Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מניע ונוסע יפה .

הצלחתי לעשות את הראש מנוע עם טעות אחת בלבד שפירקתי את משאבת הדלק לא סימנתי איפה נמצא גלגל השינים וכאשר הרכבתי את הכול האוטו לא הניע ולא הבנתי למה ואז נפל האסימון והתחלתי לקדם את משאבת הדלק שן קדימה עד שהגעתי לנקודה ואז האוטו הניע נשאר להחליף כמה דברים קטנים ולכוון הצתה וניקוי קרבורטור כדי שהאוטו יזלול פחות דלק את זה נעשה אצל צביקה

אז תודה לכולם תמונות יועלו בהמשך

עמי

פורסם

עמי שלום רב !

תקן אותי אם אני טועה, אך כוונתך שטעית בהרכבת המפלג, מכיוון שלא סימנת אותו לפני הפירוק, ולא בהרכבת משאבת הדלק, שאין לה גלגל שיניים, ואי אפשר לטעות בהרכבתה, בוודאי לא לאחד שמפרק ומרכיב ראש מנוע בעצמו, ללא ידע מוקדם אני מניח, אך עם ראש על הכתפיים, ועל כך מגיע לך שאפו. דרך אגב, מה תצרוכת הדלק הנוכחית שלך, בתנאי נביעה עירונית, בין עירנית ונשולבת? עם מזגן ובלעדיו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמע אין מה להגיד; כל הכבוד על העבודה העצמית. אמנם אני לא בטוח שהכל נעשה כמו שצריך (כיוון שאין לך מספיק ידע ולא עבדת לפי ספרות) אבל היה לך הרצון והנכונות, עשית את זה והתוצאה בסה"כ נראית טובה.

חבל שלא צילמת והעלת תמונות עם הסברים על הפרויקט. אני בטוח שחברי פורום רבים היו יכולים להפיק מזה תועלת.

• תוכן חדש...