Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי ראש מנוע בדיהטסו שרייד מנוע אלף יש מים באגן השמן והאוטו מתחמם דיברתי עם המוסך הוא אומר ראש מנוע אלומיניום מתעוות אי אפשר /לא בטוח שיצליח שיפוץ דיברתי עם מכון שיפוצים והוא אומר שהוא משפץ ואין עם זה בעיה .

האוטו שנת 93 השאלה היא אם שווה לנסות לשפץ ואז להשקיע כסף במוסך רוצים סדר גודל של 1500 ש"ח או להחליף מנוע שלהערכת המוסכניק זה 3000 ש"ח + עבודה 1200 ש"ח שזה לא שווה .

מה דעתכם ?

האם מישהו עשה ראש מנוע לבד ?

האם זה נורא מסובך ? או שזה בר ביצוע לבד

פורסם

בדייהטסו שרייד בדומה לדיהטסו אפלאוז,הבעיה היא במצב בלוק המנוע ולא רק בראש.

אם השתמשו ברכב במי ברז,יש סיכוי שהבלוק מנוע רקוב וזה יתגלה לאחר פירוק ראש מנוע ואז בכל מקרה,תיאלץ להחליף מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עמי שלום רב !

קח בחשבון, שגם עם שפוץ הראש יעשה במוסך, סכוי רב, שבלוק המנוע אכול וההשקעה בראש המנוע מיותרת, וההשקעה בראש המנוע היא ברכה לבטלה.

3000 שקל עלות מנוע זה עלות מנוע מפירוק מקומי, מיבוא הוא עלול להיות כפול.

קח זאת בחשבון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עדיף כבר לחפש מנוע מפירוק שלא עבר הרבה ק"מ לקנות אותו ולהרכיב אותו במוסך.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

הייתי ממליץ אם יש לך את הידע לנסות להוריד את ראש המנוע ולראות באמת מה מצבו, אם ניתן לשלוח אותו לשיפוץ בכלל. כמו כן להיסתכל על הבלוק ולראות אם הוא אכן אכול. אבל בצע זאת רק אם אתה יודע כדי למזער נזקים. זה יכול לחסוך ממך הרבה כאבי ראש וניסיונות כושלים של חאפרים לעשות כמה ג'ובות על חשבונך ולנסות להחיות מתים. דרך אגב, אחד הרכבים הבאמת פשוטים בפירוק ראש מנוע זה השרייד אם יש את האמצעים ואת הידע כמובן.

:)
פורסם

אז ככה חברים בעזרת חבר טלפוני התחלתי לפרק את כול מה שמסביב למנוע ותודה לאל בנתיים הכול הולך טוב הכול פורק בצורה מסודרת צולם נרשם סדר הפירוק מס' הברגים בכול חלק החלקים סודרו לפי סדר ההוצאה ומה שנשאר עכשיו זה לסמן את גלגל הטימניג כדי שאני אחזיר אותו בדיוק באותה נק' ולפרק את שמונה הברגים שמחזקים את ראש המנוע .

אם ראש המנוע יהיה סביר ולא אכול לגמרי ניקח אותו למכון לשיפוץ ואם לא נראה מה נעשה

פורסם
אז ככה חברים בעזרת חבר טלפוני התחלתי לפרק את כול מה שמסביב למנוע ותודה לאל בנתיים הכול הולך טוב הכול פורק בצורה מסודרת צולם נרשם סדר הפירוק מס' הברגים בכול חלק החלקים סודרו לפי סדר ההוצאה ומה שנשאר עכשיו זה לסמן את גלגל הטימניג כדי שאני אחזיר אותו בדיוק באותה נק' ולפרק את שמונה הברגים שמחזקים את ראש המנוע .

אם ראש המנוע יהיה סביר ולא אכול לגמרי ניקח אותו למכון לשיפוץ ואם לא נראה מה נעשה

נשמח לראות צילומים מהפרוייקט כולו.

