Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בתקציב של 120-130

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של 120-130 אלף ש"ח, מה שאני מחפש זה רכב אמין נוח ומרווח שיכול לשרת אותי לתקופה לא קצרה.

אין לי כל כך כיוון לסוג מסויים שברצוני לרכוש ולכן אני מקווה שאתם אלה שתוכלו ליעץ לי בצורה הטובה ביותר

המון תודה למי שיעזור

פורסם

נוח ומרווח זו לא ממש דרישה.

כמה אנשים ישתמשו ברכב?

האם חשובה צריכת הדלק?

ביצועים?

אבזור?

השימושים יהיו - נסיעות עירוניות בעיקר? בין עירוניות? כמה נסועה לדעתך תעשה בשנה? בנוסף, כמה זמן אתה מתעתד להחזיק את הרכב?

פורסם

כמה אנשים ינהגו על הרכב אני ואולי מדי פעם אבא שלי

צריכת דלק חשובה כמובן שלא ישתה דלק

ביצועים-מנוע 1600+ שיהיה עם מראה צעיר שבחור בן 22 יוכל להנות ממנו

הרכב ישמש בעיקר לנסיע עירונית ובסופשים לנסיעה מחוץ לעיר

בשנה-15000 לכל היותר

רכב שישמש אותי לתקופה לא קצרה של 5 שנים לכל הפחות

פורסם

אוטומט או ידני?

לפי מה שתיארת פה אין לך צורך ברכב משפחתי

(שזה הכסף שיש לך יכול לקנות) אלא ברכב סופר מיני,

ועוד ישאר לך עודף.

בקטגוריה זו יש לך המון אפשרויות כמו:

פיאט גרנדה

סיאט איביזה

פולו / פאביה

פורד פיאסטה

מאזדה 2

וכו'

רק תבחר.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

לא ציינת גיר ידני או אוט'.

בנוסף, לגבי נפח מנוע, מדוע 1600+ בלבד?

יש היום מנועים חזקים וחסכוניים יותר עם נפח של 1.2 ו-1.4.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

גיר אוטומט כמובן

אני לא כל כך מבין בכל הדברים האלה של נפח וכמה יש היום

כמובן שאני ירצה בסכום כזה רכב חזק עם ביצועים טובים ולא אחד שישמיע רעש של טרקטור כשהוא טיפה יתאמץ

ודבר נוסף אני לא רוצה רכב קטן סופר מיני משהו יותר גדול וטוב

פורסם

למרות שהבחירה ההיגיונית הינה סופר מיני אבל אני בכל זאת הייתי פוזל לכיוון הפיאט בראבו ,יד שניה (2010-2009) תשאיר אותך עם הרבה עודף מתקציבך.

הרכב מאובזר,מהנה לנהיגה,נאה מאוד ומצוייד במנוע 1400 מוגדש,מקנה ביצועים יפים וגם חיסכון כתלות בנהיגה.

ברכישת משומשת שכזאת ואחזקתה לאורך זמן ממושך תהנה מירידת הערך שכבר התמתנה וגם לא תתמרמר על הערך בעת המכירה.

נסחרות בין 85-100 אלף ש''ח כמשומשות טריות.

יש לשים לב כי השנתון 2009 לא מאובזר בESP ובעל 4 כ''א.

הרכב מצוייד לאורך כל חייו בתיבה רובטית או ידנית ויש לראות האם זה נוח לכם.

פורסם

מצטרף להמלצת קודמי בסייג של צורך בנסיעה לבחון התאמת הגיר הרובוטי ( לא אוטומט רגיל ) לנוחיות הנהג. ואפשר גם חדש בתקציב, אם הריח והתחושה חשובים.

פורסם

העלו פה אפשרות מעניינת. רכב חזק יחסית, חסכוני, מאובזר ונראה טוב.

בנוסף, אם מחליט ללכת לכיוון רכב משומש מומלץ מאוד לבחור את הדגם של 2010 כיוון שהוא מגיע כבר עם 6 כ"א וESP כסטנדרט בכל הרמות אבזור.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

היי

תנסה לבדוק אופל אסטרה 1.4 טורבו

אני לא בטוח אם התחילו למכור אותו כאן

כנ"ל אוקטביה וגולף עם אותו גיר-מנוע

לא הייתי קופץ על הפיאט הראשונה שאני רואה ובמיוחד רכבים שעומדים לסיים אחריות ואתה נשאר איתם לעוד 5 שנים

נכון שפיאט השתפרו בשנתיים האחרונות אך עדיין יש עוד הרבה בדרך

כמובן שאופל ורכבי פולקסווגן לא מלכי האמינות אך הצרות שלהם ידועות לציבור ואתה לא מתגלח

אוקטביות כבר נסעו 100 אלף ק"מ ללא תקלות מיוחדות אז הם ההמלצה שלי

עוד דבר חשוב:

בעוד חמש שנים כל פיאט חדשה תיסחר במקסימום 50 אלף ש"ח בעוד המתחרות יתחילו בשבעים אלף

פורסם

האסטרה 1.4 טורבו נמכרת כאן, היא גם מאוד נוחה בנסיעה ויש לה ביצועים בהחלט סבירים, אלא שמחירה על הכביש כ 140K. אשר לדעתו של קודמי על פיאט, כל שיש לי לומר הוא שלסטיגמה כנראה חיים משלה, שכן במציאות לפיאט אין שום נחיתות מבחינת אמינות מאשר כל אוטו אחר ופיאט לא "השתפרה" ולא נעליים, היא פשוט נמצאת שם ולא מהיום ולזכותה, כפי שכבר "טחנתי" כאן לא פעם, גם מרווח טיפולים כפול מהמקובל, עלויות ביטוח נמוכות וכל זה בלי להתייחס בכלל לתכונות הדינמיות של האוטו הזה.

פורסם

התקציב שלך הוא יופי לרכב מתאים בעל מקדם feel good גבוה יחסית.

שכח מ "נפח 1600", זה לא אומר שום דבר על עוצמת המנוע במיוחד כיום בעידן המנועים צנועי נפח אך מוגדשים.

אין לך לדעתי מה לחפש משפחתית (למה לדחוף לבנאדם אוקטביה למען השם?) אלא סופר מיני כמו הבראבו, איביזה ודומותיהן, אולי אפילו פאביה עוקצנית? תוכל למצוא רכבים זולים יותר אם תרצה.

תבדוק את התאמתכם לגיר ידני\רובוטי כדי לחדד את ההמלצות.

אם הכסף "פנוי" ואם הכוונה להחזיק את הרכב 5 שנים לכו לדעתי על חדש. כמו כן, במערכת יחסים ארוכה כזו שיקולי סחירות עתידית הם משניים לדעתי. לכו תקבעו נסיעות מבחן לפי המאפיינים וספר מה רשמיך.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מציע לבדוק את המאזדה 3 האצ'בק שהיא מעוצבת ונאה למדי. עם תוספת קלה לתקציב תוכל "לגרד" את דגם ה-2 ליטר החזק והמאובזר ולהינות גם מביצועים טובים והתנהגות כביש מהנה.

גם טויוטה אוריס יכולה להתאים, היא אלגנטית פחות ספורטיבית מה-3 אך מציעה גם היא ביצועים טובים ואיבזור נחמד בדגם עם הסאנרוף והריפודים הבהירים.

בהצלחה וחג שמח.

• תוכן חדש...