Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לדפוק נפקדות, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפקדות זה הדבר הכי טיפשי שאפשר לעשות,אם כבר עריקות אבל גם לא שווה.

מהלך מנצח זה:

מוציא גימלים,לא משנה כמה,במקביל מבקש לראות קב"ן.

בפגישה עם הקב"ן מספר על כל השביזות בצורה יפה ומפחידה ומוסיף שיום אחד הגעתה למצב נפשי כזה שלא יכלתה לחזור לבסיס אז הוצאת גימלים בכוונה ע"י פגיעה בעצמך.

מפה אתה יכול להתחיל לספור כמה שעות עד שתקבל טלפון מהמפקד שלך על כמה שהוא מצטער על זה שהוא היה מנייאק.

בצבא רק ככה עובדים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי תואיל להסביר מה ההבדל בין נפקדות לעריקות?

נכנע? אי אפשר להיות עריק מבלי שהיית נפקד קודם...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נפקדות זו עבירה משמעתית , עריקות היא עבירה פלילית שעלולה לגרור עימה רישום פלילי , ועונש בהתאם בנפקדות עד 28 או אם נשפטת ע"י אל"מ אז 35 , ובעריקות זה כבר עניין אחר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בפגישה עם הקב"ן מספר על כל השביזות בצורה יפה ומפחידה ומוסיף שיום אחד הגעתה למצב נפשי כזה שלא יכלתה לחזור לבסיס אז הוצאת גימלים בכוונה ע"י פגיעה בעצמך.

מפה אתה יכול להתחיל לספור כמה שעות עד שתקבל טלפון מהמפקד שלך על כמה שהוא מצטער על זה שהוא היה מנייאק.

בצבא רק ככה עובדים.

אל תלך לקב"ן, ואל תספר שטויות, כי אם הוא יאמין לך, זה רק ידפוק אותך , אל תעשה שטויות כדי לקבל פרופיל נפשי 45, זה אומנם יומיות , אבל לא שווה את זה,

המפקד שלך לא יתקשר אלייך ,וגם את הקב"ן לא תצליח לסובב ב2-3 משפטים, תלוי איך אתה אומר את זה אבל בכל מקרה, אבל זה לא שווה זה

מניסיון ,טופס 55 לא יעזור לך כל כך, בגלל שאתה צריך שהמפקד שלך יאשר לך לעבור, אחרת, תשכח מזה,

בכל מקרה תנסה את זה כמה פעמים כי מראש אני אומר לך שעל הפעם הראשונה זה לא יעזור, אלא אם כן יש לך בעיות ת"ש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אין שום צורך לבקש הורדת פרופיל,

את הקב"ן באמת קשה לסובב ולכן צריך להתכונן טוב לפני עד כמה שאפשר.

עם טופס 55 באמת אפשר לנגב את התחת,אבל הסיכוי שהמפקד שלך ישחרר אותך הוא אפסי במיוחד אם אתה הכוח אדם היחיד שם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אולי אני ממש נאיבי, אבל בכ"ז שווה לנסות - אולי ליצור קשר עם המפקד הקודם ולדאוג שהוא ימשוך אותך אליו להיות ביחידה החדשה שלו?

קצינים ברמה הזו יכולים לעשות דברים כאלו אם הם רוצים.

ואם אתה אומר שהסתדרת איתו אז יכול להיות שהוא ישמח.

לגבי עניין הנפקדות - גם אני חשבתי עד לפני זמן מה שזה לא פותר כלום, עד שנתקלתי בסיפור של מישהו שדפק עריקות (!) ובסופו של דבר קיבל מה שהוא רצה (העברה ליחידה אחרת).

הסיפור מבדר וקורע לחלוטין, אני יכול לספר אותו אם זה מעניין מישהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נפקדות רק תדפוק אותך יותר-זו לא הדרך לטפל בבעיה ואתה רק תדחה לעצמך את השחרור.

אני הייתי בצבא בדיוק במצב שלך-מפקד עם יחס חרא ,וכמו שלך חיכו קצינים אחרים שישחררו אותך מהתפקיד-כך גם לי חיכה בסבלנות מפקד שהעביר אותי אליו,והפך לי את השירות הצבאי מגהנום עלי אדמות לגן עדן.

השחרור הגואל מהיחידה והעברת בסיס כלל 3 דברים פשוטים,וקצת סבלנות.

