Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:scatter: אני כבר כמה ימים בפורום, ואנשים פה מאד עוזרים לי, ונורא נחמד ומעניין לי לקרוא כל מה שכותבים. ראיתי שבעבר כבר היו שירשורים שכל אחד הציג את עצמו, והחלטתי להגיד כמה מילים גם על עצמי, כי קבלתם אותי לכאן מאד יפה

אני יואב נוימן בן 26 (עוד מעט 27 - זקן) גר ברמת אפעל, עם אבאמא, מקווה בקרוב לעבור לת"א. אני סטודנט להנדסת תעו"נ באוניברסיטת ת"א, שנה שלישית (עוד שנה וסימסטר למניאק)- התחלתי ללמוד מאוחר כי הייתי קצין והקדשתי חיי למולדת בצנחנים. נכון להיום אני קורע את התחת בחברת ness, שבטח כולכם מכירים. אני חולה על רכב, מגיל 6 צופה עם אבא בספורט מוטורי (שלפעמים, ומעט מידי, משדרים בכל מיני רשתות ספורט זרות, שמבינות שגם זה סוג של ספורט). אבא שלי היה בעברו העו"ד של כמה מיבואני הרכב הגדולים בארץ (כן, גם של לובינסקי), והיום הוא שופט, וגם אחד מהפעילים החזקים למען חיקיקה לספורט מוטורי בארץ (אז אתם מבינים מאיפה בא לי החיידק)- ועם זה שזה מגיע אלי הוא לא מבין....... (ראה פורום ייעוץ רכב). אמא שלי ואחותי קשות יותר ולא מבינות למה רעש של מכוניות נחשב באוזננו לקונצרט.

הרכב הראשון שלי היה 205GTI ואחריו, 4 שנות אהבה ל - 106 ראלי שנמכרה בצער רב לפני מספר חודשים. אז זהו מכאן ממשיכים

שמח להיות פה איתכם

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום!

קוראים לי דימה. אני בן 22. עליתי מרוסיה בגיל 8.

אני גר ב קרית-גת the city that never sleeps :oops:

הישתחררתי מצה"ל לפני 3 חודשים. בינתיים לא עובד. "קשה, קשה..." :lol:

יש לי אופל אסטרה שנת 1992, אין בה: מזגן, חלונות חשמל, הגה כח, נעילה מרכזית. אבל אני מת עליה :inlove: ואוהב אופלים בכלל.

פורסם

אז ככה... אייל גרינברג ממטולה.

חולה על מכוניות מאז שאני מכיר את עצמי.

יש לי סיטרואן c5 ואיסוזו איפון

מזריק נייטרוס לורידים......סתם סתם

המטרה שלי בחיים זה למברוגיני מורסילאגו, וילה, מיליארד דולר, אישה כוסית וכו'

ו..... זהו.

lamborghini-murcielago4.jpg

c5-01.jpg

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

אני בתור !

קוראים לי לאון (או לאוניד, איך שיותר נוח לכם), אני שואף לגיל 18 (עוד חודשיים...), נולדתי ברוסיה, סנט.פטרבורג, בגיל 4 עליתי לארץ. אמא שלי מספרת שהשיטה הטובה ביותר להאכיל אותי היתה להושיב אותי ליד החלון, ואני הייתי אומר כל דגם של מכונית שעוברת ברחוב, וכל פעם שהפה שלי היה נפתח כדי להגיד דגם, האוכל היה טס פנימה ! :D

(בגיל 2 או 3 היא היתה עושה לי את זה...)

כאן אפשר להגיד התחיל הרומן שלי עם מכוניות...

אבל את אהבת המכוניות האמיתית שלי רכשתי מאח שלי. ממנו למדתי את רוב הדברים שאני יודע כיום.

כרגע אני גר בת"א עם ההורים, את הרשיון שלי הוצאתי 5 ימים אחרי שמלאו לי 17 (טסט ראשון כמובן...), וכרגע אני נוהג על הלאנטיס 2004 של אבא שלי.

אה, ויש לי כלב שקוראים לו צ'וביק (chubik) שזה ללא ספק הכלב החמוד ביותר בעולם !

אני שומע לרוב מטאל (ע"ע ראמשטיין, manowar, system of a dawn, paradise lost...) וגם קלאסיקות של המאה ה-20 למיניהם.

אה, ויש לי נהג פרטי שעונה לשם סשה, שמסיע אותי כל בוקר לבי"ס.... אבל ניתן לו להציג את עצמו לבד.... :lol::lol:

מצורפת תמונה של צ'וביק, בגרסה "ערסית". :D

chubik.jpg

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אמא שלי מספרת שהשיטה הטובה ביותר להאכיל אותי היתה להושיב אותי ליד החלון, ואני הייתי אומר כל דגם של מכונית שעוברת ברחוב, וכל פעם שהפה שלי היה נפתח כדי להגיד דגם, האוכל היה טס פנימה ! :D

(בגיל 2 או 3 היא היתה עושה לי את זה...)

