Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מוסך מורשה יונדאי הוגן בבאר שבע

לבצע בו טיפולים (האוטו עדיין באחריות) ולטיפול בבעיה

שצצה לאחרונה - עליה לא חלקה של הקלאץ'.

אודה מאוד למי שיכול לסייע!

פורסם

סע על הכביש של ה BIG ותמשיך ישר כאילו לצאת לכיוון עומר, פנה ימינה לפני תחנת הדלק כשתראה שם מצד ימין את אזור המוסכים, שם תמשיך רק ישר ותגיע למוסך הראשי של יונדאי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה!

יש כאן מישהו עם ניסיון מהמוסך הזה,

שיכול לתת חוות דעת?

האם שווה לנסוע לעיר אחרת או שאפשר לסמוך על ההגינות שלהם?

תודה!

פורסם

אהלן. המוסך שהופנתה אליו .

ההמלצות עליו מחברים (של שנים) הם יקרן\ממציאן תקלות ושוחט זה לא מילה

מקרה מקרוב מאוד.

חברה לעבודה הכניסה אליו יונדאי גטס (גם לי יש כזו והיא נכנסה אליו פעם אחת רק בגלל האחריות) ויצאה עם דוח נזק בסדר גודל של 13 אלף ש"ח לא ימרח בחלקים אבל החלק המרכזי שהתבקשה להחליף תיבת הגה "גמורה" לאחר בדיקה ב2 מוסכים שונים ובדיקה במכון בדיקה מורשה לא היה ולא נברא תיבת הגה במצב מעולה. הבעיה הגדולה היא כיצד להסיר את הרישום על הרכב מכיוון שזה המוסך המרכזי,וכל "התקלות" רשומות ללא תיקון.

אינני זוכר את סוף הסיפור אבל בוודאות אני זוכר לא להכנס לשם. כמובן שזאת המלצה שלי,יש כאלה שיעידו אחרת וקשה לי להאמין.

אני מטפל ברכב במוסך אבי-דן בעמק שרה,הוא לא מרכזי אבל בהחלט מורשה מטפל בעשרות רכבי יונדאי של חברות ליסינג ככה שאת הידע יש לו. מחירים סבירים בהחלט

פורסם

גם אני לא ממליץ בכלל על המורשה של יונדאי בבאר שבע אחרי בדיקה אצל מוסך אחד ובדיקה אחרת אצל מכונאי (חבר) שניהם הגיעו לאותה מסקנה שהמוסך הזה לקח ממני כסף על סתם לכאורה,עזבו את זה שאם אתה לא שם עין על מה שקורה שם אלא יושב בחדר המתנה ורואה טלוויזיה רק ה' יכול לדעת מה עובר לך על הרכב. ועוד דוגמא, חייבו אותי בקבלה על נוזל קירור בסך 80 ומשהו שקלים וסתם רציתי לראות מה הוא שם במיכל (תנחשו שנוזל קירור מקורי זה ממש לא היה) ורק אחרי שהרמתי את הקול שלי אז טיפלו בי כמו שצריך ופיצו אותו,ל אני למוסך של החאפרים הזה לא יחזור כבר.

פורסם

אהלן חברים,

תודה על התגובות.

העניין הוא שהרכב עדיין בתקופת האחריות.

לכן, נראה לי הכי הגיוני ללכת למורשה. יכול להיות שעדיף ללכת למקום אחר ולא בב"ש?

בכל מקרה, בהנחה וצריך להחליף קלאצ' בגלל בלאי,

יש כאן למישהו מושג האם זה כלול באחריות ואם לא

כמה זה אמור לעלות?

פורסם

אני הייתי במוסך ביום חמישי האחרון, עקב התראה כלשהי בלוח השעונים (הרכב באחריות) וטיפלו ברכב מהר, תוך כ20 דקות אותרה הבעיה וטופלה ונסעתי לשלום. אני הייתי מרוצה מהשירות בהחלט.

גם קרובי משפחה שלי שנזקקו לשירותיו של המוסך לצורך טיפולים שוטפים ברכב ציינו שהשירות במוסך בסדר גמור.

לדעתי הדעות יהיו חלוקות לגביי כל מוסך, תוכל לשמוע דעות חיוביות ושליליות על כל מוסך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...