Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב קטן שלא אוהב דלק :)

לא אכפת ידני/אוטומט רק אמין וחסכוני. מזגן חובה! הגה כח - רצוי מאוד.

תקציב : גג 10K

שימוש:20-30 ק"מ ביום

פורסם

לא חייב SDI בק"מ נמוך כמו של השואל, כל רכב ידני עם מנוע קטן יהיה חסכוני, דיזל עדיף לק"מ יותר גבוהים...

בדוק פיאט פונטו, פולקסוואגן פולו 1.4...

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

1:14? פונטו ספייס עושה תצרוכת דלק כזו, בד"כ גם טובה יותר.

אני מניח שבתקציב שלך זה לא ריאלי, אז תחפש דייהו מאטיס או סיטרואן סקסו בגירסת 1100.

גם סיטרואן AX בגירסת 1100 תהייה חסכונית מאוד, גם זולה בטירוף - אבל יהיה קשה למצוא אחת במצב טוב.

פורסם

איך אפשר להתייחס לשאלה שלך, כשלא ציינת מהו התקציב הקיים??!!!

בכל מקרה, ברשותנו דייהטסו סיריון מנוע 1.0 ידנית כרכב שני. צריכת דלק ממוצעת: 15.5 ק"מ לליטר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

צריכת הדלק של הרכב היא בדרך כלל בנסיעה מעורבת (עירוני/בינעירוני).

בדקות הנסיעה הראשונות, כשהמנוע עדיין לא הגיע לטמפרטורת העבודה שלו, הוא צורך יותר דלק מהרגיל.

ב-20-30 ק"מ ביום (אם נצא מנקודת הנחה שמדובר עם נסיעת הלוך-חזור, ואולי עוד נסיעות קצרצרות), חלק ניכר מהנסועה יהי עם מנוע "קר".

ואם רוב הנסועה מתבצעת בכבישים עירוניים, הרי שצריכת הדלק בפועל תהיה גבוהה בהרבה מהצריכה ה"ממוצעת", וכל מה שציינו כאן לפני יהיה ממש אופטימי.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

חיזקתם את דעתי בקשר לפונטו...

עכשיו נשאר למצא משהו שמור.

ד"א

תהיה הבדל בצריכת הדלק בין במנוע 80כ"ס ל 60 כ"ס?

• תוכן חדש...