Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור על רישיון לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא אבל אני ישאל בכל זאת. יש לי רישיון לרכב הרבה זמן ורישיון עד 125 כמעט שלוש שנים. מה צריך בשביל להוציא עד 250? כמה שיעורים? צריך תיאוריה? כמה עולה טסט? ואגרות?

פורסם

קודם כול אתה מוציא רישיון עד 33 כ''ס שזה 500 סמק.

אם איני טועה עושים 15 שיעורים.

המחירים נעים בין 80-95 ש''ח לשיעור וטסט שואף ל 350 שקל.

כמובן שתצטרך לעשות תאוריה מחדש כי התאוריה לא תופסת.

פורסם

אלא אם כן עשית תאוריה לרכב לפני פחות משנתים אז זה יתפוס.

ופחות מ-15 שיעורים, עכשיו הוא בעל ניסיון על הכביש לפי חוק אם אני לא טועה גג 8 שיעורים וטסט רק שמיניות ללא טסט בכביש הפתוח.

פורסם

יש פורום לאופנועים אם היית קצת מחפש אז היית מוצא.

אין דבר כזה רשיון עד 250 זה הולך לפי כ"ס.

מה שאתה צריך זה רשיון A1 לך תשאל מורה נהיגה יסביר לך הכל ואם אני לא טועה יש לך פתור מתאוריה.

:beerchug:

:ok:

פורסם

צריך תאוריה ו 8 שיעורים כי יש לך כבר רישיון A2. אם לא היה לך רישיון A2-היית צריך 15 שיעורים.

הרישיון שאתה מעוניים להוציא נקרא A1. אין יותר רישיונות עד 500, מעל 500 וכו'.

פורסם

לא בא לך-אל תעשה.

צריך תאוריה כי לפני כמה שנים כל הפטורים בוטלו וצריך לעשות תאוריה מחדש עם כל שידרוג רישיון.

קראתי לפני כמה זמן שמנסים להחזיר את הפטורים מתאוריה למי שיש רישיון על מכונית או על אופנוע בדרגה נמוכה יותר.

למייטב ידיעתי הנושא הזה עדין לא התקדם ונכון לעכשיו עדיין צריך תאוריה.

תריץ חיפוש בפורומי אופנועים, אולי אני לא מעודכן והפטורים כן חזרו.

• תוכן חדש...