Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בגלל חששות ושינה חסרת חלומות וקפיצה מכל הליכה של ילדים ברחוב החלטתי להתקשר לחברת הביטוח ולברר תעריפי ביטוח למערכת... אמנם לא מערכת יקרה, אבל אצלי ברכב, גניבת הסאב למשל ממש ממש קלה... וזה גם די בולט... אז החלטתי לבטח...

התקשרתי לחברת הביטוח (ישיר, אם זה מעניין מישהו)... והסברתי את רצוני...

בלי הערכת מתקינים למיניהם, הבחור שאל אותי מה אני רוצה לבטח בדיוק ומהו ערך כל חלק... הסברתי לו, רדיו-דיסק, קומפוננט קדמי וסאב... ציינתי מחירים, סך כל ערך החלקים המבוטחים כ-3000 ש"ח... חיכיתי משהו כמו 6-7 שניות וקיבלתי הצעה ממש לא מפתה.

133 ש"ח עד לסיום הביטוח השנה (משהו כמו עוד 250 ימים). ובעת גניבה יש את החלוקה הבאה: באם נגנב הHU, יש השתתפות עצמית של 200 ש"ח (כול הHU עולה כולה 800...) ובאם נגנבים הרמקולים (קומפוננט או סאב (או שניהם)) ישנה השתתפות עצמית של 20% משווי החלק שנגנב...

בקיצור... ממש לא שווה... ועכשיו אני בהתלבטות...

א. מישהו כבר ביטח את המערכת שלו? מה התנאים שקיבלתם?

ב. שווה לי לבטח את המערכת שלי?

ג. אני יכול לבטח רק את המערכת במקום אחר?

ד. הבנתי שבגלל שיש כאן ביטוח שונה, יש גם פרמיה, אם תהיה גניבה, בפעם הבאה אצטרך לשלם יותר, נכון? (שכחתי לשאול את הבחור, ולא נעים להתקשר שוב)

ה. האם אני יכול לבטח יותר משווי החלקים שלי? הבחור פשט שאל אותי בטלפון והציע לי את ההצעה, באותה מידה אני יכול לבטח בערך של פי 2...

ו. יש פה סוכני ביטוח למיניהם שיכולים לבטח דרכם את המערכת (בלי ביטוח הרכב... אלא אם כן יש להם איזה הצעה טובה יותר...)

ז. טיפים נוספים למיניהם ממישהו?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לפי מה שאני יודע זה לא שווה לבטח את המערכת.

הסוכנת שלי אמרה שמשלמים 15%-10 משווי המערכת בכל שנה. מה זה שווה אם אני אשלם הון תועפות?!

עדיף לשים אזעקה טובה, כמו שיש לאדי של רב-בריח ותהיה רגוע. או לשים כמה צופרים של אזעקה בתוך האוטו שהגנב ישתגע.

פורסם

מה כל כך טוב באזעקה הזאת של רב בריח ?

יש לה חיישן מסכן אחד וצופר מסכן מאד.... אה וביפר.

מה שווה ביפר עם חיישן אחד אני לא יודע, יש הרבה דגמים בחו"ל שמגיעים עם 4 ועוד הרבה כניסות לאחרים... אז גם האזעקה אפקטיבית וגם הביפר.

בקשר לצופרים, אם אתה רציני - 2 לפחות, וחזקים!

פורסם

לדעתי אם יש לך מערכת יקרה ששווה בשוק 6000-5000 שקל אז כדי לבטח אותה ולשלם 10 אחוז בשנה..

אם תיהיה תאונה (חס וחלילה) או גניב עדיף לשלם 500-600 שקל ולקבל החזר כספי מלא וליקנות חדש ויותר טוב מאשר להישאר בלי כלום..

תאמינו לי אם הפורצים מיקצוענים הם שום אזעקה לא תעצור אותם ...

אבל בשכונה שלי וסוג האנשים שיש האזעקה מספקת ...

פורסם

לפחות זה מודיע לך שהאוטו נפרץ. אם אני אקבל הודעה מהאזעקה שהאוטו נפרץ ולא משנה כמה חיישנים יש, הגנב יצטרך לשמור על עצמו. ובקשר לצופרים באזעקה מסויימת כלשהי, אתה יכול לחבר עוד כמה לשם "ההנאה".

