Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לקבל את דעתכם על רכב (חדש) עד 190K , הרכב ישמש כרכב שני במשפחה , וחשוב שיהיה מפואר , ללא תקלות מיוחדת , ולא נפוץ כ"כ על כבישי ארצנו ( אם אפשר לקרוא להם כבישים :roll: ).

אין לנו העדפה למרכב מסויים , כרגע הרכב השני שלנו הוא סוזוקי גראנד ויטרה 2007 JLX-AL , ואנחנו מרגישים שהוא קצת חלש (לפני המעבר למנוע 2.4) - חשבנו לכיוון הספורטיבי כגון שירוקו וA3 - אבל ויתרנו על המכוניות מקבוצת פולקסווגן עקב בעיות אמינות.

גם האופציה לייבוא אישי פתוחה (קרייזר סברינג קבריולה , הונדה אקורד קופה) - חשוב שתהיה מרשימה ובעלת אבזור נדיב (ולא אני לא מדבר על אוטו פוזה , יותר על מכוניות יחודיות עד כמה שניתן בארץ) .

תודה מראש , דן :)

הבוז לך.

פורסם

בייבוא יש המון אופציות,השאלה עם אתה מוכן ללכת לקראת זה (סבלנות) ודבר שני יעזור עם תפרט יותר,כמה נוסעים יסעו רוב הזמן? האם אתם רוצים SUV מפואר או רכב מנהלים או רכב מנהלים ספורטיבי?

פורסם
בייבוא יש המון אופציות,השאלה עם אתה מוכן ללכת לקראת זה (סבלנות) ודבר שני יעזור עם תפרט יותר,כמה נוסעים יסעו רוב הזמן? האם אתם רוצים SUV מפואר או רכב מנהלים או רכב מנהלים ספורטיבי?

ראשית , תבורך על התגובה המהירה (:

לגבי ייבוא אישי זאת תוכנית ב' שלנו , למקרה ולא נמצא מועמדת ראויה . ברכב ייסעו רוב הזמן לא יותר מ-3 מבוגרים , ו5 בתדירות מאוד רחוקה , אתה יכול להבין מזה כמובן שתא מטען גדול או מרווח עצום הוא לא בראש סדר העדיפויות שלנו , אך אם יוצע , לא נתנגד כמובן .

לגבי סוג המכונית , אנחנו נוטים להעדיף מכוניות קטנות דוג' ה-A3 או ג'יפונים רכים ששוב , לא יהיו מאוד נפוצים בכביש , הרכב הראשון שלנו הוא מכונית מנהלים ולכן אין לנו צורך בעוד אחת ..

תודה על העזרה המהירה , דן :)

הבוז לך.

פורסם

הונדה אקורד קופה והקרייזלר קבריולט אפשר להביא רק ביבוא אישי,ה-A3 עם לא קטנה לכם אז היא אופציה מעניינת .

תבדוק פה אולי זה ייתן לך רעיון מעניין!

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?Body%2520Type=Convertible&_dmpt=US_Cars_Trucks&_mqf=0&_qfkw=1&_trksid=p4506.c0.m273&_myi=2010&_fpos=07936&_lsbx=0&_fspt=0&_flso=0

פורסם
הונדה אקורד קופה והקרייזלר קבריולט אפשר להביא רק ביבוא אישי,ה-A3 עם לא קטנה לכם אז היא אופציה מעניינת .

לגבי הייבוא אישי זאת כפי שציינתי בהודעה הקודמת , תוכנית ב' .. השאלה אם יש קטנה פרימיום אחרת שהיא לא גרמנייה ולא קבוצת פולקסווגן . אשמח לתגובתך ולתגובות של אחרים :)

הבוז לך.

פורסם
הג'וליטה רעיון מעולה רק תזכור שהיא מגיעה רק בגיר ידני כרגע.

האמת שגם אותה שקלתי , האם ידוע לכם אם תוצע בגיר אוטומטי בזמן הקרוב ?

הבוז לך.

פורסם
אודי A3 לא אמינה? VW לא אמינים? או שאתה מדבר על היבואן הרשמי שלהם בארץ?

בעיקר על צ'מפיון , אבל לפי הת'רדים האחרונים בפורום , נראה שגם לTSI שלהם לא חסר S:

הבוז לך.

פורסם

לפי מה שזכור לי אין בעיה במנוע, אלא בעיה במשאבת דלק. דבר זה קרה בעיקר בדגמים של הגולף.

כמו כן, הדגמים האחרונים של אודי A3 לא כוללים מנועי TSI. יש מנוע 1.8TFSI ו-2.0, או שאני לא מעודכן..

פורסם

הC30 מבית וולוו אקסלוסיבית ומאוד מיוחדת לדעתי,אין לה יומרות ספורטיביות אבל בהחלט מדליקה.

הCRZ מבית הונדה גם אקסלוסיבית,אין לי מושג איך הפנים שלה ומה היא מציעה מעבר,לפי הבנתי וממה שזכור לי היא אפילו מהנה לנהיגה עד כמה שהיא יכולה.

המיני גם אלטרנטיבה אבל מחירה גבוהה מאוד ובתקציבכם תקבלו מעט בתמורה למחיר הגבוהה.

הג'יפון החדש מבית מיצובישי שאינני זוכר את שמו כרגע נראה חמוד,אך אין לי מידע מעבר למראהו.

הג'וק מבית ניסאן שיכול להכנס לכם בגרסתו המאובזרת ביותר והחזקה בהיצע ואפילו להשאר עם עודף,לא ייראה המוני ומאוד מפתיע ומחדש בעיצובו,פרקטי מבחינת מקום,דל' וכד'.

נשמע כמו אופציה טובה

• תוכן חדש...