Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מי שמוכר את הרכב הנ"ל מדגם FR מבקש בערך 10000 ש"ח מעל מחירון לוי יצחק!!

אני בחיפוש אחר רכב כזה ורציתי לדעת כמה מקובל לתת מעל המחירון וכמובן לרכב במצב טוב (בכללי)???

בתודה רפי

rafi

פורסם

תשמע מכוניות ספורט כגון הFR לאון . המחירון לא ממש משחק תפקיד יש כאלו ב 5 מעל המחירון ויש כאלו ב6 או 7 פחות המחירון . תלוי במצב הרכב. כי רובם עוברים התעללות כידוע. עם הרכב ממש ממש מלוקק ושמור עם קילומטר נמוך ויד נמוכה. אז לפעמים שווה לקנות מעל המחירון. במקום לקנות מתחת למחירון וכול שני וחמישי להכנס למוסך. אבל עדין 10,000 מעל זה מאוד מוגזם

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

ברכבים כאלו נהוג לבדוק את מחירון יד 2 הוא משקף יותר טוב את המחיר האמיתי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

10k זה עוד יחסית נורמלי, שאני חיפשתי את הרכב כולם ביקשו 15k ומעלה

בסוף מצאתי מוכר במחיר שהיה שווה לי לקנות (הרבה מעל המחירון)

אין מה לעשות ברכבים האלה המחיר של לוי יצחק לא משקף כלום.

הרכב שווה יותר ואתה שתקנה ותרצה למכור גם תמכור ביותר.

אגב אני ראיתי לאון אחת מתחת למחירון, הייתה יד גבוהה ואין לי מושג מה עבר עליה במילים עדינות

פורסם

מחר אני בבדיקה לגבי FR יד 2 עם 76000 ק"מ מקווה שתיהיה שוה את הקניה,אני מוכן לרכוש אותה ב75K אם הכל יהיה בסדר...

rafi

פורסם

מצחיק, יש כאן בנאדם שלא מצליח למכור איביזה קופרה שגם היא דגם מחוזק. יש לו מכונית מלוקקת ואפשר לראות איך הוא דורש מעל המחירון ובסוף הוא מתייעץ עם אנשים איך למכור אותה.

וכאן - השרשור ההפוך. חושבים כמה לשלם מעל המחירון...

תבדקו את השוק ותראו איזה רכבים נמכרים ובכמה. ייתכן שגם 10% מתחת למחירון לוי יצחק זה מוגזם :lol:

פורסם

הדגם הזה, שווה לפחות 10 ואין מחירון שמשקף את מחיר הרכב הנ"ל. כשה קניתי את שלי שלמתי בקירוב ל15 אלף מעל המחירון, כשה תראה את הרכב תבין על מה מדובר. ולמה מבקשים מעל והרבה מעל המחירון כמובן שרמת התוספות מוסיפה למחיר רכב זה.זהלא האיביזה שיש אותה בכל פינה לא שאני מזלזל באיביזה. זה רכב די מיוחד אין אותו בכל מקום, בהצלחה בבדיקה תעדכן אותנו אם קניתה ונכנסתה למעגל הלאונים וכמובן תמונות.

פורסם

בקשר לקופרה שלא נמכרת, זה הכל עניין של תזמון וזמן אך יש גם את נושא ההיצע

בארץ נמכרו המון קופרות בשנים האלו, כמה לאונים FR מדגם ראשון אתה מכיר?

אני מאמין שעוד כמה שנים גם האיביזה קופרה תהיה מצרך יקר כי יהיו הרבה קרועות שילדים הרסו וכדומה ויהיה יותר קשה להשיג אחת שמורה כמו של הבחור שמנסה למכור.

בקיצור אי אפשר להשוות את הלאון לאיביזה באותם השנים. :-D ולא כי אני משוחד :wink:

פורסם

אביתר צודק,אני מכרתי את שלי בזמנו ב22 מעל המחירון המטופש של לוי יצחק,יום אחרי שפירסמתי אותו.

אם הרכב שמור ויפה,שווה לשלם.

פורסם

בעלים לשעבר של לאון 05 התלונן בפני שהיו לו המון בעיות חשמליות (הוא היה יד ראשונה).

זה בעיה כרונית ידועה בלאון או שזה ביש מזל שלו?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כנראה ביש מזל לא שמעתי על בעלי לאון עם בעיית חשמל,

יש הרבה דברים שידועים כבעייתיים כמו משאבת מים, קויילים והרשימה לא קטנה אבל זה נכון לגבי כל רכבי הקבוצה עם מנועי 20VT..

• תוכן חדש...