פורסם
לפחות זה מודיע לך שהאוטו נפרץ. אם אני אקבל הודעה מהאזעקה שהאוטו נפרץ ולא משנה כמה חיישנים יש, הגנב יצטרך לשמור על עצמו. ובקשר לצופרים באזעקה מסויימת כלשהי, אתה יכול לחבר עוד כמה לשם "ההנאה".

זה מה שבאמת אני רוצה .....אני רוצה לחבר את הצופר לאזעקה וכול פעם שהיא תעבוד הצופר יעבוד איתה..

תגיד אבי יש מצב לעשות כזה דבר באופל??

פורסם

תראו חברייה אני מכיר מתקין שבמקרה התקין גם לי.. לי יש מערכת של 25 אלף עד 30

בקיצור ולעניין הוא התקין לי או יותר נכון בנה לי מנגנון אמין שברגע שפורצים לי לאוטו זה מתקשר לפלא פון שלי ולידעתכם אני תפסתי את הגנב כבר פעמיים..

היה לי פעם ביטוח. זה שווהזה מרגיע אבל חבל על הכסף. המנגנון מדהים

Adam

פורסם
תראו חברייה אני מכיר מתקין שבמקרה התקין גם לי.. לי יש מערכת של 25 אלף עד 30

בקיצור ולעניין הוא התקין לי או יותר נכון בנה לי מנגנון אמין שברגע שפורצים לי לאוטו זה מתקשר לפלא פון שלי ולידעתכם אני תפסתי את הגנב כבר פעמיים..

היה לי פעם ביטוח. זה שווהזה מרגיע אבל חבל על הכסף. המנגנון מדהים

Adam

ואם אתה יושן ,תענה מתוך שינה? :?

בקיצר חברה תעשו ביטוח זה שווה,כי אם יגנבו אתם תאכלו אותה.

8)
פורסם

חבר שלי בנה משהו כזה!

הבאגז' שלו לא מחובר לאזעקה..

בקיצור הוא חיבר מן מתג שפועל מתי שפותחים את הבאגז'

הוא התקין פלאפון מעאפן של נוקיה ביג טוק ישן שמחובר תמיד לחשמל ותמיד נמצא בטעינה.ברגע שהמתג פועל הוא בנה מעגל אלקטרוני שגורם לפלאפון לחייג

אליו לפלאפון

פורסם
חבר שלי בנה משהו כזה!

הוא התקין פלאפון מעאפן של נוקיה ביג טוק ישן שמחובר תמיד לחשמל ותמיד נמצא בטעינה.ברגע שהמתג פועל הוא בנה מעגל אלקטרוני שגורם לפלאפון לחייג

אליו לפלאפון

כמו מיטען חבלה :lol:

ומה עשית מתי שתפסת את הגנב ADAM??

פורסם
חבר שלי בנה משהו כזה!

אליו לפלאפון

כמו מיטען חבלה :lol:

ומה עשית מתי שתפסת את הגנב ADAM??

אני אישית הייתי מפוצץ אותו!!!

עכשיו ככה לפי דעתי משתלם להכניס את המערכת לביטוח

כי עדיף לשלם 600 שקל בגלל שבארץ שלנו ביום מן הימים אני בטוח שיפרצו לך לרכב (לא מנסה לעשות לך עין הרע או משהו זה פשוט ככה פה...)

אז באמת עדיף לשים וגם עדיף לשלם 2000 על מערכת של 20000 לפי דעתי

מה אני יגיד לכם כל אחד והשיקול שלו ואל תגידו לי שאני אומר ככה כי יש לי כסף, אין לי![/b

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז בצורה כזאת תוך כמה שנים תוכל לקנות מערכת חדשה מהכסף שאתה משלם לביטוח. לא עדיף להשקיע את הכסף במיגון מתאים, מאשר לשלם את שווי המערכת לחברת הביטוח? אם המערכת תיגנב והכסף יוחזר אני בטוח שזה לא יהיה כל השווי של המערכת, אלא פחות "השתתפות עצמית" או כל מיני דברים שהחברות ממציאות.

• תוכן חדש...