Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו אנשים, אני לא יודע מה איתכם אבל אני בעד להכניס כמה שיותר רכבים עם גיר ידני לכביש!

אני לא יכול להסביר את זה אבל מי שנוהג בגיר ידני בד"כ מתנהג טוב יותר על הכביש, האוטומט הוא הגורם מס' 1 לנהג הישראלי המצוי לטעמי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אולי לא הייתי מקצין כמוך אבל גיר ידני בהחלט שומר על הנהג יותר מעורב ומרוכז במלאכת הנהיגה.

הוא עדיין לא נותן לנהג שיקול דעת ואותו אידיוט שעוקף על פס הפרדה רצוף יעקוף עם אוטומט, ידני או DSG.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקיה לא גובים אפילו 1 שח במידה ומחליטים לבטל הזמנה, זה רשום לי בחוזה, שבמקרה של ביטול עסקה יוחזרו כל דמי הקדמה ע"ס 2000 שח.

תראה, גם אם יחליטו לקנוס אותך ב500 שח, אני חושב שזה שווה מאשר להדפק עם אוטו שאתה לא הכי רוצה וסתם הוצאת סכום כסף נכבד מהכיס.

בהצלחה בהחלטה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לי ירידת מתח מטורפת. שבועיים אכלתי את עצמי בגלל 107 VS פיקנטו. עכשיו אני שלם עם הרכישה.

בגירה, אפשר לקבל עוד פרטים על חבילת אבזור? אנחנו מדברים על הגה עור, פנסי ערפל, מגנזיום מקורי ומראות בצבע הרכב לגרסה הידנית, נכון? איך הם עושים את זה? מפרקים את המראות הרגילות ושמים אחרות? אני שואל כי אין לי מושג איך זה עובד.

פורסם

אכן כמו שרשמת, בתוספת של ציפוי ניקל בידיות הרכב, אין לי מושג מה עושים ואיך עושים, כמו כן אני סבור כי הם פשוט יבצעו הזמנה של דגמי 1.0 באבזור מלא במשלוח הקרוב, במילא המשלוח הנוכחי מכור כמעט כולו, ונשארו ממש ממש רכבים אחרונים אם בכלל (למי שלוקח גיר רגיל, מי שלוקח אוטמט ימתין והרבה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מעניין מה הסיכוי להזמין דרכם 1.2 ידני? אין מצב שהאישה תעלה על אוטומט.

ה1.0 ליטר נשמע לה חלש, מה לעשות היא התרגלה לרנו קליאו 1.2 75 כ"ס שלה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מסכים עם הטענה שגירסת ה-1.0 ליטר של הפיקנטו נכונה יותר מבחינה כלכלית ושהיא האופציה המועדפת כיום בקטגוריה לעומת

המתחרות הישירות אבל חשוב לי לכתוב משהו לטובת הכלל.

כמו שכתבתי בעבר, נהגתי על שתי הגירסאות, ללא נציג קיה לצידי ולא באופי הנסיעה המקובל בנסיעות מבחן של היבואן ואין לי

ספק שגירסת ה-1.2 ליטר חזקה יותר, מגיבה יותר ומהירה יותר מגירסת ה-1.0 ליטר.

אפשר להתווכח עד כמה זה נחוץ בקטגוריה הזו אבל לדעתי האישית מי שבוחר במכונית מיני מטעמי מחיר אבל עדיין רוצה רכב עם

ביצועים שקרובים יותר למקובל בקטגוריית הסופר המיני, או שסתם רוצה רכב זריז יותר כדאי לו שינסה את גירסת ה-1.2 ליטר, היא יותר

תתאים למטרה הזו.

פורסם

בגרסת 1.2 הצריכת דלק גם תהיה "קרובה יותר למקובל בקטגוריית הסופר המיני", לא רק הביצועים :wink:

חבל שלא מביאים 1.2 ידנית סביב המחיר של ספארק.

פורסם

צודק, אבל גם אין הרבה סופר מיני שעושות כ-1 ל-15 משולב ועולות 75 כחדשות.

סיריון למשל, שהרבה אנשים יעלו אותה כאופציה לסופר מיני משומשת חסכונית, צורכת כ-1 ל-13 משולב.

אתה בטח גם לא מדמיין שהפער בין פיקנטו ידנית לאוטומטית בצריכת הדלק יישמר כמו שהוא בנסיעה בתנאים טובעניים יותר מסתם נסיעה מנהלתית במישור.

פורסם
אני מסכים עם הטענה שגירסת ה-1.0 ליטר של הפיקנטו נכונה יותר מבחינה כלכלית ושהיא האופציה המועדפת כיום בקטגוריה לעומת

המתחרות הישירות אבל חשוב לי לכתוב משהו לטובת הכלל.

כמו שכתבתי בעבר, נהגתי על שתי הגירסאות, ללא נציג קיה לצידי ולא באופי הנסיעה המקובל בנסיעות מבחן של היבואן ואין לי

ספק שגירסת ה-1.2 ליטר חזקה יותר, מגיבה יותר ומהירה יותר מגירסת ה-1.0 ליטר.

אפשר להתווכח עד כמה זה נחוץ בקטגוריה הזו אבל לדעתי האישית מי שבוחר במכונית מיני מטעמי מחיר אבל עדיין רוצה רכב עם

ביצועים שקרובים יותר למקובל בקטגוריית הסופר המיני, או שסתם רוצה רכב זריז יותר כדאי לו שינסה את גירסת ה-1.2 ליטר, היא יותר

תתאים למטרה הזו.

רוב האנשים שיקנו את הפיקנטו יעשו את זה כדי לחסוך, אם במחיר הקניה הראשוני, ואם במחיר הדלק בהמשך. לגירסת ה 1.0 יתרון מוחץ בנושא הזה על גירסת ה 1.2.

אני בהחלט אוהב ביצועים, אבל מבחינתי המטרה של הפיקנטו היא להביא אותי מנקודה א' לנקודה ב' במינימום כסף (מבלי לסכן את חיי על אופנוע), ואם אפשר אז גם להראות אסטתית.

פורסם

צודק, בגלל זה רשום שאני מסכים שהיא נכונה יותר מבחינה כלכלית, אם אתה כבר מצטט אותי, תקרא מה אתה מצטט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...