Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לקנות רכב משפחתי ראשון ואני מתלבט בין שלוש אפשרויות שמצאתי: (כולם רנו מאגן בנזין, ידני )

2001, 90,000K , 1400, יד 2, מטופל - רוצה עליו 18,500 שזה 2500 יותר מהמחירון

2002, 114,000, 1400, - מצבר, צמיגים, מדחס מזגן וברקסים חדשים, יד 2 אבל עם עבר של תאונה (לדבריו הבעלים הקודם עלה על אי תנועה) שבעקבותיה הוחלפה קורת רוחב קידמית -רוצה 18,000 (שזה 1000 פחות מהמחירון) - מוכן לרדת עוד, לדבריו אין השפעה להחלפת הקורה (הוא לקח לבדיקה במכון)

2003, 90,000, 1600, יד 2, שמורה ומטופלת, רכב שני, צמיגים ומצבר חדשים - רוצה עליו 25,000 (קצת יותר מהמחירון)

מה דעתכם?

אשמח לשמוע גם למה כדאי לשים לב, כמה צריך להוריד במחיר וכו'

תודה מראש

פורסם

הגיעו ימי המשיח אם אנשים מוכרים מגאן במחירון ואף מעל.

את הרכב מ 2002 הייתי פוסל מיד, בעיקר בגלל שרכב עם פגיעת שלדה (וזה לא משנה כרגע ממה היא נגרמה) הוא רכב בעייתי הן מבחינה בטיחותית והן מבחינת הסחירות שלו. 1,000 ש"ח היא לא הורדה מספקת, בטח כאשר מדובר ברכב שהשוק רווי בו.

הרכב מ 2001 נשמע טוב לדבריך, אבל גם כאן, המוכר קצת "חי בסרט", 2,500 שקל מעל המחירון זה הרבה יותר מדי לרכב בן 10. אם הרכב מטופל, נראה ונוסע טוב - מחירון וזהו, לא שקל מעל.

הרכב מ 2003 נשמע הכי טוב מהשלישייה אבל יש הבדל גדול מדי בין המחירונים (6,000 שקל בין 2002 ל 2003) וסתם יכאב הלב לרכוש רכב כזה ושנה אחרי הוא יאבד ערך כמעט מקביל לזה של מכונית חדשה.

בקיצור - תמשיך לחפש. אני בטוח שאפשר ליפול על מציאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כדי לשים לב לטיפולים.

אם יש היסטוריית טיפולים תבדוק בעיות כרוניות (כמה פעמים הוחלפו סלילי הצתה לדוגמה).

בנוסף מתי בוצע פעם אחרונה טיימינג (מאוד רגיש , אצלי נקרעה הרצועה והלך ראש מנוע!)

אני הלכתי על ידני כדי להמנע מבעיות גיר מיותרות.

:wink:
פורסם

אין שום נזק בטיחותי אם הוחלפה רק קורת רוחב, ושום דבר אחר לא נפגע ותוקן, משמעות מסחרית יש.

שים לב, המגאנים המדוברים מפורסמים זמן רב, גם כי בעליהם באמת חיים ב"סרט", וגם כי לרכב הזה יש שוק מאוד חלש (זו המציאות ואני לא נכנס לדיון אם זה מוצדק או לא). מגאן מהשנתונים האלו ובמצב מצויין, נמכרת בכ3000-5000 מתחת למחירון או שממשיכה להיות מפורסמת חודשים רבים. (ושוב מבלי להכנס לדיון של מה גורם לכך ואם זה מוצדק).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מגן ידנית מטופלת, זה רכב נהדר. המחירון שלהם גם כך נמוך. לא מאמין שרכב מטופל ימכר מתחת למחירון. מציע לך אם תמצא אחד מטופל עם קילומטז' סביר, לשלם מחירון, אתה תהנה מהרכב.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תן דעתך שב-2004 הדגם הוחלף ןשודרג משמעותית. ככה שאפילו ה-2003 נראית על הנייר טובה מהשלוש - המחיר צריך להיות נמוך במיוחד כדי שתעדיף אותה. בעתיד יהיה קשה יותר למכור אותה כי הפער בינה לדגם החדש ילך ויקטן.

מצב הרכב וטיפול מוקפד הם השיקולים העיקריים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צאו מהסרט אין דבר כזה "מציאות " אם הרכב זול מידי כנראה שמשהו לא בסדר בו .

הבחור שרצה יותר מהמחירון כנראה השקיע הרבה ברכב ובטיפולים קח את האוטו לבדיקה ונסה להוריד אותו עם

הדברים שהם "לא בסדר" ברכב . אני קניתי את שלי ב 3000 פחות מהמחירון כי מצאתי מספר דברים מועט לא תקינים ברכב וניפחתי את זה קצת . בהצלחה . ותיזהר ממציאות .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם
מגן ידנית מטופלת, זה רכב נהדר. המחירון שלהם גם כך נמוך. לא מאמין שרכב מטופל ימכר מתחת למחירון. מציע לך אם תמצא אחד מטופל עם קילומטז' סביר, לשלם מחירון, אתה תהנה מהרכב.

רכב נהדר?

אני מעדיף לנסוע על קורקינט.:-).מה כ"כ נהדר ברכב עם סחירות מתחת לאפס ואמינות זוועתית?

אה שכחתי -הכיסאות מאד נוחים -כדי שיהיה נוח להגיע למוסך :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ויק

תמשיך להנות.

יש כאלו שנהנים גם מסאדו,אז מה?

הנפש האנושית זה דבר מאד מורכב :).תמיד יהיו כאלו שיהנו לשלם הרבה על תיקונים ולבזבז את כספם במוסכים.

אני לא אומר את זה סתם.יש לי שתי חברים עם הרכב הזה-אחד כבר מכר והשני בדרך ושניהם מקללים את היום שרכשו את הרכב הזה,אבל שוב כל אחד ודעותיו הוא.תמשיך להנות ואני אמשיך להנות משתי היפניות שלי.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...