Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא לא נשכח שהאיכות של רכבים קטנים השתפרה פלאים בעשור האחרון.

אם הייתה קפיצת מדרגה באיכות של סוזוקי ליאנה בהשוואה לבאלנו, רק תראה כמה מדרגות הבדל באיכות יש בין סוויפט שנת 92 ואחת חדשה.

המכוניות הקטנות מציעות הרבה יותר כיום.

והטווינגו לא ממש מתאימה לכל אחד. צריך חוש הומור בשביל זה (אני יודע כי יש לי אחת כבר שבוע).

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי - מכונת דייטים אולטימטיבית. כשאתה מגיע עם טווינגו אתה ישר נראה לא מזיק, ובסוף משכיב.

את המושבים...

מה שאני מנסה לאמר זה שאיכות גימור, ביצועים, פינוקים... זה הכל הכל יחסי, ובכלי תחבורה פונקציונאלי, גם לא מהותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

3 שנים או עד 100,000 ק"מ - מפגוש לפגוש

4 נוספות או עד 150,000 ק"מ - מנוע, גיר, ציריות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

האמת ציפיתי שעם כל הHYPE על המנוע החדש הזה הוא באמת ידהים.

אותי איכזב ונשארתי שלם עם ההזמנה שלי.

"תצרוכת דלק ממוצעת של 17.2 ק"מ לליטר", כלומר 17.2 משולב.

עם כל הbells and whistles סביב התזמון הכפול - עדיין מציג נתונים שלא מגיעים ל107/C1.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה ככל הנראה לא יודע איך נראה ומה כולל מבחן רכב של מגזין רכב.

אם היית יודע, היית מבין איזה נתון מטורף זה צריכת דלק משולבת של 17.2 ק"מ/ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק! צריכת דלק ממוצעת של מבחן שהגיעה ל- 17.2 , אומרת שניתן להגיע לצריכה ממוצעת של 20 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה! פשוט מדהים.

פורסם

כבר הרבה זמן לא ראיתי רכב כלשהו עם ביקורות כל כך מושלמות :roll: ואנשים בכל זאת מחפשים ללכלך עליו

חוץ מזה שאין בארץ כיסוי לתא מטען, זה פשוט האוטו הכי טוב בקטגוריה שלו וגם יותר טוב מכל מני מכוניות מקטגוריות יותר גבוהות.. ועם כל זה הוא עולה כמעט כמו אלטו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
כבר הרבה זמן לא ראיתי רכב כלשהו עם ביקורות כל כך מושלמות :roll: ואנשים בכל זאת מחפשים ללכלך עליו

חוץ מזה שאין בארץ כיסוי לתא מטען, זה פשוט האוטו הכי טוב בקטגוריה שלו וגם יותר טוב מכל מני מכוניות מקטגוריות יותר גבוהות.. ועם כל זה הוא עולה כמעט כמו אלטו.

רוב ה"מלכלכים" זה כאלו עם רכבים מאותה קטגוריה שמנסים לשמור על השם של הרכב שלהם, למרות שהוא כבר לא רלוונטי בשוק אחרי יציאת הפיקנטו. מעין ניסיון נואש להגיד "שלי יותר טוב". אין ספק שהפיקנטו היא הקנייה הטובה, המשתלמת, והמוצלחת ביותר בקטגוריה כיום!

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן בדגם הידני (אותו רכב ששימש את מגזין אוטו) וחשבתי לשתף אותכם..

הרכב עבר 760 ק"מ בסך הכל כך שהמנוע בתול לחלוטין. יתכן שבעוד כמה אלפים תצרוכת הדלק וסחיבת המנוע בסל"ד נמוך ישתפרו.

בקשר לרכב עצמו, הרגיש נמרץ למדי ולא הייתה בעיה להשתלב בתנועה המהירה באיילון. המנוע שקט באופן מפתיע וחוסר האיזון שמאפיין משולשי צלינדרים לא מפריע ובסרק הרכב כמעט ולא רועד.

הרכב מרגיש מאוד מוצק בנסיעה והיציבות הכיוונית שלו ממש טובה, בכבישים קצת פחות טובים היתה הפיקנטו נוקשה.

תיבת ההילוכים והקלאטש מקבלים צל"ש - שילוב ההילוכים חלק ומוט ההילוכים קליקי, המצמד מפריד נמוך ומשקלו נוח מאוד (להבדיל מתפעול המצמד ב I10).

רעשי דרך אכן היו - אך לא ברמה שהפריעה לנהל שיחה עם הסוכן שהתלווה אלי, גם לא ב 100 קמ"ש (האקורד שמכרתי לא היתה שקטה בהרבה).