לא חוכמה גדולה... כל התינוקות אומרים DADA ואתה פשוט אמרת LADA... :D

תראו לי תינוק שאומר למבורגיני מורצי'לאגו..............

ינון.

פורסם

הגיע הזמן להציג גם את עצמי...באיחור,בגלל תקלות במבלבל האישי

[Personal Copmfuser]

אז ככה...קוראים לי,ג'ניה פורוטקוב,אני בן 16 וכמעט וחצי,עליתי לארץ מרוסיה,ב93

כרגע אני לא עובד,אך אני לומד עיצוב גרפי,אני מאוד מתמצא במחשבים יחסית לגילי,

כבר מגיל 14 וחצי הייתי פעיל בכול מיני פורומים למכוניות,וכמובן,אני מאוד אוהב מכוניות...

אה וכן,יש לי 3 חתולים בבית,אני מצייר יפה מאוד,מכוניות ואובייקטים.

וכן,חברי קוראים לי "פרנס" כי מה לעשות,אני ג'נג'י.......

ומאוד מקווה כאוטו ראשוני לשים את ידי על,האוטוביאנקי ELITE 112,120 לא זוכר בדיוק שנת 84,של המורה לספורט....

מוזיקה-אוהב בעיקר את רוב סוגי הרוק [לא מטאל] וכמובן טארנסים [לא של הערסים] כגון,

אינפקטד מאשרום וכו'.

אישית אני מכיר בפורום הזה,את יאשה כמובן,"הטכנאי" מחשבים בתיכון שלי,

ואת האוטו של פאשה,שיאשה הביא פעם אחת לתיכון...

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

אדם שריקי בן 17 וחצי (28.05.1986)

גר באשדוד

חולה על הים וגולש מידי פעם.. (מרגיע אותי מאוד...)

אוהב מוזיקה מאוד ויוצר מוזיקה משלי.. בעיקר בסגנון האוס וקלאב..

פעם הייתי ספורטאי מצטיין ויש לי מקומות ראשונים בארץ באתלטיקה (ושיא ישראל גם כן...)

אבל בתקופה האחרונה התחילו להיות לי בעיות בגב ולכן פרשתי... :cry:

אני עדיין עוסק בספורט מידי פעם אבל ממש לא באותה תדירות של אימונים מסיביים..

(כדורסל עם החברים וריצה בערבים... :wink: )

מת כבר לסיים את כיתה יב' :!: נמאס :!:

יש לי שלושה חיות בבית: "באפי" (כלבת זאב - רועה בלגי), "בל" המדהימה ו"קול" הבן שלה שחולה באיידס של חתולים... באמת...

אהה וכן, אוהב מכוניות... :wink:

:wave:

החתול שלי קול.JPG

החתולה המדהימה שלי בל.JPG

באפי שלי.JPG

פורסם

בן 22

נהגתי עד לפני כמה ימים על AX GT מאוד מאוד משופרת (12000 ש"ח) כרמלה היה שמה

והיא נמכרה בהרבה כאב בלב אבל לטובת התקדמות

מה אתם עוד תראו :lol:

פורסם

קוראים לי גל אני מתל אביב אני אוהב לשמוע טראנסים התחביבים שלי זה לשחק כדורגל אם החברה וליהיות בצבא(למרות שזה לא תחביב אין מה לעשות יש לי כמו שאתם רואים למטה סיטרואןzx volcan ואני אוהב לישון :sleeping:

פורסם

אהלן וסהלן....

כאן הטייס,

בן 20 מבנימינה עיר הרשע והפשע (טוב, בעצם לא...סתם חבורת חננות שמשחקים אותה :roll:)

אני נוהג כרגע על ניסן אלמרה של אבא, ופיזו 205 שלי(1400i,94 שמורה ברמות מטורפות, באמת), שעבדתי בשבילה שנים בתיכון...

עדיין באבל על המנאייקים שגנבו לי את הטרקטורון, ונמצא כרגע בחיפושים אינטנסיבים אחרי האופנוע שישלים את הפינה החסרה בלב...

מה עוד? גובניק כמובן.... ובשלבים להפוך את הפיזו ל"אוטו פשע של המדינה"

פורסם

שלום לחברי הפורום

שמי אילן, אני בן 34 נשוי +2

מנהל בחברה ביטחונית,בתפקיד בכיר.

מכוניות - ובכן אני חושב שנולדתי עם מכוניות,זה פשוט גן תורשתי, שנולדתי איתו כנראה

מאז ומתמיד אני מוקף מכוניות וכך גם חבריי הקרובים, בגיל ינקות, כבר ידעתי את שמות המכוניות,אפילו היו צלילי מנוע שידעתי לזהות, אני אוהב לצייר אותן, וזה גבר יותר בביה"ס היסודי ובתיכון, בצבא ,וכך גם בטכניון,במנועים התעסקתי כבר בביה"ס, ואפילו עשיתי סוג 1 במכונאות רכב ,וטכנאי הזרקות דלק אלק' ברכב.