שיהיה המון בהצלחה. :)

פורסם

ראש המנוע פורק מסתבר שיחסית למה שחשבתי מצבו טוב הואישר ולא התעוות והוא אכול בשתי נקודות קטנות שמשם עברו המים למנוע .

הבחור במכון השיפוצים אומר שזה מצב טוב ואין בעיה לתקן את זה .

עכשיו יש רק בעיה עם הרכבת הראש מנוע .

מישהו יודע להגיד כמה צריך להדק את הברגים ואיזה כוח צריך להפעיל על הברגים ,אמרו לי שיש מכשיר כלשהי שמודד את הסגירה אם מישהו יודע להגיד איפה יש טבלאות כאלה או משהו דומה אני אשמח מאוד :?::?:

פורסם

אתה צריך מפתח מומנט לסגירת הראש

אנסה לעזור לך בנתוני המומנט: מהו דגם המנוע שלך ? זה צריך להתחיל ב- CB

סתם לידיעה אישית - איזה סוג של מים מילאת כל התקופה ?

האם החליפו גם את גומיות השסתומים ?

פורסם
ראש המנוע פורק מסתבר שיחסית למה שחשבתי מצבו טוב הואישר ולא התעוות והוא אכול בשתי נקודות קטנות שמשם עברו המים למנוע .

הבחור במכון השיפוצים אומר שזה מצב טוב ואין בעיה לתקן את זה .

עכשיו יש רק בעיה עם הרכבת הראש מנוע .

מישהו יודע להגיד כמה צריך להדק את הברגים ואיזה כוח צריך להפעיל על הברגים ,אמרו לי שיש מכשיר כלשהי שמודד את הסגירה אם מישהו יודע להגיד איפה יש טבלאות כאלה או משהו דומה אני אשמח מאוד :?::?:

שאלה קטנה לי אליך:

האם המומחה שאליו הבאת את הראש עושה אצלו את ההורדה וההחזרה של השסתומים וכיוונם למצב תקין? האם הוא מחליף גומיות שסתומים על הדרך? מה עלות כל הסיפור הנ"ל אצלו?

פורסם

שלום רב !

אני מניח, שמשפץ הראשים מחזיר את כל השסתומים למקומם אחרי שעברו ליטוש שסתומים לתושבתם, החלפת גומיות שסתומים, וישור או החלקת הראש, ומלוי לפי הצורך.

מה שהוא לא עושה, הוא לא בודק מעברי מים בבלוק, החשודים כאגולים ממי ברז, וחופש בטבעות בוכנה, וחילחול נפט, מה שעלול לגרום לתופעת תצרוכת שמן גבוהה, לאחר שיפוץ הראש,מיסבים דופקים, ולחץ עודף בעוקת השמן, ופליטת עשן לבן/ תכלכל מצינור הפליטה .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית תודה לכול העונים

בדקתי את הבוכנות בעזרת סולר ששפכתי לתוך הבוכנות לקח לו כמה שעות עד שהוא ירד למטה שזה אומר שהבוכנות במצב טוב .

הבחור במכון שיפוץ מחליף את האטמים בשסתומים ומחזיר את הראש נקי ומוכן להרכבה בדיוק כמו שהוא קיבל אותו .

פורסם
ראשית תודה לכול העונים

בדקתי את הבוכנות בעזרת סולר ששפכתי לתוך הבוכנות לקח לו כמה שעות עד שהוא ירד למטה שזה אומר שהבוכנות במצב טוב .

הבחור במכון שיפוץ מחליף את האטמים בשסתומים ומחזיר את הראש נקי ומוכן להרכבה בדיוק כמו שהוא קיבל אותו .

ומהו מחיר תיקון הראש?

פורסם

מחיר שיפוץ הראש מנוע 450 כולל כיוון שסתומים והחלפת אטמי השמן חלקים שזה אומר סט אטמים לראש מנוע פילטר שמן ומיכל שמן הכול 200 ש"ח אצל שולה חלפים באשקלון

• תוכן חדש...