Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לדפוק נפקדות, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור שהמליץ ללכת על עריקות - טעות קשה.

קודם כל, עריקות נחשבת לעבירה פלילית.

חוץ מזה, עריקות אומרת שהזמן בו ערקת הוא חלק מהתב"ן (תקופה בלתי נמנית, AKA "דפוק")

ובנוסף, הוא לא יראה גחל"ת בפעם הראשונה שלו בכלא. אלה החוקים.

גם כג'ובניק, אני די בטוח שמגיעה לך שעת ט"ש, מעבר ל6 שעות שינה המטכליות שאתה מקבל.

אני יודע שבבסיסים פתוחים יש הגדרה מדויקת לשעות העבודה המותרות, ע"פ פקודות מטכ"ל.

אם אתה בבסיס סגור, צריך לראות אם גם שם זה קיים. קצין פניות ציבור חי את נושא פקודות מטכל. 03-5691000, את המטכלי אני כבר לא זוכר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

השעות שאתה מדבר עליהן הן לא חוקיות. קבלת אותו על הנושא הזה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לבחור שהמליץ ללכת על עריקות - טעות קשה.

קודם כל, עריקות נחשבת לעבירה פלילית.

חוץ מזה, עריקות אומרת שהזמן בו ערקת הוא חלק מהתב"ן (תקופה בלתי נמנית, AKA "דפוק")

ובנוסף, הוא לא יראה גחל"ת בפעם הראשונה שלו בכלא. אלה החוקים.

גם כג'ובניק, אני די בטוח שמגיעה לך שעת ט"ש, מעבר ל6 שעות שינה המטכליות שאתה מקבל.

אני יודע שבבסיסים פתוחים יש הגדרה מדויקת לשעות העבודה המותרות, ע"פ פקודות מטכ"ל.

אם אתה בבסיס סגור, צריך לראות אם גם שם זה קיים. קצין פניות ציבור חי את נושא פקודות מטכל. 03-5691000, את המטכלי אני כבר לא זוכר.

אלה החוקים? מי אמר ? אתה?

א. אם אתה עריק בין 45-50 יום בערך (לא זוכר זמן מדויק) , ניתן לשפוט אותך בגלל שזו פעם ראשונה בדין משמעתי , ז"א אף אחד לא ישים ז*ן על זה שאתה עריק ויתיחסו לזה כמו נפקדות ותשפט אצל סא"ל בתוך הכלא ולא תראה גחל"ת ולא נעליים

עריקות נחשבת עבירה פלילית , אך ההחלטה האם לגרור עמה רישום פלילי נתונה בידי התובע , אם הוא לא יתעקש , לא יגרר ר"פ עם העבירה , די תלוי בו (ותאמין לי שעדיף לקחת "עסקת טיעון" ולא להשאיר את ההחלטה לידי השופט).

במקרה שלי התובע התעקש ולא היה מוכן להתפשר ולכן נרשם לי ר"פ , אבל עדיין זה ר"פ לא כ"כ רציני כי אני עבדתי בעבודות שונות ואני גם בדרך להוציא נשק ארגוני והר"פ לא עצר אותי

זה דבר ראשון , דבר שני גם נפקדות היא תב"ן , התקופה שיכולים להוריד לך לקראת סוף השירות היא התקופה בה ישבת בכלא , כל יום שבו היית בבית אתה תשלים (גם אם זה פחות מחצי שנה כמו שכולם חושבים , אני אישית השלמתי כל יום שהייתי בבית).

אתה ראית גחל"ת? אני ראיתי , גחל"ת רואה רק מי שנפשט בבית דין , ומי שמבקש , העו"ד שלו יסדר לו שיראו גחל"ת , יבקש מהשופט והשופט כמעט בכל הפעמים מאשר. (שוב , אם יש סיבה מוצדקת לגחל"ת ולא ערקת כי בא לך לעשות 5-9).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מי אמר? כן, אני. ופקודות מטכ"ל מסכימות איתי. לא מפתיע שבפועל הצבא עובד בקומבינה, אבל זה מה שאמור להיות.

יום הנפקדות ה45 הופך את הנושא לעריקות. אם יחליטו לבוא לקראתך ולשפוט אותך אצל קש"ב ולא בבית דין - אשריך.

נפקדות היא לא תב"ן. זמן הישיבה בכלא נחשב לתב"ן, אלא אם אתה בחצי השנה הראשונה לשירות, או מקבל ביטול תב"ן.

אתה השלמת ימים כי היית עריק. אם היית נפקד, לא היית מחזיר ימים לא של הכלא ולא של הנפקדות.

ולגבי הגחל"ת, מטרתה היא לבדוק אי-התאמה להמשך שירות צבאי. ובין היתר בשל כך, לא רואים גחל"ת בפעם הראשונה שאתה בכלא, גם אם אתה מבקש. לגבי עריקות אני חושב שהנושא שונה, ושכן רואים גחל"ת בפעם הראשונה, אבל לא הייתי מתחייב לכך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אל תשכח, תמיד עליך, פק"ל ווזלין....

יש לך תמונה מצויירת של פרפר על במבי ואתה רושם לו לא לשכוח ווזלין? :lol:

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
יש לך תמונה מצויירת של פרפר על במבי ואתה רושם לו לא לשכוח ווזלין? :lol:

שמתי את התמונה הזו, כי התלוננו שהקודמת מפחידה את המשתמשים הצעירים (אלו שעוד לא גמישים, וזקוקים לווזלין...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני הבנתי דבר אחד בצבא, חייל שעושה בעיות בצבא מקבל מה שהוא רוצה.

