Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלה הוצעה לי אפשרות לרכוש קיה פורטה 2010 דרך קבוצת הרכישה power group.

המתווה נראה סה"כ אמין. מאוד אהבתי את הקיה.

עלות הרכב היא 97K + אגרת רישוי. הרכב נרשם על שם הרוכש כיד ראשונה פרטית. הרכישה מתבצעת באמצעות חברת ליסיניג אשר משיגה את המחיר הנמוך ומתחייבת כלפי הרוכש שהרכב יירשם ישירות על שמו. זאת עולה ממסמכי הרכישה.

ישגם אפשרות לקיה סיד ב- 95K באותו מתווה.

מישהו מכיר את הנושא?

יש למישהו המלצות לגבי החברה הזאת - POWER GROUP?

אשמח לקבל את עצתכם, שכן בימים הקרובים אני צריך לקבל החלטה אם להרשם ולשלם 970 ש"ח כסכום נאמנות.

תודה מראש,

אבינועם.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שתיהן מכוניות טובות מאוד, במיוחד במחיר החסר תחרות הזה. אם אתה לא צריך באגאז' גדול הייתי ממליץ לך ללכת על הסיד שהיא יותר "אירופאית" במובן הטוב של המילה, מהפורטה. לפי איך שזה נשמע כדאי ללכת על זה, אבל תעשה נסיעת מבחן על שתיהן לפני שתבחר. בכל מקרה שתיהן מכוניות טובות מאוד עם תמורה מעולה למחיר.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

בנושא הקיה - חפש במנוע החיפוש של הפורום.

בנושא קבוצת רכישה - לדעתי הכתובת לברורים הם פורומי צרכנות, ולא פורמי רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם אני מעוניין לקנות דרכם קיה פורטה אך אני לא בטוח לגבי האמינות של POWERGROUPS.

נראה לי קצת חשוד שאין אליהם שום מידע באינטרנט וגם בפורומים השונים לא מצאתי כלום.

מישהו מכיר מישהו שרכש דרכם רכב?

פורסם

אני לא יודע לגבי קבוצות המכירה הספציפית הזאת .

אבל המחיר מעולה ל2 הדגמים ,

נסה לשאול חברה שכבר קנו דרך הקבוצה הנ"ל .

אני אישית הייתי הולך על הסיד לא כל כך אוהב סדאן .

יוסי:wave:

פורסם

לדעתי לא מוזר כלל וכלל. אם הדבר יפורסם בפרהסיה - מי יקנה ע"פ המחירון? דברים כגון אלה צריכים לעבור מפה לאוזן, עם נזק מינימלי ככול שניתן למחירון. אומנם הנזק כבר נעשה ולוי יצחק הרי כבר חתך את מחירונים של המשומשות החדשות.

פורסם
לדעתי לא מוזר כלל וכלל. אם הדבר יפורסם בפרהסיה - מי יקנה ע"פ המחירון? דברים כגון אלה צריכים לעבור מפה לאוזן, עם נזק מינימלי ככול שניתן למחירון. אומנם הנזק כבר נעשה ולוי יצחק הרי כבר חתך את מחירונים של המשומשות החדשות.

בדיוק בגלל זה חובה לפרסם לכולם. מי שמרוויח מזה, אם לא שמת לב, זו גם חברת הליסינג שמארגנת את זה.

ועל גב מי הם מרוויחים? על גב האזרחים שקונים רכבים באופן פרטי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אני נרשמתי לקבוצת הרכישה הנ"ל, אך התניתי את השתתפותי בכך שאוכל לרכוש את הפורטה ברמת האיבזור הגבוהה יותר (EX), בתוספת תשלום של עד 1.500 ש"ח.

פנייתי לא נענתה. חבל שכך!

פורסם

ברכישה קבוצתית כולם רוכשים את אותו הדגם - לא מתעסקים עם בקשות מיוחדות - מה שנקרא keep it simple and stupid

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ברכישה קבוצתית כולם רוכשים את אותו הדגם - לא מתעסקים עם בקשות מיוחדות - מה שנקרא keep it simple and stupid

I'm keeping it simple and stupid.

אני בסה"כ מבקש לשדרג את רמת האיבזורומוכן לשלם את מלוא ההפרש בין הרמות.

במו שלא כולם מחויבים לקחת את אותו הצבע, צריך לתת אפשרות לבחור רמת איבזור גבוהה יותר.

פורסם

אני עדיין לא בטוח לגבי אמינותם של POWERGROUPS בעיקר בגלל העובדה שאני לא מצליח לאתר בשום פורום מישהו שרכש דרכם.

מישהו מפה רכש דרכם רכב חדש או מכיר מישהו כזה?

פורסם

אני זוכר שב "חבר" הוצעה הפורטה ב 100K ללא קבוצות רכישה וללא חרטא

לדעתי המבצע עדיין קיים

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תוכן חדש...