מה שאתה צריך לעשות:

1. קבע כמה פגישות עם הקב"ן ביחידה שלך,וספר לו על המצב שלך.תדגיש שאתה מרגיש מבוזבז,שאתה לא מגיע לפוטנציאל המלא שלך ואתה רוצה להמשיך לשרת אך לא תחת פיקודו של המפקד הזה.שב לו על הוריד.זה חשוב-כי במסמכים שיצורפו לטופס 55 שלך יראו שפנית הרבה לקב"ן היחידה.

2.את החלק הזה אני אומר לך מעצה שקיבלתי מאלוף במילואים שהיה חבר משפחה.בצע אחד לאחד:

לכל פיקוד יש קב"ן פיקודי שאחראי על כל הקב"נים היחידתיים.אני מניח שהמערכת לא השתנתה ב6 השנים שעברו מאז שחרורי.

לך לקב"ן היחידתי אחרי כמה מפגשים,ותקבע תור לקב"ן הפיקודי.הקב"ן היחידתי לא אוהב לערב קב"ן פיקודי (במקרה שלי הוא אפילו ניסה לשכנע אותי לא ללכת אליו כי זה לא יעזור וזו עקיפת הסמכות שלו כקב"ן..). בכל מקרה-עמוד על זכותך להיפגש עם הקב"ן הפיקודי - אסור לקב"ן היחידתי לא לאפשר לך לראות אותו!

כשאתה אצל הקב"ן הפיקודי-ספר לו את הכל.תוציא הכל מהמערכת,וגם תבכה מכל הלב אם צריך בפגישה עמו.אני לא מתבייש להגיד-לי זה רק עזר.תדגיש לו בראיון שאתה רוצה להמשיך לשרת בצבא,ואתה לא רוצה להשתחרר ואתה רוצה להמשיך לתרום אבל במסגרת יחידה אחרת או מפקד אחר,והיו לך מחשבות אובדניות (אך לא ניסית להתאבד) ושהמצב הגיע עד כדי כך שהמשפחה שלך סובלת ואתה מוציא את כל הקריזה מהצבא עליהם.

3.דאג שמי שרוצה למשוך אותך ליחידה החדשה יתחיל כבר עכשיו ליצור קשר עם הפיקוד שלך-שיראו שם שיש מי שיקלוט אותך ואתה לא תתבזבז.

תדרוש שיעבירו אותך ליחידה/בסיס/קצין אחר,תן אפילו פרטים מזהים של הקצינים שרוצים לספח אותך אליהם. תקפיד שהוא ירשום הכל ויתן לך המלצה כתובה!!

את ההמלצה של הקב"ן הפיקודי יחד עם פרטי הקצינים שרוצים למשוך אותך אליהם תשדך ביחד עם טופס 55 תן למשקית הת"ש שלך-והכי חשוב:שב לה על הוריד,יום יום,שבוע שבוע-שתבדוק מול האגף הרלבנטי בפיקוד מה נסגר עם הבקשה שלך.

מהניסיון האישי שלי-כל התהליך מאז הגשת טופס 55 (עם המלצת הקב"ן הפיקודי!!) עד לטופס הטיולים היוצא ביחידה שלי לקח לי בדיוק חודש וחצי על השעון! ניסיתי לעבור יחידה כבר מעל שנה רק עם קב"ן "יחידתי",וסתם בזבזתי זמן.

שיהיה לך בהצלחה,מקווה שתספר פה על תוצאות טובות.

פורסם

אתה מזכיר לי סיטואציה מצחיקה מהצבא.

בזמנו שהייתי בקבע (גדוד לוחם), ישבתי לקפה על הבוקר עם רס"ר הגדוד, הוא מסוג הרס"רים האגדיים האלה שחצי צה"ל עבר אצלם בידיים.

בכל מקרה אנחנו יושבים, מדברים (הוא מדבר/ צועק , אני מקשיב).

בכל מקרה לפתע נכנס חייל מפקדה וצועק לר"סר , "טולי" (זה היה הכינוי שלו) "זהו!!! החלטתי שאני דופק נפקדות, לא מעניין אותי כלום."

