-Glaze-3-Layer-Fog-Light-HeadLight-Taillight-Tint-Vinyl/32659357582.html?spm=2114.01010208.3.83.ShA9Gv&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=6338741f-0f04-4019-8579-37e4b6b42efb

קיצור מה אתם אומרים, לי נראה שזה האופציה הכי פנומנלית שאפשר לחשוב עליה.

פורסם

^^זה יכול להגן על פנס חדש שיש עליו עדיין לכה מקורית, פנס שכבר אין עליו לכה מקורית\ציפוי שמגן מUV ימשיך להצהיב. וניל פשוט בדולר וחצי אני בספק שיגן מUV, אולי ממפגעים כמו אבנים/חצץ כן לא מעבר

פורסם (נערך)

טוב, זו תגובה ראשונה שלי כאן בפורום...

מאזדה 6 שנת 2006.

השתמשתי בניירות 600, 1200 ו-2000 שתי וערב, אח"כ מריחת טרמפנטין בלבד עם בד...ולאחר שהתייבשו הפנסים-מריחה עם פדים עגולים מצמר גפן (לאיפור) טבלתי בתמיסה של טמפנטין+לקה יאכט ורניש ביחס של 1:1.

והתוצאות לפניכם.

אני אישית מכיוון שזהו הליטוש הראשון שלי-פחדתי להשתמש בנייר שיוף יותר גס מ-600.

ישנו שיפור ניכר, אך אני עדיין לא מרוצה ב-100% (סתם בגלל שאני פרפקטציוניסט).

*מכיוון שישנן הרבה תמונות, מחלק אותן ל-2 חלקים/תגובות.

חלק א': תמונות של שיוף הפנס השמאלי

חלק ב': תמונות של שיוף הפנס הימני+מריחת הפנסים האחוריים בלקה+טרמפנטין 1:1

*את הפנסים האחוריים רק ניגבתי עם סמרטוט יבש ופשוט מרחתי עליהם את התמיסה שנשארה לי (בלי לשייף בכלל)-שדוקא יצא מעל המצופה!!! ושווה לכם מאוד לנסות!!!

20161111_113835.jpg20161111_113809.jpg20161111_113757.jpg20161111_113112.jpg20161111_113103.jpg20161111_104226.jpg20161111_104218.jpg

עריכה אחרונה על ידי Yonyoni

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...