אני לא נוטה לפרסם נסיעות מבחן בדרך כלל, ודעתי אישית לחלוטין.

גילוי נאות : אני מחזיק בשתי הזמנות פתוחות- פיקנטו, ו I10.. שני הרכבים נמצאים בארץ אך לא יכולתי עד עכשיו להחליט איזה מהן עדיפה כי רק היום אישרו לי נסיעת מבחן בקיה.

כנראה שהפיקנטו מציעה את כל מה שצריך : עיצוב, איבזור, מרווח, וחסכון. כבונוס מקבלים אחריות מורחבת.

ובכל זאת אשמח לקבל את דעתכם, אבל בלי השוואה לאלטו (ירדה מהפרק עוד לפני שעלתה) וגם לא ל 107/C1 (חמודות לאללה אבל תא המטען לא מתאים:( ).

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
בדיוק! צריכת דלק ממוצעת של מבחן שהגיעה ל- 17.2 , אומרת שניתן להגיע לצריכה ממוצעת של 20 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה! פשוט מדהים.

בדיוק כמו כל רכב בקטגוריה למעט ספארק.

רוב ה"מלכלכים" זה כאלו עם רכבים מאותה קטגוריה שמנסים לשמור על השם של הרכב שלהם, למרות שהוא כבר לא רלוונטי בשוק אחרי יציאת הפיקנטו. מעין ניסיון נואש להגיד "שלי יותר טוב". אין ספק שהפיקנטו היא הקנייה הטובה, המשתלמת, והמוצלחת ביותר בקטגוריה כיום!

אתה מודע לזה שאנחנו עוד לא קיבלנו את הרכבים, כן? אין כזה דבר לא רלוונטית. אם סוזוקי יורידו את המחיר של אלטו ל-55,000 ויוסיפו קצת אבזור היא ועוד איך תהיה רלוונטית.

אתה מחפש קצת יותר איבזור ותחושה מוצקה. לגטימי לחלוטין. אני מחפש אמינות מוכחת ומקסימום חסכון בעלויות אחזקה כי הרכב ישרת אותי 365 ימים (אני לא מגזים) ומעל 30,000 ק"מ. מכל הרכבים בקטגוריה רק 107 ופנדה עונים על הדרישה. פנדה מאוד מיושנת. 107 יפנית אמיתית, מודרנית וקיבלתי אותה ב-64K עם כל האבזור.

חוץ מזה רכב זה לא חתונה קתולית. בתקווה עוד מספר שנים רמת הכנסה שלי תשתפר משמעותית ואז אוכל להרשות לעצמי סופר מיני אמיתית. אולי פיג'ו 207 ידנית.

פורסם

האמת? לא יודע מה כולל המבחן שלהם.

יכול להיות ש17.2 זה תחת עומס של רייסים בערבה.

את הצריכה האמיתית נראה ממי שקיבל את הרכב, בתקווה שיש כאלו שקנו את הידנית ויושבים פה בפורומים.

מקסימום? אם אני אשתכנע יש עוד הרבה זמן לבטל את ה107 ולהחליף. להיפך - הרצון שלי הוא לקבל כמה שיותר רכב בכמה שפחות כסף.

פורסם
האמת ציפיתי שעם כל הHYPE על המנוע החדש הזה הוא באמת ידהים.

אותי איכזב ונשארתי שלם עם ההזמנה שלי.

"תצרוכת דלק ממוצעת של 17.2 ק"מ לליטר", כלומר 17.2 משולב.

עם כל הbells and whistles סביב התזמון הכפול - עדיין מציג נתונים שלא מגיעים ל107/C1.

ה-107 במבחן של "אוטו" עשתה 1 ל-16.2.

בכול מקרה, קילומטר לפה או לשם זה לא יהיה ה-דיל ברייקר בשביל אנשים, אבל תא מטען סביר, מחיר נמוך מאוד, ו-7 שנים אחריות, נשמע מאוד מפתה :)

פורסם

17.2 שאני מניח שהושגו בתנאים לא קלים הם נתון יפה אבל די רחוק מהצהרות היצרן שעמדו על 28 אם אני לא טועה. ככה שהיא די דומה לאלטו מבחינת צריכת הדלק. עדיין יפה.

בכל מקרה, כל המכוניות בקטגוריה פחות או יותר הפרשים לא כאלה גבוהים בתצרוכת בין אחת לשניה כך אני מניח שבסופו של דבר זה מסתכם במרווח, אבזור ומחיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...