חייל שעושה כל מה שמבקשים ממנו שלא יתפלא אחרי זה למה הוא נדפק!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

גיל, מחמם את הלב לראות שיש עוד לדורות של לוחמים שיבואו ערכים רבי השראה, שיישמשו להם מצפן ערכי ומוסרי, לא רק לצבא, אלא לחיים בכלל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל- ת"ש, תנאי שירות

דבר שני- שעת ת"ש ו6 שעות מטכליות זה לא רק בטירונות? לא שמעתי על שום חייל במסגרת אחרת שמקבל את זה.

דבר שלישי ואחרון (לפתוח השרשור), בעקבות הערה שעלתה כאן- באיזו דרגה אתה? האם אתה קצין?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
קודם כל- ת"ש, תנאי שירות

דבר שני- שעת ת"ש ו6 שעות מטכליות זה לא רק בטירונות? לא שמעתי על שום חייל במסגרת אחרת שמקבל את זה.

דבר שלישי ואחרון (לפתוח השרשור), בעקבות הערה שעלתה כאן- באיזו דרגה אתה? האם אתה קצין?

שעת ט"ש - טרום שינה.

ת"ש זה כמו משקית תש.

עקרונית זה לא רק בטירונות. בפועל, יש לי קצת פחות נסיון עם יחידות לוחמות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מי אמר? כן, אני. ופקודות מטכ"ל מסכימות איתי. לא מפתיע שבפועל הצבא עובד בקומבינה, אבל זה מה שאמור להיות.

יום הנפקדות ה45 הופך את הנושא לעריקות. אם יחליטו לבוא לקראתך ולשפוט אותך אצל קש"ב ולא בבית דין - אשריך.

נפקדות היא לא תב"ן. זמן הישיבה בכלא נחשב לתב"ן, אלא אם אתה בחצי השנה הראשונה לשירות, או מקבל ביטול תב"ן.

אתה השלמת ימים כי היית עריק. אם היית נפקד, לא היית מחזיר ימים לא של הכלא ולא של הנפקדות.

ולגבי הגחל"ת, מטרתה היא לבדוק אי-התאמה להמשך שירות צבאי. ובין היתר בשל כך, לא רואים גחל"ת בפעם הראשונה שאתה בכלא, גם אם אתה מבקש. לגבי עריקות אני חושב שהנושא שונה, ושכן רואים גחל"ת בפעם הראשונה, אבל לא הייתי מתחייב לכך.

גם בחצי שנה הראשונה, כל יום ניפקדות ניכנס לתב"ן (תקופה בילתי נמנת), וגם כל יום מעצר/מאסר.

אם מוותרים לחייל בעל ימי תב"ן, מוותרים רק אם לחייל יש יותר מ90 ימים כאלה. המכונים "דפוק"

וגם אז לא מוחקים הכל, מוחקים את הימים של המעצרים.

אני עוד חצי שנה משתחחר ויש לי עדיין 22 ימי דפוק מהחודש הראשון לשירותי.

קח את זה לתשומת ליבך

בברכה

חייל ג'ובניק (שהיציאות שלו זה 5/9 יומיות)

[ ואני לא גאה בזה ]

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אתה רוצה להתערב שנפקדות זה גם דפוק?

עובדה שבימים שהייתי בבסיס ובמקום ללכת ב5 הלכתי ב2 רשמו לי נפקדות שבועיים רצוף למרות שהייתי בבסיס.

ועל זה יש לי שבועיים דפוק!

פורסם

זה לא הגיוני מה שאתה אומר, כי אלה ניפקדיות של פחות מ24 שעות, והמשפט עליהם זה סירוב פקודה או ניפקדות לוז!

אתה יכול לקבול על הזנה לא תקנית של סימול עבירה

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

קראת בכלל מה שרשמתי?

מהיום ה45 זו עריקות , אך בתחילת העריקות ואם הסגרת את עצמך (בכל מקרה גם לא מתחילים לחפש אותך עד 60 יום בערך) אתה תשפט בפעם הראשונה בדין משמעתי ולא בית דין ,

אדוני , לא יודע אם ישבת יום בכלא 6 או אם היית נפקד , אבל אני הייתי , וכל יום שהייתי בבית נפקד השלמתי כמו גדול , וגם כל מי שאני מכיר מהצבא שהיה נפקד השלים כמו גדול , את ימי הכלא שגם הם תב"ן ניתן לקצר , אך בפירוש לא את מה שישבת בבית (הרי על מה יקצרו? , מקצרים את הימים שישבת בכלא כי כביכול שילמת את החוב וסבלת).

אני החזרתי ימים של נפקדות וימים של עריקות וכל מי שאני מכיר ואני מכיר הרבה.

אל תסביר לי מה מטרתה של הגחל"ת , ולא אמרתי שנפקדים רואים גחל"ת , אמרתי שכל מי שנשפט בבית דין יכול לראות גחל"ת ורובם רואים. אני ראיתי גחל"ת וקיבלתי שינוי שיבוץ תוך שבוע מהיום שראיתי אותה. לא אמרתי שאתה רואה גחל"ת אם אתה מבקש , וגם חיילים שנפקדים 2-3-4 פעמים לא יראו גחל"ת ,לעומת זו אם חייל יגיע בפעם הראשונה לבית דין אחרי 60 ימי עריקות ומעלה , השופט יורה לו לראות גחל"ת והוא יראה , בדיוק מה שקרה איתי , אז תבדוק טוב את פקודות המטכ"ל שלך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...