Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RTA לאייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

קבלתי אייפון 4(תודה אבא)ורציתי להוריד אפליקציה של RTA.

באפסוטר יש מלא אפליקציות ואני לי מושג איזה להוריד(בנתיים הורדתי את הפוקט RTA).

מישהו מכיר אפליקציה טובה?

תודה ושבוע טוב.

בשיפוצים...

פורסם

התכנה הכי טובה פשוט נקראת RTA

הפוקט RTA הוא נחמד אבל RTA זה כלי הרבה יותר טוב והוא גם מאפשר שימוש במיקרופון חיצוני אם תרצה.

האפסטור זה טוב ונחמד אבל אחרי שהמכשיר שלך יעבור JAILBREAK... :twisted: אתה תהיה בעולם אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,אולי אני פולני,אבל את תשכח שאני גם חצי מזרחי8)

האייפון נפרץ ברגע שקבלתי אותו:twisted:

ה-RTA היא של studio six digital?

בשיפוצים...

פורסם

אז תדאג שהאינסטולוס שלך והסידיה שלך מעודכנים ותריץ חיפוש על תוכנה בשם RTA ותוריד אותה ותהנה :-P

אפרופו - הפעלת כבר את האאורה? יש לך כבר תיבה בשבילו? רשמים? משהו? - תעדכן את השרשיר

נסעתי היום ברכב הישן והפעלתי את המערכת ופשוט נזכרתי למה אני מאוהב בסאב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבא שלי צריך להביא פלטות לתיבה ביום ראשון/שני,עד אז הוא ינוח לו בארגז.

אני אוכל את הלב כל פעם שאני נכנס לחדר ורואה אותו קורץ לי.

בשיפוצים...

פורסם

תגיד לאבא שלך שיכין אופציה להכנה של תיבה נוספת - יתכן ואתה תאכל את הלב שלא קנית שניים

:-D

לי אחד כזה הוא בפועל יותר ממספיק אבל לחלק מחברי הפורום הכפלת העוצמה עלולה להיות מתבקשת - הסיבה שאני בכל אופן רוצה לעבור לדאבל 10 אינטש היא רק בגלל... שבא לי :-P:-P:-P, לא ממש כי חסר לי משהו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,אני מאמין שהוא יספיק לי...

בסט אפ הנוכחי,ההיפוניקס מוגבר על ידי ה-DHD בערוץ אחד,עם חצי גיין,ואני עוד מנחית אותו מה-HU.

זה שמעלי,

או בשמו המלא Real Time Analazyer הוא הגדרה כללית למכשיר שיודע למדוד נתון כלשהו בזמן אמת, במקרה שלנו כמובן אנחנו מחפשים למדוד תדרים\הרצים\גלי קול\לחץ (SPL)\הענות וכו'.

RTA הוא למעשה מיקרופון מאוד מאוד רגיש ואיכותי שמעביר את מה שהוא שומע למחשב ובעזרת תוכנה מציג לנו קריאה ויזואלית של ספקטרום התדרים ועוצמתם, בעזרת ה-RTA נוכל גם לקבל משוב על צורת הגל על מנת לוודא שגל הסינוס לא נקטם, קטימה=קליפינג=עיוות.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...