Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העתקת קטע וידאו מממיר YES MAX למחשב

bagira
שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי הקלטה ב YES MAX שאני מעוניין להעביר אותה למחשב.

יש דרך לעשות את זה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בממיר הזה יש שקע USB, ככה שתיאורטית אתה יכול לחבר אליו DOK ולהעביר את התוכן. למה תיאורטית? מכיון שלפי דברי טכנאי YES שהתקין לי אותו, YES חסמה את האופציה הזאת במטרה לשמור על זכויות היוצרים.

לא ניסיתי אף פעם להשתמש בשקע הזה ולא יודע האם קיימת דרך לפרוץ את החסימה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנסה לעשות בדיוק את אותו הדבר - אבל הממיר של יס הוא מבצר, אי אפשר לעשות בו כלום. יותר מזה, נגיד שהקלטת תוכנית מערוץ מסויים (ניקח את דיסקאברי לשם הדוגמה), ובשלב מאוחר יותר ביטלת את דיסקאברי בחבילת יס שלך, לא תוכל לצפות בתוכן שנמצא מוקלט על הממיר!

הפתרון היחיד שאני מצאתי (ועדיין לא מימשתי, כך שאין לי מושג אם זה יעבוד במציאות) זה לקנות DVD מקליט, להקרין את התוכניות במקס, ולהקליט אותן ב DVD. פרימיטיבי מאוד, אבל נראה לי שזה יעבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך זה ידע לזהות מאיפה מגיע ההקלטה? ממש מוזר כל העניין הזה.

בטוח יש ברשת גרסא שנותנת לעשות את זה. כלומר פריצה של הממיר.

בממיר HD אגב, אם מחברים אליו 2 יציאות נגיד קומפוננט ו HDMI, הממיר חוסם את השידור, בטענה של הגנה על זוכיות יוצרים.

ככה שגם לחבר DVD ולהקיט וגם לצפות בו זמנית, זה בלתי אפשרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את ה DVD המקליט אפשר לחבר לטלויזיה (ולא לממיר) ולהקליט את מה שצופים בו, לא?

יש עוד רעיונות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המידע שמוקלט בממיר יס-מקס, מאוחסן בכונן קשיח בדיוק כמו כונן פנימי של מחשב, ניתן להוציא אותו ולחבר למחשב ע"י אותם חיבורים כמו של הכונן הרגיל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

srool, בדקת את מה שאתה טוען?

שום תיאוריות ושום סברות:

המידע ב-YES MAX מוצפן ורק הממיר יודע לקרוא אותו.

אף אחד לא טרח לפצח את ההצפנה משום שזה לא אטרקטיבי כמו פריצות אחרות...

bagira - מה שהצעת עם חיבור ה-DVD המקליט ישירות לטלוויזיה יכול לעבוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי אך ורק את מה שאני טוען. זה אותו כונן קשיח, וניתן לחיבור למחשב. אני לא יודע באיזה פורמט מגיע המידע שבו ומה נדרש מעבר לזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בממיר HD אגב, אם מחברים אליו 2 יציאות נגיד קומפוננט ו HDMI, הממיר חוסם את השידור, בטענה של הגנה על זוכיות יוצרים.

ככה שגם לחבר DVD ולהקיט וגם לצפות בו זמנית, זה בלתי אפשרי.

אם הDVD המקליט תומך בHDCP אין בעיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אכן כונן קשיח סטאנדרטי לגמרי שניתן לחיבור למחשב - הבעיה היא שהתוכן עליו מוצפן כך שהמחשב לא יוכל לקרוא אותו.

פרט שולי וקטן...:)

אף אחד בעולם לא הצליח לפרוץ את ההצפנה שלהם ו NDS עצמה מציעה פרס מאוד גבוה למישהו חיצוני שיצליח...

הUSB הוא לשם שדרוגי קושחה של הממיר ואין לו שום קשר לתוכן הנמצא על הכונן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אין לי DVD מקליט, אני לא מכיר אף אחד שיש לו ואני לא אקנה אחד במיוחד למטרה הזאת אז יש למישהוא רעיון נוסף, מעבר ללשים מסרטת וידאו מול המסך ולצלם כמו חוראני :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...