Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטבע נכנס לאיזור של בלם היד

alleyoop
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

איכשהו החליק לי מטבע לתוך האזור של בלם היד ("אנברקס"). כמובן שאני לא יכול לפתוח את זה ולהוציא אותו בעצמי.

האם זה מסוכן שהוא שם? האם הוא ייצא מעצמו?

ואם לא, כמה אני אמור לשלם למוסכניק כדי שיסדר את זה?

תודה רבה,

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחיל האויר לימדו אותנו שגוף זר יכול להיתקע במכניקה וליתקוע את המ"ע .ולא נעים להיתקע עים הגאים ,כני נסע(גלגלים)מקופלים,או במיקרה שלך הנדברקס תקוע כשצריכים אותו.אז בחיל האויר הינו משביתים ומחפסים עד שמוצאים.במכוניות הסיכוי שיתקע ויתקע את המ"ע נמוך יותר(האוטו אמור להיות על הכביש בטיסה ישרה ואופקית).לשיקולך,אבל לסוכן ביטוח אל תגיד את זה,ולקונה הרכב בעתיד ,תוסיף למחיר(את המטבע).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי להוציא אותו כי בעתי הוא פתאום יתחיל לרשרש ולא תדע מאיפה הרעש.

תנסה בזהירות עם היד לכופף ממש מעט את הפלסטיק ותן מכות קלות עם היד יש סיכוי שהוא יצא.

במקרה הגרוע אפשר לשחרר את הקליפסים/ברגים מעט ולהכניס את היד ולהוציאו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי יואיל כבודו לומר לנו באיזה אוטו מדובר ?

בינתיים עשה את המקסימום כדי להוציא את המטבע . אין לך מושג איזה נזק עלול לקרות במצב כזה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפ קטן , מטבעות של 10 ש"ח ושקל מתמגנטים, כך שאם יש ברשותך מוט מגנטי לחילוץ ברגים שנפלו אפשר להשתמש בו.

שנית באיזה רכב מדובר? יש רכבים שבבורג אחד כל הקנסולה מתפרקת,

אני אישיתי די הרבה מפרק קונסולות ושטיחי ריצפה כך שיוצא לי לא מעט להתקל במטבעות שנפלו לקנסולה , השיא עומד על 72 שקל במטבעות ברכב אחד,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיריון ? תנער את האוטו הפוך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...