Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת טמבון קדמי - תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את האוטו שלשום לצביעה במוסך עקב שיפשופים שקילפו את הצבע וזה נורא כיער את הרכב , רציתי לשמוע מה דעתכם על הצביעה והאם זה מוריד ערך צביעה של הטמבון הקדמי ?

יש לציין שהרכב נצבע בצבע המקורי לפי קוד הרכב אבל יש משהו שדיי מפריע לי , באזור הצביעה רואים את הניצנוץ האופיניי לצבע מטאלי אבל בשאר הרכב לא , יש מה לעשות בנוגע לזה?

תמונות של המכה:

29042011269.jpg

אחרי הצביעה:

02052011312.jpg

02052011311.jpg

02052011320.jpg

פורסם

עשו עבודה יפה ולפי התמונות אין הבדלי צבע.

צביעת טמבון לא מורידה ערך אבל לטעמי זה היה מיותר כי במדינה שלנו משפשפים על ימין ועל שמאל, הלוואי ולא ישפשפו אותך יותר.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רואים הבדלים בתמונות, ולדעתי יצא יפה מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תשמור את התמונות למעמד המכירה.

היום כל אחד מחפש סיבה למיקוח על מחיר הרכב, בעבר מכרתי רכב שעבר כזה תיקון והרוכש הפוטנציאלי התחיל לקשקש לי שזה תיקון גדול אחרי תאונה..

לבסוף שלחתי אותו לדרכו ולא הסכמתי למכור לו את הרכב (ההפסד היה שלו, קונה מצאתי כמה שעות אח"כ)

פורסם

יצאה באמת התאמת צבע טובה מאוד, וגם עבודה יפה.

נשמח אם תוכל לגלות בבקשה מי אותו בעל מקצוע שעשה את העבודה. אנשים מחפשים היום בעלי מקצוע טובים (תמיד חיפשו...).

אישית - אני לא הייתי נוגע/צובע ב/שפשופים כאילה (הסיבה היא שבחנייה ראשונה שמישהו לא כ"כ זהיר ייגע ברכב - זה "יחזור"...:?. טפו טפו טפו !).

alfa 156 2.5.

פורסם
הכנסתי את האוטו שלשום לצביעה במוסך עקב שיפשופים שקילפו את הצבע וזה נורא כיער את הרכב , רציתי לשמוע מה דעתכם על הצביעה והאם זה מוריד ערך צביעה של הטמבון הקדמי ?

נראת עבודה טובה, ולא ניתן להבחין בהבדלי הצבע.

למרות שהקילוף והפגיעה בטמבון היא מינורית אנ לא הייתי שולחת את הרכב לצביעה, אבל זו החלטה שלך. : )

צבעו את כל הטמבון? או שטיפלו בו נקודתית לבד באיזור הפגיעה?

בקשר לפנסי הערפל, אתה ניגש לבע מקצוע מומחה או שתרכיב אותם לבד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עבודה יפה קשה לראות אבל לפי הצילומים שסיפקת נראה כי אין הבדלי צבע משמעותיים בנוסף מה שאמרו הוא נכון אנו חיים בארץ שכל אחד שני מסתובב עם טמבון או פגוש משופשף ולכן אני הייתי משתמש בצביעת מכחול פשוטה לדעתי היה משיג את אותה התוצאה

פורסם

בנוגעה לאיפה בוצעה העבודה - במוסך אבי בר בראשון לציון .

כל הטמבון נצבע ולא נקודתית.

פנסי ערפל אני מביא דרך צ'מפיון.

• תוכן חדש...