Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי קולט 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוסיף לזה גם מאד לא בטוחה.

אם זכרוני אינו מטעה אותי היחידה שהיתה פחות בטוחה ממנה במבחני ריסוק של אותה תקופה (אמצע שנות התשעים) היתה סיויק האצ'בק.

חוצמזה לאחי היתה קולט 1.6 והיא זכורה לי כמטוס בגלל שהיא לא שוקלת כלום.

היא סיימה את חייה על שלט בגובה שתי מטר במחלף גהה אחרי שנהג מטומטם נסע בניצב לכביש וסיפק לאחי רמפה.

מזל שזה נגמר ללא נפגעים רק טוטל לוס

פורסם
היא סיימה את חייה על שלט בגובה שתי מטר במחלף גהה אחרי שנהג מטומטם נסע בניצב לכביש וסיפק לאחי רמפה.

מזל שזה נגמר ללא נפגעים רק טוטל לוס

איזה פירואט..

:shock:

פורסם
הקולט שעליה הבחור המתלבט מדבר היא הגרסה לאחר מתיחת הפנים.

שם קיבלה את מנוע הכריזמה המוחלש 1.6 90 כ"ס

ובאותה תקופה , ז"א שנת 97, להאצ'בק יש 3 כוכבי ריסוק.

צודק :!:

לא שמתי לב. מקבל את התיקון.

פורסם

לנסר הצ'בק

היא יושבת על בסיס הלנסר ולכן היא לא ספורטיבית בכלל

מה שכן היא יפה (לפי רוב הדיעות ) והיא די מהירה בקו ישר (לא גוזרת אימפרזות אבל די מהירה)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

חבר'ה אני יודע שהיא לא כמו הקולט עם מנוע סופר לנסר 113 כ"ס אבל בכל זאת..היא מהירה?כי יש לי התלבטות מה לקנות מבין שניי הדגמים ..תייעצו לי בבקשה:?

פורסם

אני מתלבט בין קולט 97 לבין 96 אני יודע את המפרט הטכני של96 יש 113 כ"ס מנוע סופר לנסר בעוד של97 יש 90..אבל איך ה97?מהירה עדיין?תייעצו בבקשה....

פורסם

אני יתן לך יתרונות וחסרונות כל מה שאני אומר תופס רק לגבי 92-96

יתרונות

1-יפה בצורה נדירה

2- הקולט הוא אינו רכב מהיר הוא רכב זריז לנסיעה עירונית וייעוד בתחילת דרכו לסטודנטים\יות

על מנת להגיע מ-A ל-B

3- האוטו הוא ממש לא שתיין והוא דווקא די חסכוני לעומת כמעט כל רכב בקטגוריה שלו

מכיוון שיש לו את היחס דחיסה הכי נמוך (מתבטא בכ"ס לא בשמיים) וגם בגלל שהוא שוקל

בערך כמו בקבוק קולה ליטר וחצי

4-לקולט יש מנוע מצויין יש לי את הרכב שנה וחוץ מטיפולים וקלאץ (הקלאץ שהוצאתי משם בהחלפה היה הקלאץ המקורי שבא עם הרכב משנת 94 אז תבין) הוא לא נכנס לשום דבר

באותו נקודה אני רוצה להזכיר לחיוב את הגיר של הקולט שפשוט נכנס כמו חמאה כל אדם שאי פעם העביר אצלי הילוך ציין את זה

5-האוטו הוא מצויין לצעירים מבחינת החזקה ונוח מאוד מבחינת ישיבת כביש

יש לו הגה שמתקשר עם הגלגלים ולא כזה קשה למצוא ידנית שמורה לעומת אחרות בקטגוריה מכיוון שרוב הצעירים מעדיפים האצבק

חסרונות

1-פוטנציאל לשיפורים כמו של מזדה לאנטיס ליסינג לא תמצא ברשת ולא בעולם לא בקליות שקופות לא ציפ (מודול לא נחשב לציפ) ולא כלום מכיוון שבעולם לא מכירים את הרכב הזה כרכב ספורטיבי אפילו בישביל פילטר פתוח צריך מתאם שצריך לבנות אצל מסגר בגלל שהאייר פלו הוא חיצוני

2- מאחרוה לא יכולים לשבת 3 אנשים כמו בנאדם (גם אם הם בני 13) ובמיוחד אם זאת נסיעה ארוכה

