Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצורך התקנת קומפוננט ברכב הנ"ל, המתקין מבקש את אישורי להכניס בדלת עוד מספר שכבות כבדות של בידוד.

בחוברת של יצרן הרכב כתוב במפורש שכל שנוי בדלת גורם שנוי במנגנון פתיחת כריות האויר, וזאת בגלל שמנגנון זה נפתח לפי עוצמת האויר שבורחת מהדלת בזמן תאונת צד.

האם ידוע לכם משהו בנושא?

תודה

פורסם

אינני מבין גדול בדבר, אבל לדעתי זה די בולשיט.

זה לא שאתה מרתך לדלת ברזלים, בסך הכל כמה יריעות בידוד שהן אלסטיות.

התוספת היא בסך הכל משקל, אם כל כך מפחיד אותך, שים שתי שכבות או שכבה אחת.

בידוד זה אחד הדברים הכי חשובים שקיימים בעולם האודיו, וחבל לוותר עליו.

חכה למקצוענים אולי יש להם תשובה טובה יותר משלי.

רותם.

פורסם

צהריים טובים

אני לא יודע לתת תשובה של כן או לא

אבל אני יכול להגיד שאני לא יודע באיזה מתקין מדובר או מי הוא ומה שמו אבל אני מוריד לו את הכובע

פשוט כל הכבוד למתקין שלוקח את הזמן ובודק עד לרזולוציות של הוראות יצרן.

רוב המתקינים שאני מכיר (ואני מכיר את רובם) פשוט היו מבצעים את העבודה (מי יותר טוב ומי פחות טוב) ומחייבים את כרטיס האשראי של הלקוח בלי מחשבה שניה

לגבי תשובה מדוייקת אני מציע לבדוק עם סיאט ספרד תוך פירוט מדוייק של איזה חומר איטום , כמה , ואיפה אתה מתכנן לשים בדלתות

לדבריך כרית הצד נפתחת לפי האנרגיה שהמכה דוחפת דרך הדלת ואני מניח שתנועת האנרגיה תשתנה משהו בגלל יכולת הספיגה של חומר האיטום \ בידוד

עד כמה זה רלוונטי ואו אם זה יהווה פונקציה רצינית בהשפעה על מנגנון הכרית אני באמת לא יודע

מצטער שלא עזרתי ממש

דרור

• תוכן חדש...