Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שעברתי כל חברת סלולר בארץ, ואכלתי קש ומירורים מכולם, לפני כמה שנים עברתי לאורנג' וחשבתי שזהו - הנה הנחלה, חברה הוגנת, שמתייחסת אלייך בכבוד, ולמרות שכל החברות בסופו של דבר קורעות לך את הכיס, לפחות אורנג' מחייכים אלייך תוך כדי.

בזמן האחרון (מאז העברת הבעלות שם) התחושה השתנתה משמעותית - כבר לא כ"כ אכפת להם לתת לך שירות טוב.

10 דקות המתנה ביותר ממוקד אחד הם לא דבר חריג.

אתה מתקשר, ובמקום לנסות לתת לך שירות ולעזור לך ההרגשה היא שמנסים להפטר ממך כמה שיותר מהר.

היום התקשרתי כדי להוסיף חבילת גלישה.

אני: "יש התחייבות?"

מוקדנית: "לא."

אני: "אז אם זה לא מתאים לי אני יכול מחר להתקשר ולהפסיק את החבילת גלישה."

מוקדנית: "לא, יש לך מכשיר דור 3, אתה חייב חבילה."

אני: "אבל עכשיו אין לי..."

מוקדנית: "נכון. אבל אם תוסיף אי אפשר לבטל."

אני: "אבל אמרת שזה בלי התחייבות."

מוקדנית: "נכון... אתה יכול לשנות לכל חבילה אחרת."

אני: :?

אוף...למה אין פשוט WIFI זמין בכל מקום :|

פורסם

אין שירות באורנג', הם לא יודעים מה זה שירות.

במרץ 2010 גררתי אותם לבירור מול משרד התקשורת על 60 ש"ח, סתם כי נשבר לי מהם. משרד התקשורת שלח לדובר החברה מכתב מהעו"ד שלו, אורנג' בתגובה שלחה מכתב תגובה ממהעו"ד שלה. אחרי חודשיים קיבלתי את כל המסמכים למייל עם מכתב בנוסח "אנחנו מתנצלים" + זיכוי מעל 250 ש"ח שהגיע גם בדואר רשום.

אם הם רוצים מלחמה - הם יקבלו את האמא של המלחמות. אם זאת הדרך אז אין לי בעיה, לנסח מכתבים קורעי לב אני יודע יופי...

פורסם

זה נבלה וזה טריפה,כולם חרא שבחרא ודווקא לדעתי מניסיון עבר,פלאפון הם הרע במיעוטו (זת'ומרת,היה לי שם שירות מעולה).

יש לי E52 סיני מחורבן שכבר 3 פעמים (ב4 חודשים) נכנס לתיקון,ורק ע"י צעקות ולפעמים גם מילים לא יפות,אנשים זזים שם ונותנים לך שירות שאמורים לתת מלכתחילה.

כל מי שיש לו מכשיר שהוא קנה לבד,מגורם אחר מחברות הסלולר,ואין לו התחייבות לכלום,עושה בשכל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פעם אורנג' באמת היתה הרברה הטובה מבין השלוש.

אני מאמין שזה עדיין המצב.

לא בגלל שהשירות שם טוב (הוא לא - באמת מורגשת הרעה כפי שמתואר פה) אלא בגלל שאצל המתחרים עדיין יותר גרוע (!)

גם סלקום בגישה של "אם יש לך מכשיר דור 3 אתה תשלם חבילת גלישה לכל החיים, ואחר כך היורשים שלך ישלמו". תסתכלו בפורומים באתר pocket.co.il .

ועל פלאפון לא באמת צריך להרחיב.

פעם אורנג' באמת היתה שונה, לטובה.

היום היא פשוט קצת פחות גרועה מסלקום. עצוב.

המלצתי היתה ונשארה - לא להתחייב לשום חבילות. להשתדל למעט בשיחות ולהשתמש בטלפון קווי לשיחות יוצאות. עוד מעט, כשדמי הקישוריות ירדו, זה יהיה עוד יותר משתלם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כל אחד והצרות שלו. אני דווקא עברתי מפלאפון לאורנג' בגלל שרות רע במיוחד בפלאפון.

אם אין ברירה - ראה בהמשך - קנה מכשיר לבד או מיד שניה, ובחר חבילה מתאימה עם מה שפחות התחייבות.

הכי טוב והכי מומלץ זה למצוא סידור של וועד עובדים גדול.

