Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור תודה על התגובה מהHGT די ירדתי אני מתלבט עכשיו בין הגטס לספייס ELX ידני בלבד שניהם,

עכשיו הפונטו עולה בסביבות ה15+-

הגטס עולה 25+- (שנתון יותר חדש אבל) לא ניראה לי שאני צריך שנתון יותר חדש 01-02 בפונטו ניראה לי מספיק לי.

אני ממש אוהב את המראה של הפונטו אני צריך רכב נוח שסוחב טוב בסך הכול ושיהיה אמין,

אני עכשיו עובד עד חודש 9 אחרי זה אני מתחיל ללמוד מהנדס מכונות אז ואני מאמין שאני יעבוד בחצי משרה הרבה שנים הקרובות

אז ככה שלא יהיה לי ממש הרבה כסף אבל יהיה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגטס לפני המתיחת פנים מאוד בעייתית בצריכת הדלק שלה, מה גם שב32 אלף תוכל למצוא פונטו משנתון 2004 להערכתי.

הפונטו גם זולה לאחזקה והרבה סטודנטים עם חצי משרה שאני מכיר מחזיקים ברכב הזה.

תן עדיפות לרכב מידיים פרטיות ועם היסטורית טיפולים מתועדת ואפילו יותר טוב אם טופלה במורשים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש לי תקציב עד32 אבל אין לי בעיה בכלל לקנות גם ב15 אלף הגטס מפחידה אותי רק בגלל צריכת הדלק ורמת האבזור המגעילה

שיש לרכב, ופי מה שאני זוכר מסיבוב על רכב של חבר יש לגטס מנוע יחסית חזק לנפח המנוע הקטן שיש לו איך המנוע של הפונטו ביחס לגטס:?:

פורסם

אני לא רוצה לאבד הרבה מערך הרכב כי פונטו ב30 תעבד תוך 3 שנים חצי מהערך שלה,

אני חושב אני יכול למצוא 01-02 במצב שמור למרות שברור שאני מחפש את דגם הקלאב.

פורסם
יש לי תקציב עד32 אבל אין לי בעיה בכלל לקנות גם ב15 אלף הגטס מפחידה אותי רק בגלל צריכת הדלק ורמת האבזור המגעילה

שיש לרכב, ופי מה שאני זוכר מסיבוב על רכב של חבר יש לגטס מנוע יחסית חזק לנפח המנוע הקטן שיש לו איך המנוע של הפונטו ביחס לגטס:?:

בוקר טוב,

כמו שכתבתי לך קודם, לגטס יש כמה רמות אבזור וחלק מהגטס די מאובזרות וכוללות דברים שאין בפונטו ספייס (למשל ארבע כריות אוויר או מערכות שמע מקורית).

השמועות על צריכת הדלק של הגטס לא נכונות והמכונית הזאת דווקא די בסדר מבחינת צריכת דלק.

בנושא הביצועים הפונטו טובה יותר משמעותית, בעיקר בגיר האוטומטי, בגלל שיש לה גיר טוב יותר.

אם אתה מחפש מכונית זולה לאחזקה אז הגטס היא בחירה נכונה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
בוקר טוב,

לגטס יש כמה רמות אבזור וחלק מהגטס די מאובזרות וכוללות דברים שאין בפונטו ספייס (למשל ארבע כריות אוויר או מערכות שמע מקורית).

השמועות על צריכת הדלק של הגטס לא נכונות והמכונית הזאת דווקא די בסדר מבחינת צריכת דלק.

.

איך אני יכול למצוא אבל כול מה שיש בגטס ביד 2 זה עם כריות אויר אחת ובלי ABS,

אני יודע שספייס תקינה צורכת בסביבות ה1 ל16 בנסיעה משולבת כמה הגטס עושה בצורה הראשונה שיוצרה לפני שהוחלף המנוע,

אני מחפש רק רכב ידני בלבד.

פורסם
בוקר טוב,

כמו שכתבתי לך קודם, לגטס יש כמה רמות אבזור וחלק מהגטס די מאובזרות וכוללות דברים שאין בפונטו ספייס (למשל ארבע כריות אוויר או מערכות שמע מקורית).

בנושא הביצועים הפונטו טובה יותר משמעותית, בעיקר בגיר האוטומטי, בגלל שיש לה גיר טוב יותר.

נו באמת, אין צורך להיות מנותקת מהמציאות בשביל לנסות להמליץ על רכב.

בנסיעה מאילת דרך ירושלים ולבסוף אשדוד הלך לי מיכל וחצי עם הגטס אחרי מתיחת הפנים.

עם הפונטו hgt שלי הלך לי מיכל אחד באותה הדרך ולי יש מנוע 1800 כשלגטס יש 1400.

הרכב הוא משעמם חיצונית ופנימית, ביום שתרצה למכור אותו יהיה לך מאוד קשה ותצטרך לרדת מתחת למחירון חזק בגלל ששוק הליסינג מוצף בכאלו.