אני כותב ,ומצלם הרבה , משתדל לנהוג על כל מכונית חדשה אשר מגיע לארץ משתדל על ספורטיביות,תחביב שפיתחתי אחרי הצבא.בקשר לירחונים וכו' אני הייתי מנוי ל "טורבו " ממספר 1 ועד לאחרון,ובמקביל מפברואר 1986 אני מנוי ל אוטו ממספר 1, כן אז הייתי בן 16 קצת לפני הרישיון, וכן על CAR , וכן AUTOCAR

בעל אוסף מכוניות גדול של 1:18, ואפילו קטנות יותר עוד מהילדות...

המכונית הראשונה שלי היא פיאט אונו טורבו 1987 כן הוריי קנו לי מתנה לרישיון

נהיגה שהוצאתי בגיל 17 (תעשו חשבון) ,הוריי חבריי רכשו להם באותה תקופה ,כמה ספורטיביות חדשות ,אני אזכיר כמובן את הרנו 5GT TURBO, ה 205GTI גם 1.6 וכן 1.9 וב.מ.וו 325i , גולף GTI , אלפא ספרינט,ועוד...

עוד לפני כן נסענו למירוצי אשקלון1986 ,אוי זה היה משהו...גם המירוץ וגם לאחר המירוץ, מפגש ענקקקקקקקקקקק של כל הספורטיביות בארץ ,בדרך לצפון... כך גם נוכחתי במירוצים לפני כן וכן לאחר מכן,הכל היה בראשיתי

ב1987 שלי ולחברי היו ספורטיביות משלנו לאט לאט התבשל משהו שנקרא לימים ה"מפגש",אז היינו קומץ מובחר,ללא רעש, המכוניות היו בעיקר מה שכתבתי למעלה.,אני משתדל לבקר בתערוכות רכב בארץ ובחו"ל,ולהגיע למפגשים.

עוד מכוניות שהיו לי הם אלפא סוד פיז'ו 205GTI , ושלל ספורטיביות,אני כיום נוהג על מכונית אפרורית במיוחד,עקב אילוצים אחרים,אך ממשיך את דרכי הנהיגה על מכוניות של חבריי דוגמא היא פורשה בוקסטר S ועוד....,נהגתי על המוןןןןןןןןן מכוניות ספורטיביות בארץ וכן בחו"ל. תחשבו על ירח דבש באיטליה שהאישה הטריה מחכה לך, ואתה בדיוק בסיור במפעל פרארי במראננלו,אוי כמה היא חיכתה ואוייי כמה אני נהנתי שם בפרארי....הכל הסתדר בסוף

מוזיקה - אייטיז', ניינטיז , וכן שירי שנות ה 50' שירי פסטיבל סן רמו (איטלקיים )למי שמכיר,שנסונים צרפתים, קלאסיים:שטראוס,בך,מוצרט,ואפילו טראנס,פופ.

בימים אלו בנוסף לעבודתי הקבועה,

אני מנסה לארגן מפגש ראווה של מכוניות ספורט בישראל

למען קידום חוק הספורט המוטורי בארץ,וכן הכרה במכוניות ספורט בארץ

בה יטלו חלק התיקשורת הכתובה וכן ה T.V.

פרטים ב MAX -TUNUNG.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

עכשיו תורי

אני אלון פרץ בן 36 נשוי ואב לבן ובת (6 ושנה וחצי) חי בלוד ובמקור מחיפה .

קצין בטיחות בתעבורה בחברה גדולה מאד באזור שלי ממונה על כ- 200 כלי רכב

מגיל קטן מכוניות ועד היום.

בוגר מכונאות רכב ,חשמל רכב ,מזוג אויר לרכב ,מתקין מערכות משניות לרכב,וניסיון שנתיים בפחחות רכב,בוגר קורס מנהלי תחבורה וכמובן קציני בטיחות בתעבורה.

חבר באירגון מנהלי תחבורה בישראל ואוהב מכוניות עד אין סוף.

תחביבים:אספן דגמי מכוניות 1/43 (400 דגמים באוסף ,אוסף יחודי של דגמים שנסעו או נוסעים במדינת ישראל משנת 1950 ועד היום)בוני מכוניות בנזין מונחות רדיו ומחזיק ב-3 כאלה. בימים אלה בשלבי הקמת מועדון אספנים.

נוסע על סיטרואן ברלינגו 2003 של החברה

אספן דגמי מכוניות 1/43

פורסם

...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
והאוטו של אבא הינו אאודי A6 מנוע 2.4 שנת 2004.. (שאתמול (שבת) התחיל לצפצף בדרך מנתניה הביתה כי המים לניקוי השמשה כמעט ואזלו.. :roll:)

תמונות של הA6 - בקרוב.. :twisted:

אמן וכל הרכבים יצפצפו בגלל כאלה "תקלות".... 8)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...