Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב,

רציתי לשאול את דעתכם בקשר למצע צמיגים שיש באוטו דיפו לסוג Good Year Efficent Grip

אני צריך להחליף 2 צמיגים, הראשון מחיר מלא והשני ב-199 יוצא יחד 720 ש"ח כלומר 360 לצמיג כולל פירוק הרכבה וכיוון.

יש לנו אפשרות להנחה נוספת של מספר אחוזים ככה שזה יוצא 320 לצמיג. מה אתם אומרים? שווה?

תודה על העזרה ושבוע טוב.

פורסם

אני קניתי לא מזמן רביעיית GOOD YEAR מאוטו דיפו אבל מדגם EAGLE-NTC וגם במידה גדולה יותר. אני מאוד מרוצה.

פורסם

אני היגעתי למסכנה שאותם צמיגים בפנצ'ריה רגילה יעלו זול יותר מהמבצע של אוטו דיפו.

אם פותח שרשור צפוני, אני יכול להמליץ על פנצ'ריה מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צמיגי ביטון בעפולה, מול סוכנות הונדה ליד השוק החדש.

היה לי BMW 730 עם מידת צמיגים די נגירה. באוטו דיפו ביחד עם המבצע שלהם היציעו לי צמיגים לא איכותיים במחיר גבוע שלא מתאימים לפי משקל וקוד מהירות בנוסף להכל. באתי לביטון וגיליתי שמדובר על מרכז שירות גדול מאוד לצמיגים.

הם הזמינו לי צמיגים TOYO תוצר יפן, טריים שמתאימים לרכב שלי וזה יצא במחיר נמוך יותר מאוטו דיפו עם צמיגים סוג ז' שלא מתאימים (באוטו דיפו ניסו לחרטט אותי שבגלל שהרכב ישן לא משנה מה המהירות המירבית של הצמיגים וקוד המשקל גם לא חשוב, אני בנימוס אמרתי להם שאני אחשוב על זה וכמובן לא יחזור יותר לקנות שם צמיגים).

המחיר שקיבלתי אצל ביטון, השירות והיחס פשוט מצויינים, כאשר אצטרך צמיגים ללא ספק אחזור אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צמיגי ביטון בעפולה, מול סוכנות הונדה ליד השוק החדש.

היה לי BMW 730 עם מידת צמיגים די נגירה. באוטו דיפו ביחד עם המבצע שלהם היציעו לי צמיגים לא איכותיים במחיר גבוע שלא מתאימים לפי משקל וקוד מהירות בנוסף להכל. באתי לביטון וגיליתי שמדובר על מרכז שירות גדול מאוד לצמיגים.

הם הזמינו לי צמיגים TOYO תוצר יפן, טריים שמתאימים לרכב שלי וזה יצא במחיר נמוך יותר מאוטו דיפו עם צמיגים סוג ז' שלא מתאימים (באוטו דיפו ניסו לחרטט אותי שבגלל שהרכב ישן לא משנה מה המהירות המירבית של הצמיגים וקוד המשקל גם לא חשוב, אני בנימוס אמרתי להם שאני אחשוב על זה וכמובן לא יחזור יותר לקנות שם צמיגים).

המחיר שקיבלתי אצל ביטון, השירות והיחס פשוט מצויינים, כאשר אצטרך צמיגים ללא ספק אחזור אליו.

וא אגב יבואן של צמיגי GOOD YEAR וגם הבעלים של סוכנות טויוטה בעפולה.

היום הסניף OUTLET של אלבר קצת מסתיר את הכניסה שלו.

פורסם

אני קניתי בשבוע שעבר באשקלון צמיג גודייר בודד לפיז'ו 406 (אני זוכר רק רוחב. 195:oops:) ב350 ש"ח.

דרך אגב, רק לי ברור שמחיר צמיג כולל הרכבה ואיזון? כאילו מישהו נכנס לאוטודיפו, קונה צמיג, שם בבגאז' והולך:?:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תתפלא, נדיר אבל קורה שאנשים באים קונים צמיגים והולכים.

(הייתה פעם שהיה מבצע מטורף על צמיגי קונטיננטל, שאנשים פחות קנו צמיגים ספייר בגלל המחיר).

המחיר תמיד כולל הרכבה ואיזון.

• תוכן חדש...