Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם אלטו יורידו מחירים (למרות שההגיון אומר שכן או לפחות הם צריכים לשפר משמעותית את האבזור) אבל מה שבטוח זה שפיג'ו חייבים להוריד מחירים. לא הגיוני שה 107 נמכרת באותו מחיר של הספארק עם הרבה פחות אבזור. אפילו כשהיה המבצע של חבר היא עלתה כמו ה I10 וזה עוד בלי האגרת רישוי. מזל שהצלחתי לקנות את ה I10 שלי ב 63K

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממליץ לראות את הצבעים בקטלוג הבינלאומי, ולא בקטלוג באתר הישראלי

קישור

החברה הזמינה טיטניום:-)

איזה אתר מגניב ומושקע ,

יש כל כך הרבה גרסאות שם ,ממש יפה לראות .

יוסי

פורסם

האם יש מצב בדרך כלשהי לקבל את גלגלי המגנזיום שמקבלים בגירסה האירופאית של הפיקנטו (הן ממש עושות את האוטו), ולא את המכוערים של הגירסה הישראלית ?

הינה תמונה שמשווה את הגרסאות האירופאיות לגרסה הישראלית (המכוערת להחריד בהשוואה):

phpENCJU2.jpg

פורסם
ChemGuy85, קשה בלי קטלוג.. אין מה לעשות. הלכתי על מה שראיתי וזה הכסוף-בהיר-מטאלי שיש בתצוגה. כחול יפה אבל לא זמין, שחר ריסקי מדי בלי לראות.. אז כסף בהיר

לגבי הEX לידנית - היא בדקה מולי עם הסוכנות המרכזית. אין למשלוח הקרוב בוודאות.

**אולי** למשלוחים הבאים.

ידיות ניקל וצביעה למראות בצבע הרכב הציעו לי ב500 שח + מע"מ שניהם.

מה חסר? חישוקים קלים? לא סיפור.

למה לי לא מציעים שום דבר? הסוכן פשוט לא יודע שום דבר.

פורסם

noam23, בדקתי, אין. "אולי בעתיד".

הרכב מגיע עם הרבה מידות צמיגים וג'אנטים מאושרות. בין היתר 175/50/15.

ב15" יש לך הרבה חישוקים יפים יותר של Lenso, OZ-R ושות'. למרות שלמקוריים יש סקס-אפיל מטורף.. לא הייתי מתבאס על זה

ChemGuy85, רכב בן שבוע, אני אחרי קריאה און-ליין ידעתי יותר מהסוכנת על הפיקנטו.. תן להם זמן :lol:

ד"א את ההצעה לניקלים וצבע למראות קיבלתי ממנהל הסוכנות\מוסך, לא מהסוכנת.

הוא שמע אותי אומר למוכרת ש אני מתלבט בין הכסוף לשחור, כי זה יתאים לשחור של המראות והידיות. לבין הכסוף שיש בתצוגה כי הוא ממש נראה יפה ורציני.

אז הוא קפץ לשיחה "גבר, נראה לך הכסוף? קח הכסוף. לגבי הצבע אני בא לקראתך נעשה לך צבע מקורי למראות ב300 + מע"מ. תוסיף עוד 200 תקבל ניקילים לידיות. או באותו מחיר ניקל למראות ולידיות. (300+200+16%). רק שתצא מבסוט על האוטו"

אגב גם את הגריל הקדמי שמגיע בלפסטיק שחור אפשר להחליף לניקל:shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

באמת מרגיז לשמוע ככה על תוספות.

זו תוספת שב100% הייתי לוקח מאחר ומאוד מפריע המראות השחורות.

אבל כבר שילמתי ולא נראה לי שיש אפשרות כעת לבצע את התוספות הללו.

NINJMNKY, תוכל לספר לי אילו מידות צמיגים וג'נטים מאושרות לרכב הזה?

אם אפשר להרחיב, ממש לא יהיה לי אכפת לעשות זאת כי אני גם ככה ארכיב ג'אנטים

פורסם

ה-1.25 סוחבת מעולה, גם בעליות של השומרון עם רכב עמוס. (קרא בכתבה).

לגבי מרווח מאחור: יש מקום בשפע לברכיים ולראש. נסעתי עם חמישה מבוגרים מאחור, מטבע הדברים היה צפוף, אם כי סביר.

תשמע, במקרה ממש לפני רבע שעה חזרתי מנסיעה קצרה עם פיקנטו בהרי השומרון. לרשום שהפיקנטו 1.2 סוחבת מעולה בעליות של השומרון עם חמישה נוסעים זאת לדעתי הגזמה. אנחנו היינו רק שניים עם מעט מטען (וכמובן גם מזגן) וממש לא הרגשנו שהרכב סוחב מעולה. הוא סוחב בסדר גמור, אפילו די מפתיע בהשוואה למנוע קטן וגיר אוטומטי. אבל זה רחוק מלהיות מעולה. צריך רגל כבדה על הגז כדי לגרום לה לנסוע בקצב סביר, מה שכמובן פוגע בצריכת הדלק ובשקט שאין בתא הנוסעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ChemGuy85, קשה בלי קטלוג.. אין מה לעשות. הלכתי על מה שראיתי וזה הכסוף-בהיר-מטאלי שיש בתצוגה. כחול יפה אבל לא זמין, שחר ריסקי מדי בלי לראות.. אז כסף בהיר

לגבי הEX לידנית - היא בדקה מולי עם הסוכנות המרכזית. אין למשלוח הקרוב בוודאות.

**אולי** למשלוחים הבאים.

ידיות ניקל וצביעה למראות בצבע הרכב הציעו לי ב500 שח + מע"מ שניהם.

מה חסר? חישוקים קלים? לא סיפור.

TimorY, בחדרה (שלומי 2000) עד כמה שאני עוקב אחרי השרשור הזה - מציעים בערך אותו דבר (מרימים+חיישנים+קודנית מתנה) אצל כולם..

הי, הרגע חזרתי משם... לי נתנו 'מתנה' משהו שנקרא "מע' שלט נוחות" בשווי 1280 ש"ח, מבצע כך אומרים. אספקה עד תחילת יולי. הדגם הבסיסי (1L). האם קיבלת אותו הדבר בנוסף לחיישני רוורס?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
לפי מה שאני הבנתי ה"מערכת שלט נוחות" זה שם קוד שלהם לכל הקיט של השלטים, מרימי שמשות, חיישני רוורס, קודן וכו'.

ללא חיישני רוורס

פורסם

סבבה, פשוט ציינתי שהמערכת שלטי נוחות איננה כוללת את החיישני רוורס.

הם נמכרים בנפרד ב1000שקל בערך.

אנחנו רכשנו במזומן וקיבלנו את שני אלו בחינם

פורסם
נכנעתי.

פיקנטו 1L כסופה הוזמנה.

(EX "אולי" יהיה קיים במשלוחים הבאים. מה שמגיע במאי זה רק LX ואין שום אפשרות להזמין EX)

אספקה עד שבוע שני ביוני.

קודנית, מרימי שמשות, חיישני רוורס במתנה. וויתרתי על כולם. שלא ייתעסקו עם הרכב רק שישחררו מהר יותר.

עכשיו רק צריך לבשר את החדשות הרעות לפיג'ו..

זהו. זאת ההחלטה הסופית?

אני בטוח שעוד כמה ימים נראה כי החלטת לשנות ל-I10, ויומיים אחרי זה תחליט לשוב ל-107...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...