Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני בחור צעיר שהשתחרר ביום חמישי שעבר מהצבא אחרי שלוש שנים,

אני מעוניין לקנות רכב יש לי התלבטות בין שלוש סוגים של רכבים, הדרישות שלי הם כוח, מראה עלויות סבירות (השמח לקבל +- עליות על כול רכב מאנשים שהחזיקו את הרכבים) שיהיה אמין, נוח, ומאובזר,

אז ככה אני מתלבט בין פונטו ספייס דגם ELX, יונדאי גטס (לא יודע בדיוק איזה גירסה היא מאובזרת) ופונטו ספייס HGT, שזה הכי אני רוצה אבל מפחד מצריכת דלק גבוה ועליות חלקים גבוהים ביחס לשתי רכבים הקודמים שרשמתי,

בעבר היה לי רנו מגאן קופה מנוע 2.0, והונדה טורבו, שלא כול כך היו זולות להחזקה ההונדה הייתה ממש יקרה,

כול פעם היה מתקלקל משהו וצריכת דלק ממש ממש גבוה (הייתי לוחץ הרבה:evil:)

התקציב שלי עומד על 32K.

אז בבקשה תעזרו לי לקבל החלטה איזה רכב מתאים לי:wink:.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מחפש כוח ממכוניות קומפקטיות אחריי שהיו לך 2 מכוניות עם כוח כפול מהמכוניות שציינת שאתה מתעניין בהן?

אתה עדיין ילד, עד שלא תיגמל מה"לחיצות" קח רכב חזק וסלחן שתקרע לו את הצורה והוא יקרע אותך בעיקר בדלק

שתירגע קצת הייתי ממליץ על הספייס שציינת בגירסא האוטומאטית

פורסם

אתה עדיין ילד, עד שלא תיגמל מה"לחיצות" קח רכב חזק וסלחן שתקרע לו את הצורה והוא יקרע אותך בעיקר בדלק

שתירגע קצת הייתי ממליץ על הספייס שציינת בגירסא האוטומאטית

אני כבר לא ילד, ואני כבר כבר לא לוחץ עם הייתי מחפש ללחוץ הייתי לוקח הלוואה וקונה איביזה טורבו,

אבל כיום אני מעוניין ברכב יפה (בעניי הHGT ממש יפה) אבל מפחד מעלוית אחזקה שלו כי אני עובד עכשיו בעבודה מועדפת ועוד חצי שנה אני מתחיל ללמוד אז אני רוצה לדעת +- עלויות של ההפרש במחירים ברכבים שציינתי.

פורסם

ברור לך שHGT תהייה יקרה יותר לאחזקה מספייס רגילה, נכון?

בתור סטודנט לא הייתי הולך עליה. יקר מדי פשוט.

לך על ספייס ידנית 60 כ"ס, תרגע קצת מהלחיצות...ועל הדרך תחסוך כסף.

פורסם

בוקר טוב,

ביונדאי גטס יש שלושה דגמים עיקריים -

GLF שזה הרכב ברמת אבזור הבסיסית: כרית אוויר אחת, אין ABS.

GLI שזה הרכב ברמת אבזור בינונית: 2 כריות אוויר, ABS וESP בחלק מהדגמים.

GLS שזה הרכב ברמת אבזור גבוהה: 4 כריות אוויר, רדיו מקורי עם שליטה מההגה, ABS, ESP.

הגטס קצת פחות חסכונית מהפונטו מבחינת צריכת דלק, אבל די זולה לאחזקה ודי פשוטה ואמינה. פונטו ELX גם קצת יותר קשה למצוא והם מאוד מבוקשות בשוק, גטס יש במבחר די גדול.

ה-HGT זאת הגרסת ספורט של הפונטו ואני לא חושבת שהיא רלוונטית אם אתה מחפש חיסכון בדלק ואחזקה זולה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

טוב אני מבין שמהHGT אני צריך לרדת,

מי יכול לתת חוות דעת בקשר לELX לעומת הגסט, אני מדבר על סחיבה בעליות, איזה רכב טוב יותר עם המזגן, צריכת דלק,

אמינות, עלויות טיפולים ואחזקה שוטפת,

שתיהיה לכולנו שבת שלום.

פורסם

טוב אחרי חיפושים בפורום גילית שהגירסה של הELX מעוד רגישה להזנחה, ושאת גסט כימאט ולא אפשרי למצוא עם הגריסה עם ABS ו2 כריות אויור, ושלא נדבר על צריכת דלק גבוה בשביל רכב קטן,

העם יש אמת במה שקראתי ואיזה רכב סוחב יותר טוב, לא מחפש רכב "לפתיחות" רוצה רכב שיסחוב יפה עם מזגן ולא תיהיה לא בעיה

לעלות עליות.

פורסם

אתה מתכנן לרכוש רכב מוזנח ובגלל זה אתה חושש מהרגישות של הפיאט להזנחה?

או שתכננת להזניח אותה ואתה מתבאס שלא תצליח? :?

אצלנו במשפחה 2 ספייסים וגרנדה - כולן נהדרות (הגרנדה חדשה לגמרי). רק מוסך מורשה, רק חלקים מקוריים - אמינות ללא דופי.

השנה עשיתי 20 אלף ק"מ עם הספייס שלי ללא כניסה אחת למוסך שלא הייתה במסגרת טיפול 10 אלף.

פורסם

בחיים לא קניתי רכב מוזנח, אני בן אדם מאוד פדנט בכול הקשור ברכבים שיש לי אז בקשר לזה אין לי מה לחשוש, השאלה הייתה עם הרכב V16 רגיש באופן כללי יותר מכול רכב אחר, ואיך הוא בהשווה ליונדאי גטס בפאן הנוחות והסחיבה,

פורסם

הוא התכוון לזה שהפונטו יותר עדיפה מגאס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ברור לך שHGT תהייה יקרה יותר לאחזקה מספייס רגילה, נכון?

בתור סטודנט לא הייתי הולך עליה. יקר מדי פשוט.

לך על ספייס ידנית 60 כ"ס, תרגע קצת מהלחיצות...ועל הדרך תחסוך כסף.

מה ניש' דוקטור?

פותח השרשור, אני כבר סטודנט שנתיים פלוס ויש לי Hgt, הרכב לא יקר לאחזקה, הבעיה היא למצוא אחת שמורה שלא צריך להשקיע בה יישור קו רצחני.

השאלה היא האם אתה מתכנן לעבוד בזמן הלימודים או שלא?

אם כבר אתה רוצה ספייס אז תחפש דגם elx ידנית או הרציפה שהיא נחשבת די אמינה ומוצלחת.

גילוי נאות: אני מוכר את שלי אבל לא בגלל אחזקה יקרה :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...