Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 בעיות- שפריצרים וג'אנט לא מתאים

Yakuza_Dragon
שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לחברי הפורום שלום.

הרכב המדובר הוא VW בורה 2002 TDI.

בעיה I-

השבוע נגמרו לי המים של הוישרים, אתמול קניתי נוזל והיום הכנסתי אותו למיכל אבל כשאני מושך את הידית שמפעילה יוצא לי טפטוף ממש חלש שאפילו לא מגיע לחלון.

משכתי לא מעט (חשבתי שאולי יש אוויר במערכת אבל זה לא עוזר...) אני לא רואה נזילות מהמערכת והמנוע נשמע עובד די חזק.

מה יכול לגרום לתופעה כזו?

בעיה II-

הג'אנט שיש לי זה 15 מרווח ברגים 100, שבוע שעבר הבאתי ג'אנט מגנזיום 16 עם צמיגים במידה מתאימה לפי משרד הרישוי, הסט ירד מאודי A3 שנתון גבוה והג'אנט לא נכנס- מרווח ברגים שונה.

יש מה לעשות עם זה? (מתאם, החלפת החלק באוטו).

תודה רבה לעונים ולממליצים,

אלי.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המגבים - בדוק אם יש סתימה בפתחי השפריצרים. תוכל לשחרר אותה עם עצם חד ודק - למשל מחט.

זה עבד מצויין בשבוע שעבר כשהיה נוזל, לא הגיוני שזה נסתם בשבוע... אבל אני אנסה, אין לי מה להפסיד...

תודה, עוד הצעות למישהו?

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרווח ברגים שונה זה אומר מה ? ששלך זה 4X100 והגאנט זה 5X100 ?

יש דבר כזה מתאמי מרווח ברגים אבל צריך לחפש תכתוב את המידה המדוייקת של הג'אנט החדש ואת המידה שקיימת ברכב וככה אנשים יוכלו לכוון אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דרך פשוטה לבדוק את השפריצרים.

תנתק את הצינור מהם. אם יש סתימה בשפריצר, המים יצאו בצורה חזקה מאוד דרך הצינור המשוחרר.

אם לא יוצאים מים, תבדוק במקום אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרווח ברגים שונה זה אומר מה ? ששלך זה 4X100 והגאנט זה 5X100 ?

לדעתי הוא קנה ג'אנט של 112x5 במקום 100x5.

בנוגע לשפריצרים , נסה להפעיל את השפריצרים ובו זמנית לקחת אקדח לחץ אויר של קומפרסור חזק , זה אמור לשחרר את הסתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...