מחיר המכשיר רבע ממחירו בחנות. מחיר דקה כמעט חצי ממחיר רגיל. תקבל גלישה חינם בנפח סביר לאיש רגיל (או כהחזר), והמון צ'יפורים שווי ערך של ציוד נילווה והטבות נוספות. אתה לא חייב להיות עובד באותה חברה - רק למצוא מי שעובד שם ויתן לך את הפרטים. בכל העסקאות האלו מותר לצרף בני משפחה וקרובים - הרי הם רוצים עוד מנויים - ולצורך זה כולנו משפחה אחת, גם אם זו שהיא בת זוגך לצורך ההרשמה גדולה ממך ב-20 שנים. אפשר לנסות ללחוץ נציג מכירות בטלפון (לא בדוכן בקניון) לחבר אותך לסידור של וועד עובדים אם הם רוצים אותך. רצוי שתצטייד במידע עם דילים כאלו ותלחץ לכיוון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
ורק ע"י צעקות ולפעמים גם מילים לא יפות

מניסיוני - השימוש ב2 אלו רק מביא לרע ותוצאות גרועות יותר , שלא לדבר על כך שזו התבהמות לשמה.

דיבור ישיר , אסרטיבי וענייני (ואדיב - נותן השירות הוא לא העבד שלך) - תמיד הביא אצלי את התוצאות הרצויות עם החברות הסלולאריות.

חוץ מתורים ארוכים - עדיין לא יצאתי מאורנג' לא מרוצה בגלל השירות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שקורה עם כל נותני השירות בארץ.

תת רמה.

מאחר וכל נותני השירות הבינו עם הזמן שהישראלי הממוצע יבכה על כל מה שיעשו עבורו וגם אם יוציאו את הנשמה, הכי הרבה שהם יקבלו זה "יש משהו בחינם?", הפנימו רוב החברות שחבל להשקיע בשירות.

הרי גם ככה כולם ירטנו ויתלוננו ויעשו צעקות אבל בסוף ימשיכו לאכול חרא בכמויות.

מקסימום יפתחו קבוצה בפייסבוק.

אז בשביל מה להשקיע?

פורסם

אבל צריך גם לדעת לבקש/לקבל את השירות, ולא להיות מאלה שבאים להראות לחבר'ה איך הם דופקים אותם ומוציאים דבר מה (הטבה) בחינם.

אני מסכים עם ליביו, כשאתה יודע מה אתה רוצה ומדבר לעניין, הם גם באים לקראתך. (קיבלתי תיק, שעון SWATCH, סים נוסף, מכשיר חינם, הטבות סופ"ש, תוכנית סטודנטים לאמא שלי, החזר מלא על מחיר החבילה גם בלי לדבר דקה ועוד...).

משכנתא זה קל

פורסם

אלו שיושבים בשירות - הם בסה"כ בני אדם.

ברור שאם תדבר בלי להתלהם ובצורה מתורבתת - יתחסו אליך בכבוד בחזרה ואפילו יצ'פרו אותך.

אבל זה הצד השני של המטבע.

להיות אנושי הפך למשהו כל כך נדיר ששני הצדדים של המטבע מתפעלים כשזה קורה.

פורסם
אבל צריך גם לדעת לבקש/לקבל את השירות, ולא להיות מאלה שבאים להראות לחבר'ה איך הם דופקים אותם ומוציאים דבר מה (הטבה) בחינם.

אני מסכים עם ליביו, כשאתה יודע מה אתה רוצה ומדבר לעניין, הם גם באים לקראתך. (קיבלתי תיק, שעון SWATCH, סים נוסף, מכשיר חינם, הטבות סופ"ש, תוכנית סטודנטים לאמא שלי, החזר מלא על מחיר החבילה גם בלי לדבר דקה ועוד...).

איך קיבלת שעון?

פורסם

גם אני מרגיש שמאז החלפת המנכ"ל עמיקם כהן שהיה בהתחלה , החברה הזו בצלילה חופשית בכל מה שקשור לשירות.

במיוחד הקטע של איחוד כל המעבדות למעבדה אחת בפתח תקווה שגורמת לזמן תיקון מכשיר ממוצע להתארך לשבוע ובהרבה מקרים שבועות רבים בגלל תקלות חוזרות שכל אחת מהן מחייבת שליחה חוזרת לשם.

אני לקוח של אורנג' מאז שנת 2002 ואני לא לוקח מהם יותר מכשירים בגלל חוסר המקצועיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למזלי הפסקתי להיות קשור לאורנג', ( פרצו לי לדירה וגנבו את הפלאפון פה בשוויץ).

לא מספיק החשבונות שהיתי מקבל כל חודש (בסביבות ה2000) ברגע שרציתי פעם אחת להחליף פלאפון, מיררו לי את החיים

ולא היו מוכנים להחליף, רק לאחר שניתקתי קו אחד מהם, הם החלו להתקשר אלי לשוויץ (וכמובן החזר כספי על השיחות), ולהציע לי הטבות, כמובן שה"הטבות" שלהם לא היו שוות כלום.

לאורנג' אני לא אחזור וגם לא לאורנג' פה בשוויץ (אותו זבל).

• תוכן חדש...