Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להתחיל לעשות טיפולים באופן עצמאי ב2 רכבים ישנים שברשותי

אתחיל בשמן ופילטר שמן ובדברים הפשוטים

לשם כך, רציתי לקנות סט בוקסות, בבואי לחנות נאמר לי שיש 2 סוגים מילמטרי ואינצ'י

2 הרכבים הם: מאזדה 3 מודל 2005 ומאזדה 626 מודל 98

האם מישהו יותר איזה סוגי ברגי ריקון יש ברכבים האלה ועל איזה כלים אתם ממליצים לקנות

תודה מראש

פורסם

התקציב לא מוגבל, אך כיוון שאינני מקצוען חשבתי על סט שעולה בסביבות 100-150 שקלים

ומפתח פילטר שמן שרשרת ובנוסף 2 בוקים

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לך לכיס ולשיקולים כספיים אבל גם אני הייתי באותה הדילמה, בסוף אתה תבין שאין לזה סוף.

לכל עבודה הבאה שתרצה אתה תצטרך לקנות עוד כלים.

לכן הלכתי על סט כלים שאני מרוצה ממנו, יש בו הרבה בוקסות ומתאמים אבל גם זה עדיין לא מספיק.

אני קניתי סט של קאשקו דגם K3851BY יש בו בוקסות, בוקסות ארוכות, הלן וטורקס(כמובן גם בוקסות לפלאגים, מאריכים ועוד).

המחיר של הסט כשאני קניתי אותו היה סביב ה350-400 ש"ח, יש לי אותו מעל לשנה ואני מרוצה ממנו.

שום סט שתקנה לא יכסה לך את כל הכלים שתצטרך.

בוקים תוכל לקנות ב"ל.כ", אני קיניתי מהם שבוע שעבר, זוג של 3 טון יספיקו לך ויעלו לך 90 ש"ח לפני מע"מ.

יש שם גם מפתח פילטר שמן לא ידוע לי מה מחירו וטיבו, אני מעדיף מפתח עכביש/ אצלי הפילטר נפתח עם בוקסה.

קובי

פורסם

בורג המפרץ ואלמוג בצומת קרית אתא. בשניהם המחיר המצויין על המוצר הוא המלצה בלבד בפועל עושים לפחות 30% הנחה (אם מתעקשים)

פורסם

אם אתה מחפש סט איכותי יש לך סט בוקסות וראצ'ט 10-32מ"מ, 2 בוקסות לפלאגים, 2מאריכים וברך של AMPRO או PROFXENE במחיר של כ 300-450 ש"ח אבל סט איכותי, יש עוד סטים איכותיים של SIGNET, KASCO, KINGTONY ועוד רק תבחר מה מתאים לך.

מפתח לפילטר שמן למאזדה תצטרך מפתח שמתחבר לראצ'ט בצורת חישוק שמיועד אך ורק לגודל יחיד של פילטר שמן במידה מסוימת, או מפתח מתכווננן שמתחבר לראצ'ט שניקרא "עכביש".

מפתח שרשרת לפילטר איתו לא תהיה לך גישה.

פורסם

ראיתי באינטרנט שהסט של ProFxene נמכר גם ב 215 ש"ח (מילמטרי בלבד, יש גם סטים שמשלבים מ"מ ואינטשי, לדעתי זה מיותר. אם אתה נתקל בבוקסה נוספת שאתה צריך, תוכל לרכוש אותה בנפרד, ב5-10 ש"ח) אנחנו מדברים על דרייבר של 1/2 אינטש בלבד, כן?

להזכירך, במיוחד בברגים הכבדים (18 מ"מ ומעלה) פתיחה ראשונית והידוק לא נעשות עם ראצ'ט.

גם את הסט תוכל לקנות בל.כ. יש גם סניף בצפון איפשהו.

ממליץ לך להסתכל מתחת לרכב (בעזרת תאורה, ראי ומישוש) איזה סוג ראש בורג הריקון. יש ברגים עם ראש אלן (משושה) 8 מ"מ למשל, יש ברגים עם ראש מרובע (8 מ"מ או 3/8 אינטש למשל) תוכל להצמיד גם דך לבן, אני מאמין שישאר עליו סימן של ראש הבורג.

קח בחשבון שגם אם תמצא באיזשהו מקום איזה בורג מדובר, יכול להיות שברכב שלך החליפו בורג (וראש)!

אנא (חובה!) אסוף את כל השמן הישן, ניתן להשליכו במכל איסוף בכל מוסך!

פורסם

לי יש את הסט של PROFXENE, ויש בסט ראש של ידית כוח אותו מחברים למאריך וזה הופך להיות ידית כוח חזקה, למרות שיש לי ידית כוח כבר מוכנה של KINGTONY 1/2 שהפעלתי עליה כוח רב בעזרת מאריך והיא מסרבת אפילו להתעקם טיפה ממש חזקה.

פורסם

לכן אמרתי שקיים בסט ידית כוח מתפרקת שהיא מיועדת לספוג כוח ניטון גדול יותר מהראצ'ט, כל ראצ'ט מתוכנן לעמוד במומנט מסויים הפעלת מומנט גדול יותר מהמותר תיגרום לשחיקת השיניים שלו.

• תוכן חדש...