Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתם מה אומרת הילדה בסרטון האחרון בדקה ה-1:10? - "בואו נהרוס את כל המצלמות". :-P

דור העתיד. :razz:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

חברה שנותנת רכב צריכה להתחיל לשתול איזה שהוא מדד מה עובר על הרכב (כמו כמה G יש או עם הרכב "תופס" אוויר)

זה יתחיל להרגיע אנשים.

יש לי אוטו חברה ברגע זה ואני שמור עליו כמו על האוטו שלי ... למען האמת... קצת יותר טוב מהאוטו שלי...

קבלתי מתנה למה לי להרוס אותה ?

לצערי אני חודש שאני היחיד אבל ... עדין יש תקווה שיותר אנשים ילמדו לשמור על הציוד שקבלו מתנה. :shock:

המשך יום נעים!

פורסם

213.jpg

getz_landrover_s.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כבר!! עלה בעבר תמונה של מאזדה לאנטיכס ליסינג מצויידת בסבוליירים!! מקרטון!

אודה מאוד למי שימצא את התמונה )))

פורסם

לא אכתוב בפעם-המי-יודע-כמה כמה זה מעצבן אותי לראות דברים כאלה. אני רק אכתוב שזה ממש מעציב אותי שאנשים מחנכים את הילדים שלהם שזה בסדר להתייחס ברשלנות לרכב חברה, כפי שמודגם בסרטון האחרון.

אח"כ לא מבינים מדוע בחברה הישראלית נהוג להתייחס בזלזול וחוסר הכבוד כלפי רכושו של הזולת :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האמת שכל מה שהיה בסרטון של קאר&דרייבר יצא לי לעשות עם הרכב הפרטי (חוץ מהסומו) והוא עדיין בחתיכה אחת...

יש דרכים הרבה יותר נוראיות לז**ן אוטו מדונאטס...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה לא כל כך חד וחלק.

איש לא בדק את הרגלי השימוש של משתמשי הרכב השכור ורכב הליסינג. זה נורא מצטלם יפה לראות גטס גוררת לנד רובר אבל לדעתי רוב המשתמשים ברכב השכור/ליסינג הם כמונו (כן "ישראלים" שנוהגים סביר).

עובדה גם שהרכבים האלה עומדים למכירה ומנסיון, הם לא רעים.

אמרתי נסיון כי לי היתה מכונית מהשכרה וגם לגיסי, שתיהן אלמרות, שלי מאלדן ושלו מאויס. לשנינו אין טענות. בכוונה בחרנו מהשכרה כי אין עוד רכב בשוק שנבדק כל שלושה ימים (בערך) ונשטף לקראת הלקוח הבא. וחסר שהלקוח הבא ייתקע עם הרכב. לכן גם כשאנחנו שוכרים רכבים בחו"ל (וגם בארץ) הם תמיד "כמו חדשים". זה לא בא מעצמו. זה בא מתחזוקת הרכב.

אז רדו מהסטיגמות. גם רכב פרטי יכול לסבול מהתעללות, מחוסר הקפדה בטיפול וכו'.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא רק שזה מרגיז, מה שמעצבן כאן זה שסרטים כאלה נותנים רעיונות לאנשים שכלל לא חשבו על זה,

וגורמים לחשוב שמדובר במעשים לגיטימיים.

במכוניות השכרה - אוויס מזהה מאד מהר אם הרכב עבר "התעללות" (במידה והנזק לא ניכר לעין בפגיעות פח או התעללות בפנים הרכב, בדיקת הרכב מזהה נזק לצמיגים, נזק למרכב התחתון וכו'). לשמחתנו, לא מדובר בתופעה אלא בכמה "עשבים שוטים" שמטופלים במלוא החומרה.

במכוניות ליסינג - המעקב אחר הרכב פחות הדוק, אך גם כאן הרכב עובר בדיקה מקיפה (בד"כ של מכון בדיקה מורשה), ומכיוון שהוא נמסר ללקוח חדש לגמרי - כל נזק שנגרם לרכב הוא בוודאות כתוצאה משימוש לא ראוי של הנוהג ברכב, ובמקרה כזה החברה מחוייבת בגין הנזק. לשמחתי, בשנים האחרונות התופעה כמעט ונעלמה. היה בעבר מקרה בו לקוח היה יהיר מספיק כדי לצלוח עם המאזדה שלו מסלול התעללות, לצלם את זה ולהעלות את התמונות לאינטרנט.

במקרה כזה - לא רק שהחברה נקנסה והרכב נלקח מהלקוח - לא חידשנו את עסקת הליסינג עם הלקוח ויידענו את החברות האחרות שיישמרו (אמנם מתחרים של אוויס - אבל כמובילי שוק, אנו מאמינים שטובת הקטגוריה כולה חשובה לנו יותר מעסקה נקודתית כזו או אחרת).

גיל מאוויס

פורסם

אני חייב לעדכן שלא מעט אנשים שאני מכיר בעלי רכב חברה לא מתנהגים כמו החוליגאן האחרון.

וגם שאם הוא היה נתקע בשטח אף אחד לא היה בא לחלץ אותו ויותר גרוע מזה כל עלות של תיקון היתה חלה עליו + קנס כספי לא קטן.

ומי שלא מאמין שיקרא את האותיות הקטנות בחוזה הליסינג שלו.

לגבי רכבים מליסינג אני קניתי והמלצתח ללא מעט מכרים ,חברים ובני משפחה [ס"הכ 7 שאני זוכר בשנה האחרונה].

כולם מרוצים עד מעל לגג ,

כמובן שכל רכב עבר בדיקה במכון בדיקה שלא קשור לחברת הליסינג וגם קיבלנו אחריות לשנתיים ו 22K .

אני מאמין שרכב שהתעללו בו נראה כך גם מבפנים וגם מבחוץ כי יש דברים שאי אפשר להסתיר גם לא בצביעה של חלקים.

יתרה מזאת ברגע שאתה מבקש היסטוריית טיפולים כל החלפת טמבון \צמיגים או פגיעה שתסמן התעללות תראה.

בנימה אישית אני יכול לספר שלי היה רכב חברה למעלה מ10 שנים ולכל הרכבים התנהגתי בדיוק כמו לרכב הפרטי שלי אחד לאחד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

גיל מאוויס צודק.

בזכות הסירטונים הנ"ל אני גם רוצה לנסות את הסומו-אוטו!

יונדאי גטס מהשכרה, אני בדרך :evil:

• תוכן חדש...