Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול לקחתי רכב מסוג פיאט גרנדה פונטו, רובוטית, 1.4 ל', לבדיקה במכון (לפני קנייה)

לפי תוצאות הבדיקה המנוע קיבל 100%, בהעברת הכח (שלא לגמרי ברור לי מה זה, על איזה מכלול מדובר?) כתוב 85%

הנתון שבאמת לא ברור לי הוא שהיצרן מצהיר על 75 כ"ס ובבדיקה נמדדו רק 63 כ"ס.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להבהיר את הסוגיות השונות שעולות מהבדיקה.

פורסם

רכב עם הזמן מאבד מביצועיו וכמו כן המכשיר שעליו נמדד ההספק יכול להיות לא הכי מקצועי ולכן התוצאה היא 63 כ"ס ולא 75.

פורסם

העברת כח- ציריות /הגה כח/משאבת הגה כח/תיבת הילוכים .

לגב י איך קוראים בדיקה- תעלה אותה ותקבל חוות דעת.

עניין כח הסוסו נטחן כאן אבל בגדול ההספק,שנדד בגלגלים שונה מההספק המוצהר ע"י היצרן ואם קיבלת שההספק קרוב ל-80% 63/75 ? אז המנוע שלך במצב מצויין.

הייתי חושש יותר מתיבת ההילוכים ובמידה ותחליט על רכישת הרכב אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה פיאט ולבדוק אותה ביסודיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן, סביר להניח שרכב "מאבד מביצועיו" ולכן גם הקטגוריה הזו בבדיקה יצאה טובה מאוד

בכל זאת אילו חלקים מתבלים? האם ניתן להשיב לרכב את הסוסים החסרים?

פורסם

מבלי לראות את תוצאות הבדיקה קרוב לוודאי שהתוצאה הזו תקינה ולא אומרת הרבה. מנוע מגיע לנתונים הנומינליים, עליהם מצהיר היצרן, בתנאי מעבדה.

הכי טוב שתסרוק ותעלה את דוח הבדיקה.

• תוכן חדש...