Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לאימי - תקציב 25,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש עבור אימי רכב קטן וחסכוני.

נוסעת 3 פעמים בשבוע כ - 120 ק"מ לעבודה וחזרה.

כרגע נוסעת במזדה 323 שנת 96 ידנית שזמנה עבר.

היא אישה מבוגרת ולא מחפשת אוטו מהיר וחזק אלא קטן יעיל וחסכוני בצריכת דלק וחשוב לה מאוד שהאוטו יהיה כמה שיותר 'ירוק'.

כפי שאתם רואים התקציב הוא עד 25,000.

המחשבה הראשונית שלי הייתה יונדאי גטס או משהו בסגנון.

מומלץ כי הרכב יהיה ידני לשיפור צריכת הדלק.

אשמח אם תוכלו לעזור,

בברכה,

תר אבידן.

פורסם

המלצה חד-משמעית לאימך: דייהטסו סיריון דור קודם, ידנית או אוטומטית.

בגרסת ה-1000 סמ"ק לא מומלץ אוטומטי, רק ידני.

1300 סמ"ק יהיה חזק יותר, וגם יקר יותר.

בגדול - רכב קטן, חמוד, אמין ומאד זריז. אם טופל, אתה מקבל מכונית נהדרת למגוון שימושים, עם דגש על עיר ופרברים בעיקר.

והיא גם חסכונית מאד, בוודאי יותר מהגטס בשנתונים הראשונים שלה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שלום,

אם אתה מתמקד ברכבים קטנים עם מנוע קטן אז יש גם את היונדאי אטוס שהיא די חסכונית.

חוץ מזה בתקציב הזה אפשר לנסות למצוא פיאט פונטו ספייס או פורד פיאסטה כמה שיותר חדשות, אם אתם מחפשים רכב קצת יותר גדול.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

ישנם מספיק רכבים ידניים בשוק, ולא ללכת על היונדאי גטס, היא קצת פחות חסכונית . למרות שאם מוצאים אחת במחיר מתאים, והיא במצב מעולה ? אז שווה. למה לא..

ירוק במחיר כזה זה אופניים. חח הכי קרוב כמובן זה רכב קטן כזה ... ואני משווה זאת כמובן לכל הרכבים הקיימים כיום שנחשבים ירוקים. גטס ירוקה יחסית לשנתון הזה.

בוא ונעשה קצת סדר מחירונים :

גטס ידנית 2005 30 אלף שקל גרסה הזולה. שנתון 2004 3 אלף שקל פחות.

סיריון 1.3 אוטומט שנתון 2002, 36 אלף שקל מחירון.

פורד פיאסטה 2003 ידנית 1.4 27 אלף שקל.

פולואגן פולו 2002 ידנית 1.4 30 אלף שקל.

גטס יותר חדשה לשנתון , זאת הסיבה היחידית שהייתי הולך עליה.

פולו רכב גרמני, מעולה בנוי טוב, ואני מלפני הרבה שנים למדתי על אחד כזה נהיגה וזאת הייתה חוויה מדהימה !

הייתי מכוון לכיוון של פולו וגטס . אך אם אתה מוצא סיריון במחיר טוב, ובמצב טוב, אז שווה לקחת אותה לבדיקה ..

• תוכן חדש...