Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחיל אצלי רעש מאד מוזר בסרק שנשמע כמו רעש של חריקה סיבובית מתמשכת.

הבנתי שזה יכול להיות בגלל תושבות מנוע וגם אמרו לי פעם במוסך שהתושבות דורשות החלפה אז אשמח אם תוכלו לעזור לי לאבחן האם הן באמת גמורות.

לפי אוטודטה בסרק האוטו אמור להיות על 850 סל"ד והוא באמת על 850 ולא זז משם. כאשר הוא על 850 ההגה רועד והמרכב עצמו רועד. מבט על המנוע מגלה שהוא לא רועד או קופץ אבל המרכב בכל זאת רועד. עם לחיצה קטנה על הגז (1000 טור) המרכב לא רועד יותר והרעש פוחת.

אם תושבות המנוע היו גמורות עליה בסל"ד היתה גורמת ליותר רעידות לא? וזה שהמנוע אינו רועד בסרק מעידה שהתושבות מנוע בסדר?

Renault clio RT 1994

פורסם

כדי לבדוק את התושבות בריכבך בצע את הבדיקה הבאה:

הרם בלם יד, שלב להילוך ראשון כל עוד הקלאצ' לחוץ עזוב את הקלאצ' תוך מתן גז כאילו אתה מיתכוון להתחיל נסיעה. אם התושבות שלך גמורות אתה תישמע "טק" חזור על אותה פעולה כמה פעמים כדי לוודא שלא נישמע אותו "טק". אתה בעצם ייוצר מצב שהאוטו בולם את עצמו והמנוע לבד זז במקומו כמה סנטימטרים.

:)
פורסם
האמת שכל פעם שאני בולם קצת יותר חזק מהממוצע אני שומע את הטק הזה

כניראה שאכן מדובר בתושבת/ות גמורה/ות.

עדיין מומלץ לנסות ולבצע את הבדיקה עליה המלצתי כאשר מישהו עומד בצד הרכב כאשר מיכסה המנוע פתוח ושומע מאיזה כיוון מגיע אותו הרעש ולפי זה תדע באיזה תושבת גם מדובר.

:)
  • תוכן חדש...