Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם למישהו מבין רוכשי הספייס וורסו נקבע מועד אספקת הרכב בזמן הקרוב.

תודה מראש.

פורסם

קרובי משפחה שלי לפני חודש הזמינו את הרכב הנ"ל, ונאמר להם, שההספקה צפוייה ביוני.

במפתיע התקשרו אליהם בחול המועד פסח ואמרו שהרכב נמצא בארץ . בסוף הם ביטלו את ההזמנה.

אולי כדאי לך להתעניין עכשיו, האם יש אפשרות לקבל את אחד הרכבים שכבר נמצאים כאן והזמנתם בוטלה כמו במיקרה של קרובי המשפחה שלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קרובי משפחה שלי לפני חודש הזמינו את הרכב הנ"ל, ונאמר להם, שההספקה צפוייה ביוני.

במפתיע התקשרו אליהם בחול המועד פסח ואמרו שהרכב נמצא בארץ . בסוף הם ביטלו את ההזמנה.

אולי כדאי לך להתעניין עכשיו, האם יש אפשרות לקבל את אחד הרכבים שכבר נמצאים כאן והזמנתם בוטלה כמו במיקרה של קרובי המשפחה שלי.

תודה,

האם אתה יודע על איזה צבע של רכב מדובר?

פורסם

ישנו משלוח שהגיע לארץ לפני החגים, תוכל ולברר אם יש כאלו שביטלו.

אנחנו מקבלים את שלנו מחר, זמן המתנה היה בערך חודשיים.

פורסם
ישנו משלוח שהגיע לארץ לפני החגים, תוכל ולברר אם יש כאלו שביטלו.

אנחנו מקבלים את שלנו מחר, זמן המתנה היה בערך חודשיים.

אתם מקבלים את דגם ה

GLI

או ה

TERRA

?

באיזה צבע מדובר?

פורסם

GLI הTERRA מגיעה באבזור דל מידיי שלא הסכמנו עליו.

אנחנו הזמנו לבן אבל ישנם עוד צבעים לבחירה, אם אני לא טועה לצבע מטאלי יש תוספת של 1000 ש"ח בלי קשר לרמת גימור.

• תוכן חדש...