Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אנשים עושים כסף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם החזר חודשי של כ-2,000 ש"ח למשך 30 שנה אפשר לקבל הלוואה באזור ה-500,000 ש"ח.

כדי לקבל סכום כזה, צריך לבוא עם הון עצמי של בערך 100,000 ש"ח.

האנשים שגרים בבתים של 2-3 מיליון לא מרוויחים 6,000 ש"ח גם לא 10,000 בחודש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרעיון של הפוסט הזה .

זה לא ,למה לשכן שלי יש כסף !

אלא אולי השכן שלי יודע לעשות אותו . ואולי הוא עושה אותו נכון ומקצר את הדרך המתישה.

אז איך אני עושה אותו לעזאזל .כי שאני חושב על זה אפילו אימפרזה 2006 אני לא יכול לרכוש כרגע ללא הלוואה .

לטווח ארוך.

אז דירה ?

פורסם

יש הרבה דרכים לעשות כסף חסר?... אם יש לך הון עצמי תמיד אפשר לקחת ולהשקיע בבורסה אבל המצב תמיד יכול להפוך למצב של - ממצב של + אז צריך לדעת תמיד מתי לצאת בשיא.

אפשר לפתוח עסקים, להלוואת בריבית, לא לשלם למס הכנסה :lol: (סתם אני צוחק) בכלל תמיד צריך להתחיל ממשהו ולהתגלגל איתו הלאה ותאמין לי אפשר להגיע להרבה כסף תוך חודש מרגע שנכנסת לעסקים כאלה אבל, כך בחשבון שיש תמיד סיכונים כמו כל דבר בחיים יש עליות ויש ירידות אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות, אם עצמך ויש לי משפט טוב בשבילך "לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר".  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

דעתי היא שתפסיק לחשוב על הדברים שאתה רוצה לקנות עכשיו.

צריך להשתדל לחיות מתחת לרמה שההכנסה שלך מאפשרת, על מנת שאפשר יהיה לבנות הון על בסיס החסכון שיושקע באפיקים מניבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני קצת יותר גדול ממך ואני אומר לך באחריות שמרבית האנשים שאתה רואה לא מרוויחים מספיק לכסות את רמת החיים שלהם.

לכן הם משתעבדים לאוברדראפט וחיים מכאן ומשם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

סליחה !

פותח השרשור מעלה שאלה טובה ויפה מאד.

אני בוחר לענות עליה מכיוון קצת שונה.

הכי חשוב, יותר מכל מה שנאמר כאן.

זה עכשיו, למען העתיד שלך, תוציא מה שפחות.

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל למשל כשאני הייתי בן 20 וטיפה, לא הוצאתי על כלום כמעט.

סרט פעם בחודש, נעלים רק כשממש ממש צריך ולא כי יש נעליים יפות על המדף.

אוכל, להביא מהבית ולא לקנות על יום אוכל בחוץ.

תבדוק טוב טוב את ההוצאות שלך.

יש הרבה סיכוי שאתה יכול להוריד סכום ניכר מההוצאה החודשית.

את כל מה שתצליח להוריד, תעביר לחיסכון חודשי קבוע בבנק !

בצורה כזו, את מה שהפסקת להוציא, לא תתחיל להוציא על משהו אחר.

לקמצן בשיחות בסלולארי. לא יאומן אבל יש אנשים שמדברים ב1000 ש"ח ויותר.

אצלי למשל, אם הגעתי ל450, זה היה חריג מאד.

הכלל הכי חשוב בעשיית כסף, זה לדעת לחסוך !

ואז אולי בזכות חיסכון ארוך טווח, תוכל להתחיל עסק משלך, או להשקיע במשהו (אחרי שתלמד טוב טוב את ההשקעה)

ויש כמובן את האפשרות לעשות מנוי לפיס ולזכות תוך חודש באיזה 20 מיליון. . ... . או שלא.

הנ"ל עזר לי המון בחתונה.(לא, לא הפיס. היה לי מנוי, ומידי פעם זכיתי ב11 שקלים)

כשמגיעים לחתונה, בד"כ מתחילים להיזכר בכל ההוצאות השטותיות שהיו לנו במהלך חיינו שחבל שהוצאנו.

אה !

אנשים לא חושבים על זה, אבל לדאוג לביטוח פנסיה !

לעשות ביטוח בריאות טוב ! ולא להסתמך על השב"ן (שירות בריאות נוסף של קופות החולים, כמו "מושלם" הכללית)

אני עבדתי הרבה שנים בקופ"ח כללית, וראיתי הרבה אנשים שאמרו לעצמם ... מה ? ביטוח? בכסף הזה אני אקנה דברים אחרים. ואז לא עלינו, נזקקו לתרופות יקרות או ניתוחים או טיפולים יקרים. היה לי לקוח שנזקק לתרופות בעלות של 12,000 ש"ח לחודש ! וזה עוד ממש קצת. למזלו, הוא היה אדם אמיד במיוחד, ויכל להרשות לעצמו.