אם הבחירת היא בין הפונטו לבין הגטס אז ללא ספק הפונטו עדיפה, אבל לך תמצא עכשיו אחת במצב סביר בלי קילומטרז' בשמיים ובלי עבר בליסינג, השכרה ודומיהם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בוקר טוב,

כל מה שאמרת זה שקר גדול וגס כמו המודעות שלכם עם ה"ט.ל.ח" שעד היום אתם טורחים להעלות כל יום...(טל"ח)

הגטס היא מטחנת דלק איומה ונוראית - במיוחד כשמשווים אותה לרכבים אחרים בקטגוריה.

אף אחד לא משווה אותה ליונדאי סונטה...בטח שהיא חסכונית לעומתה.

אבל רכב בנזין קטנטן שמשיג תוצאה של 1:11 או גרוע מכך, כשהמתחרים משיגים 1:15 בלי למצמץ, נחשב גרוע.

נסיעה לת"א מהקריות שעולה לי בפונטו 100 ש"ח, תעלה בגטס 130 ש"ח. לטעמי זה הפרש ניכר, במיוחד לאורך זמן.

אגב - איזה חלק של גטס בדיוק מאובזרות היטב? הגטס משווקת כבר 8 שנים ואני יכול לספור על כף יד אחת את כמות הגטס שראיתי שהיו עם מגנזיום מקורי, סאן רוף ושאר תוספות של דגמים פרטיים.

הרוב המוחלט של הגטסים הוא מדגם GLF, שמכיל אבזור בטיחותי ברמה של שנת 1994. במקרה הזה הגטס עדיפה - אני בהחלט מעדיף גטס עם כרית אוויר אחת מאשר אימפרזה שנת 94 בלי כריות אוויר בכלל. אבל אם זו ההשוואה, מי בכלל רוצה גטס?

פורסם
אני לא רוצה לאבד הרבה מערך הרכב כי פונטו ב30 תעבד תוך 3 שנים חצי מהערך שלה,

אני חושב אני יכול למצוא 01-02 במצב שמור למרות שברור שאני מחפש את דגם הקלאב.

אני חושב שאתה טועה. אני אגיד לך את זה פעם אחת - אין אויב יותר גדול מהזמן בעבור מכונית.

ברכב בן 10, מתחילות תקלות מוזרות שמאפיינות רכבים ישנים כאלה - ממסרים שנשרפים, מנועים חשמליים שמגיעים לסוף דרכם וכו'.

ברגע אחד של חוסר תשומת לב, יכול המאוורר של הרדיאטור לקרוס ולהפסיק לעבוד - ואתה תקבל אירוע התחממות שיעלה ביוקר.

כמו כן, כמות הרכבים השמורים בני 10 פחותה מאלה בני 5 (סטטיסטיקה).

הערה אחרונה - רכב בן 10 ידרוש יישור קו עמוק ויקר יותר מרכב בן 5 (בהנחה ולא מצאת בונבוניירה מדהימה). גם זה כסף.

אני את שלי אמרתי...

פורסם
אני חושב שאתה טועה. אני אגיד לך את זה פעם אחת - אין אויב יותר גדול מהזמן בעבור מכונית.

ברכב בן 10, מתחילות תקלות מוזרות שמאפיינות רכבים ישנים כאלה - ממסרים שנשרפים, מנועים חשמליים שמגיעים לסוף דרכם וכו'.

ברגע אחד של חוסר תשומת לב, יכול המאוורר של הרדיאטור לקרוס ולהפסיק לעבוד - ואתה תקבל אירוע התחממות שיעלה ביוקר.

כמו כן, כמות הרכבים השמורים בני 10 פחותה מאלה בני 5 (סטטיסטיקה).

הערה אחרונה - רכב בן 10 ידרוש יישור קו עמוק ויקר יותר מרכב בן 5 (בהנחה ולא מצאת בונבוניירה מדהימה). גם זה כסף.

אני את שלי אמרתי...

כן אבל אין כמאט בכלל את הגירסה של הV 16 בצורה החדשה 04+

עכשיו באמת בילבלתם אותי בקשר לצריכת הדלק של הגטס:shock:

פורסם

מהגטס די ירדתי כבר, אני כבר שלוש ימים מחפש פונטו ELX או את הדגם החדש ופשוט אין אחת שיש לה קילומטר הגיוני,

ואלה שניראו טוב נימכרו אותך כמה ימים, הדם היותר חדש 04+ זה כבר בכלל סיפור יש אחת שהיא במגרש הוא מבקש 29 והיא הייתה בהשכרה כמה שווה רכב כזה שנת 06:?: ועם מישהו יודע פרטים על הרכב הזה ספציפי אני מעוד השמח הוא ממגרש סוזוקי בראשון.

• תוכן חדש...