Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי בכל אופן המחיר נשמע מוזר

איך בדיוק קבוצה עלומת שם השיגה מחיר יותר טוב ממעודני צרכנות בין הגדולים במשק(חבר\הוט)...

היתיי בודק את חוזה הרכישה בעשר עיניים...

פורסם
לי בכל אופן המחיר נשמע מוזר

איך בדיוק קבוצה עלומת שם השיגה מחיר יותר טוב ממעודני צרכנות בין הגדולים במשק(חבר\הוט)...

היתיי בודק את חוזה הרכישה בעשר עיניים...

גם לי זה נראה חשוד....

פורסם

מעיון ביד 2 נראה כיאלו יבואן קיה נתקע עם כמות של פורטה.

יש הרבה עסקי רכב שמציעים פורטה חדשה מניילון.

לא שזה רע ולא שאני נגד הרכב לדעתי הוא טוב מרבים ממתחריו בעלי "שם"

בדוק את הנוסח של החוזה והכי טוב גש לעסק שמוכר ביד 2 וברר פרטים,לדעתי הוא ימכור לך במחיר דומה....

פורסם
מעיון ביד 2 נראה כיאלו יבואן קיה נתקע עם כמות של פורטה.

יש הרבה עסקי רכב שמציעים פורטה חדשה מניילון.

לא שזה רע ולא שאני נגד הרכב לדעתי הוא טוב מרבים ממתחריו בעלי "שם"

בדוק את הנוסח של החוזה והכי טוב גש לעסק שמוכר ביד 2 וברר פרטים,לדעתי הוא ימכור לך במחיר דומה....

זה לא רק קיה יש גם עסקה לעוד רכבים כולל יונדאי I20 ב 88 אלף שח...

פורסם
הנה הלינק לקבוצה של קיה פורטה:

http://www.powerg.co.il/kia-forte-aug-2010.php

איפה הקץ' פה?

אין לי מושג. מה שאני לא מבין הוא למה הם עושים את זה מסובך...

קבעו תאריך ושעה ומקום שבו יגיעו חברי הקבוצה כדי לחתום עם חברת הליסינג .

אם מספיק אנשים יאשרו הגעה + יגיעו אז העסקה תתבצע במקום. מי שבאמת רוצה לקנות לא יבריז.

כמו כן אם יהיו מספיק אנשים באותו יום אפשר לתת עוד טווח זמן שמי שיגיע יקבל אותו מחיר.

בלי לשלוח צ'קים לכל מיני עו"ד כמובן בלי שום פרטים כגון מה שם "הספק" או חברת הליסינג.

שאול.

פורסם

דרך אגב ,נושא היונדאי , זה שזה יד 2 (0 ק"מ) מעיד על כך שכנראה הקבוצה הזאת אמיתית.

כיוון שידוע שיבואן יונדאי לא מאפשר לחברות הליסינג לרשום את הרכב ישירות על שם הלקוח אלא רק על שמם.

דרך אגב לגבי היונדאי I20 - 88,000 זה בעצם 90,000 שח על הכביש VS 100,000 מיבואן מה שמביא ל 5% הנחה במחיר (5% זה ירידת ערך עקב העברת יד).

פורסם

מחד הרי זה לא נוח להפקיד צ'ק ואחר כך אולי להילחם עבורו, מאידך הרי מדובר ביוזמה ברוכה. כאשר המיסוי על רכבים ומחירם כ"כ גבוה, הרי זה מתבקש שעלויות של השיווק הקימונאי יצומצמו. אילו הייתי רוכש כיום רכב חדש הייתי מתעניין במיזם המדובר (ללא הקשר לעומדים מאחוריו) לא רק מפני החיסכון, אלה גם כמעשה אזרחי. אגב, במדינות מסוימות (בדרום אמריקה למשל) קיימים הקאופרטיבים של צרכנים. לדעתי מודל זה מתאים מאוד גם לנו.

פורסם

חברים יקרים,

אני שמח שהנושא שפתחתי עורר עניין.

אני יכול להגיד לכם שקראתי את מסמכי הרכישה בעיון ולא מצאתי בעיות.

נכון להיום הם אומרים שלא בטוח תיסגר הקבוצה לקיה פורטה, ואמרו שבגלל זה יכול להיות שיציעו את הפורטה במחיר של 94K וזאת במתווה רכישה של יד 2 מליסינג.

המחיר אטרקטיבי, ההנחה נחמדה, אבל היתרון הגדול של רכישת רכב ורישומו כיד ראשונה פרטית עלול לרדת מהפרק.

אני כשלעצמי חושב שלא אלך על זה בשלב הנוכחי, ואם זה יהיה הצלחה אולי אני אצטרף לקבוצות רכישה הבאות שיהיו להם.

בכל מקרה - אני אעדיף להצטרף לקבוצה בה אני ארשם כיד ראשונה פרטית.

בהצלחה לכולם.

Cupra Leon VZ 2025

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עיינתי במסמכים הקשורים ליונדאי (ולא לקיה) שים לב:

א. הנך נדרש לוותר על הגנות חוק המכר, חוק שנועד להגן על הקונה ובין היתר להבטיח כי יקבל את הממכר נקי מכל חוב שיעבוד או עיקול.:cry:

ב. לענין אחריות היצרן, היא נתונה לשיקול דעת היבואן, עימו אין לך כל קשר חוזי.:cry:

ג. הוראות החוזה קובעות כי כל הסברים והבטחות שקיבלת או תקבל לפני החתימה, אין להן כל מעמד ורק החוזה ותנאיו ובין היתר התנאים שלעיל, הם הקובעים.

- אכן המחיר מפתה, אך בהתקיים הנ"ל, איני מעוניין -

• תוכן חדש...