3- הוא לא כזה בטיחותי עקב משקל הנוצה שיש לו אך זה הניגוד של החיסכון בגלק

שמע בתאכלס אני לא הייתי הול על ה-96 כי הם ממש עגלות לא יפות בעליל (כי אני לא רוצה להעליב) יש להם ייייים בעיות (מדובר מניסיון של חבר הכי טוב עם קולט חדשה

הזכרתי כבר שהם ממש עגלות

אם אתה באמת רוצה אחת יש לי אחת שמורה נדירה של אותו חבר הוא5וט במצב חדש

פשוט נמאס לו לקבל בראש מאותו הרכב רק שנתיים מתחתיו :-)

אם יש לך כל שאלה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

BLACK COLT , לא יודע מה איתך , בכל המכוניות שנסעתי ההגה מתקשר עם הגלגלים ...

אבל האוטו הזה עם הנהג?

אל תגרום לי לגכח יותר מדי.

למה אתה משווה אותה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בוא נראה למה אני משווה אותו כשאני אומר קטגוריה שלו (זה מאוד קשה אז אני יסביר לך לאט לאט ואחרי זה יהיה עבודה עם בדידים וכאלה כדי שלא תגכח יותר מידי

הונדה האצבק

פיאט בראבו

סיויק קופה

בעיקרון כל אחת שהיא משפחתית קומפקטים

באמת אתה מוזמן לבוא ולראות את האוטו שלי מתנהג ואז להגיב (אגב אל תשווה את האוטו הזה עם הגלגל 13 שאתה מקבל איתו)

אז די לרדת על אוטו שלא נסעתם אליו יותר מסיבוב חסד שקיבלתם מחבר

אני לא משווה אותו לצרפתייה אילה ליפניות ואיטלקיות

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

בואו נגיד ככה,

האוטו הזה יהיה עדיף בשביל רוב "ילדי הראלי".

אז נכון, הוא לא אוטו ספורטיבי מאוד עם התנהגות קיצונית וההתנהגות שלו היא לא ברמה צרפתית,

אבל הוא זריז מאוד, נראה טוב, מאובזר (חלקם באו עם סאן רוף), אמין וזול לתחזוקה. (שותה הרבה דלק? הדור הקודם, 92-95 לפי מה שאני ראיתי הוא לא בזבזן מדיי. לא יודע איך הדגם החדש יותר מבחינת דלק). מה נהג חדש צריך יותר מזה? שום דבר. במיוחד לאור העובדה שלרוב נהג חדש לא יודע לנצל התנהגות קיצונית.

לפי מה שזכור לי, אוהד_מ ציין כמה פעמים שהוא נהנה מהמגאן קופה שלו בעיקר בעקבות הכח שלה והמראה שלה, ואת ההתנהגות הוא לא ידע לנצל. אם ככה, אז האוטו הזה יכול להתאים לו מצוין. זה לא שההתנהגות של הקולט היא זוועה מוטורית, אלא שהיא התנהגות משפחתית ולא ספורטיבית - וזה סביר בשביל חלק מהאנשים.

Back to the original - NC again.

פורסם

הייתה אחת פעם (אבל 94').

לא נוחה במיוחד לנהיגה, צפופה מאוד מאחורה(!), משקל נוצה, זריזה מאוד, כוכב ריסוק אחד בלבד - לא בטיחותית בגרוש.

מניסיון, היא נמרחת טוב על עצים.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

או בקיצור BLACK COLT ... ההתנהגות שלה אחרי שיפורי אחיזה היא ברת השוואה למרות שטובה יותר מאשר רשימת משפחתיות.

נהגתי ונסעתי על אחת שנת 95 ועל אחת שנת 97 , באמת שאין שום דבר מיוחד לספר עליהן.

קומפקטית חביבה עם צורה שחלק מהאנשים אוהבים.

אני מציע לך לנהוג על 306 ספורטיבית או על ZX וולקן ולקבל פרופורציות על אחיזה והתנהגות.

אם פותח השרשור יתיחס לדברים יותר ברצינות , ויגיד לנו למה הוא משווה את הרכב , מה הוא מחפש ברכב ומה התקציב , אני בטוח שההתיחסות תהיה יותר ממוקדת, רכב זה לא רק צריכת דלק ( מפתיע אה ? )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...