טולי קם מהכסא שלו (מדובר על רס"ר עצום בגודלו שצועק בדציבלים מטורפים). בכל מקרה הוא קם ניגש לחייל , ואומר לו בעדינות:

"אל תדפוק נפקדות , זה רק כמה ימים בבית. במקום זה תדפוק עריקות קח חודש, אבל בחודש הזה אל תשב בבית רגל על רגל ותתבזבז.

סע לאילת, תישתכר, תעשן סמים, תזיין כמו מטורף, תחייה את החיים כאילו אין מחר, (ואז הטונים עלו ברמה דראסטית)

"כי שתחזור אני אפתח לך התחת כל כך חזק, שתוכל לחרבן לרוחב!!!!!" , ראוי לציין שהחייל הפך צבעו לצבע לבן וחזר למגורים.

נפקדות הוא לא דפק, וטולי לא דפק אותו.

ליל מנוחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לי אישרו העברה בטופס 55 אומנם וויתרתי על התפקיד שהציעו לי וביקשתי משהו אחר אבל זה רק מוכיח שטופס 55 כן עוזר וגם אני הייתי בדעה שאפשר רק לנגב איתו את התחת אבל אם לא מנסים לא יודעים.

פורסם

תשמע.

לדפוק נפקדות / עריקות לא יעזור לך בגרוש.

מנסיון אישי.

תדוק את הר"סר שלך

אם הוא גבר. תנסה שימשוך אותך אליו. ומשם יהיה קל לך לעזוב.

שיחה עם קב"ן גם הולכת.

פניה לקבילות החיילים שהמפקד שלך זבל. גם הולכת.

אבל על תעשה משהוא שיפגע בך.

כי זה יהיה בזבוז של זמן שלך ושל הצבא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תשמע.

פניה לקבילות החיילים שהמפקד שלך זבל. גם הולכת.

אבל על תעשה משהוא שיפגע בך.

כי זה יהיה בזבוז של זמן שלך ושל הצבא.

פנייה לנציב קבילות החיילים רק יכולה לסבך אותו עוד יותר-כי עכשיו המפקד שלו יכול "לדפוק" אותו על כל פיפס ולהתנכל לו-זה גם מניסיון אישי שלי,לצערי.

בנוגע לפגיעה עצמית-מסכים.

פורסם
בקשר לתגובה של falou - :lol: לוחמת? Come on..

זה לא גולני, אבל זה הרבה יותר מלהשאר עד שתיים וחצי בלשכה, ולדפוק על זה נפקדות...

תהיה גבר, ודבר עם המפקד שלך פנים אל פנים. תסביר לו את המצב ונסה לשנות את האווירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עד עכשיו היה לי מפקד אלוף משנה שהיה בן אדם ממש גבר וממש כמו חבר.

אפשר לקבל בבקשה את הטלפון שלו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אמנם אני לא יודע מה זה צרות של ג'ובניקים אבל דרכי ההתמודדות עם בעיות הן אותן דרכים בכל מקום.

או לחילופין, אני מחזק את מה שליטל כתבה מקודם וכדאי שפותח השרשור יאמץ גישה כזו לחיים.

בעיות פותרים בהרבה דרכים, אף אחת מהן לא כוללות בריחה מהן / מעשים פזיזיים (קב"ן ודומיו), וזה רק בגלל שמעשים אלו לא פותרים את הבעיה אלא יוצרים בעיות חדשות בנוסף לבעיה הקיימת.

יש לך בעיה עם המפקד הישיר שלך, למה שלא תגש אליו תסביר לו שאתה לא מוכן לסבול יחס כזה מצדו.

אם קשה לך לבטא את עצמך מולו אין בעיה לכתוב מכתב בו אתה מנמק בידיוק את הבעיות. (רצוי בשיחה אחד על אחד)

העיקר שתבטא את עצמך בצורה הטובה ביותר ותציג את הבעיה שלך עם אותו מפקד ואיך שניכם ביחד חוזרים לתלם ועובדים אחד עם השני בצורה שלא תגרום לאף אחד לסבול בתפקיד שלו.

נפקדות, עריקות, קב"ן כל זה נרשם בתיקים שלך וישפיע עליך בעתיד.

פורסם

תיקים? מה זה פה, בצפר?

כל הדברים האלו רלוונטיים רק לצבא עצמו.

באזרחות אין לזה שום אפקט.

ואין שום דבר פזיז בפניה לקב"ן. הוא קיים כדי לעזור לחיילים שבמצוקה כזו או אחרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...