Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מנועי TSI + DSG (סקודה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חיפוש אחר רכב חדש (משפחתי), בדקנו את האפשרויות של סקודה Yeti וסקודה אוקטביה.

ידוע לנו שהמנוע שנכנס בדגמים החדשים הוא מנוע TSI, שהוא מנוע יחסית חדש.

האם ידוע על בעיות עם המנוע הנ"ל?

שאלה נוספת,

מה דעתכם הכללית על סקודה Yeti? האם מנוע 1.2 עם 105 כ"ס לא קטן מדי בשביל מכונית כזו?

תודה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מנועני ה-TSI הגיעו לארץ לפני כ-3 שנים בגולף TSI בשנת הדגם 2008.

לא ידועות תקלות חריגות בקשר לגיר החדשני או למנוע.

לפי מבחני רכב שנערכו ליטי הבנתי שהמנוע לא קטן על המכונית ובזכות הגיר וזמינות הכוח הטובה שלו הוא מספק ביצועים נאותים ובטח לא נחותים משל מפחתית 1.6 סטנדרטית.

שים לב שבמחיר של היטי הבסיסי עם מנוע 1.6 אפשר לקנות את האוקטביה עם מנוע 1.8 ואותו הגיר אבל כאן כבר מקבלים 160 כ"ס, האיבזור באוקטביה נחות לעומת היטי.

פורסם
בעקבות חיפוש אחר רכב חדש (משפחתי), בדקנו את האפשרויות של סקודה Yeti וסקודה אוקטביה.

שאלה נוספת,

מה דעתכם הכללית על סקודה Yeti? האם מנוע 1.2 עם 105 כ"ס לא קטן מדי בשביל מכונית כזו?

תודה!

זה גם מה שאני חשבתי שאולי המנוע קטן אבל מסתבר שלא,אבא שלי עשה נסיעת מבחן ולפי ההתרשמות שלו המנוע מאיץ טוב מאוד מרגיש נמרץ,חסכוני בדלק,אבזור עשיר ומחיר סביר ביותר, לקח בשחור :)

פורסם

עוד לא ראיתי יטי על הכביש ):

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני ראיתי 2 בירושלים.

נראה ..מוזר.

כאילו, זה כביכול ג'יפון אבל בתכלס נראה כמו משהו מוזר שניסו להקנות לו מעט גובה.

הפרונט שלו יפה במציאות, המאחורה פחות.

אבל האופן שבו הוא יושב על הכביש פשוט נראה....מוזר.

פורסם
זה גם מה שאני חשבתי שאולי המנוע קטן אבל מסתבר שלא,אבא שלי עשה נסיעת מבחן ולפי ההתרשמות שלו המנוע מאיץ טוב מאוד מרגיש נמרץ,חסכוני בדלק,אבזור עשיר ומחיר סביר ביותר, לקח בשחור :)

האבזור הסטנדרטי שלו באמת יחסית עשיר לשאר המכוניות.

השאלה האם המנוע הזה יחזיק לאורך זמן, והאם עם השנים העובדה שיש לאוטו כזה 105 כ"ס לא תפריע לו?

העניין של המנוע היחסית חדש (TSI + DSG) קצת מרתיע, כל תקלה בו עלולה להיות חור גדול מאוד בכיס.

פורסם

יש אחריות לשנתיים.

אני מניח שבמקרה של תקלה סדרתית או בעיה במנוע שנובעת מיצור לקוי או תכנון לקוי תקבל פיצוי או שהתיקונים יהיו על חשבון סקודה.

אבל סביר להניח שלא יהיו. כל טכנולוגיה חדשה שנכנסת ליצור סדרתי עוברת ניסויים לאורך חודשים ארוכים ועשרות אם לא מאות אלפי קילומטרים ובתנאים קיצוניים של חום/קור/שימוש.

פורסם
האבזור הסטנדרטי שלו באמת יחסית עשיר לשאר המכוניות.

השאלה האם המנוע הזה יחזיק לאורך זמן, והאם עם השנים העובדה שיש לאוטו כזה 105 כ"ס לא תפריע לו?

העניין של המנוע היחסית חדש (TSI + DSG) קצת מרתיע, כל תקלה בו עלולה להיות חור גדול מאוד בכיס.

אני דווקא לא חושב שמרתיע יש מבחנים על המנוע הזה מכוניות שעברו הרבה ק"מ והכול בסדר גמור,כמו בכל מנוע גם בו יכולות להיות תקלות,אבל לפי הביקורות והמבחנים המנוע טוב מאד.

אני ממליץ לך ללכת לעשות נסיעת מבחן שתתרשם בעצמך.

פורסם
אני דווקא לא חושב שמרתיע יש מבחנים על המנוע הזה מכוניות שעברו הרבה ק"מ והכול בסדר גמור,כמו בכל מנוע גם בו יכולות להיות תקלות,אבל לפי הביקורות והמבחנים המנוע טוב מאד.

אני ממליץ לך ללכת לעשות נסיעת מבחן שתתרשם בעצמך.

הזמנתי נסיעת מבחן על ה-Yeti.

פורסם

תודה!

לחלק מהרכבים יש בעיות ניהול מנוע ומשאבת דלק למנועי TSI, ובעיות ניהול גיר. כדי לחכות כמה חודשים כדי שיפתרו.

כמו כן רבים מתלוננים שהגיר ומנוע הטורבו לא חלקים מספיק בהאצה מעמידה.

• תוכן חדש...