אני לא צריך לספר לכם, איך היה נראה אם רק היה עושה ביטוח.

בעקבות כל זה, לי יש ביטוח מקיף לכל המשפחה.

ויודעים מה?

יצא לי להיעזר בזה. (אמנם בנסיבות משמחות של לידת בני הבכור).

מבין?

עשיית כסף זה הרבה פעמים לחסוך את מה שיש עכשיו

ולדעת להימנע מהוצאות במקרי חירום בריאותיים כמו שציינתי לעיל.

בהצלחה.

פורסם

+1

עבדתי מגיל 19 עד 23 ולא היה לי אכפת כל כך מכסף, הייתי לארג' מה שנקרא( מסעדות, סרטים, מועדונים, הייתי משלים לחברים שהיה חסר, משלם את הטיפים ועוד. 45 אלף שח!! על מערכות לרכב,למרות שהחזרתי כ20 אלף במכירה, נעלי כדורגל מקצועיים ב900 שח, 3פעמים בשנה! ועוד ועוד). מאז ספטמבר לא עבדתי( שברתי את הרגל ומאז 4 חודשים בחיפוש לעבודה נורמלית) והבנתי על איזה שטויות הוצאתי את הכסף. אני לא אומר שצריך להיות קמצנים, אבל לפעמים לדעת לחסוך ולעצור את עצמך . ( למשל שאתה ב"פוסיקט"8)) ולנסות בכל חודש לשים קצת כסף בבנק

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל, פותח השרשור מעלה שאלה יפה. לא רואה את זה כצרות עין.

האם כדי לעשות כסף צריך לדעת לחסוך? לא יודע. אני ממש לא בטוח.

פורסם
קודם כל, פותח השרשור מעלה שאלה יפה. לא רואה את זה כצרות עין.

האם כדי לעשות כסף צריך לדעת לחסוך? לא יודע. אני ממש לא בטוח.

בפירוש כן.

מה זה לעשות כסף אם לא לחשוב לטווח רחוק ?!

מאחר ופותח השרשור הוא ככל הנראה לא בן של איש עשיר, אז אם יחפוץ בפתיחת עסק, יהא עליו להביא סכום להשקעה.

מניין יהיה לו סכום להשקעה? מהבנק ?! ככה כולם מסבכים לעצמם את החיים.

לכן חיסכון זה דבר ראשון.

לא להוציא על שטויות.

ראה את שומאכר המספר כמה כספים הוציא שיכל לחסוך.

ומי ש"ייעץ" לפותח השרשור לחשוב על ההווה ... לא מדויק.

מה זה לחשוב על ההווה ? ללכת לים? לחיות את הרגע?

חברים, ההווה זה העבר של העתיד.

ואם ההווה לא מספק אותך, לא טוב לך וכו', תחשוב מה יכולת לשנות בעבר שלך כדי לשפר את ההווה ואת עתידך.

אני בטוח שכולם פה נתקלו במצב שאמרו לעצמם שאם היו עושים משהו לפני כך וכך שנים, אז עכשיו היה X במקום Y.

זו חשיבה ארוכת טווח במיטבה.

תתחיל כך.

פורסם

הדרך הכי טובה להשיג כסף היא להוולד עם כסף/להתחתן עם כסף.

מה שאומר שכדאי שתתחיל לחסוך ללימודים במרכז הבינתחומי בהרצליה ותלמד להיות מאד מקסים.

8)

פורסם

כמו שכבר אמרו צריך לדעת לשלוט בחשבונות, אני למשל בן 20 אבל אני שמתי הוראה קבועה בבנק שמהמשכורות הצבאית שלי סוגרים לי חלק מהסכום בתוכנית חיסכון, השיחות שלי בטלפון לא עולות מעל 90 ש"ח ועוד כל מיני דברים קטנים שעם הזמן נאספים לסכומים גדולים.

זה לא שאני לא יוצא וכדומה, אבל אני מחשב את ההוצאות שלי בהתאם ליכולת שלי.

והכי חשוב- אין לי כרטיס אשראי, רק מזומן, כשיש לי מזומן אני קונה וכשאין אז אין.

ככה אני לא נכנס למינוס.

קובי

פורסם
הדרך הכי טובה להשיג כסף היא להוולד עם כסף/להתחתן עם כסף.

מה שאומר שכדאי שתתחיל לחסוך ללימודים במרכז הבינתחומי בהרצליה ותלמד להיות מאד מקסים.

8)

חבר יקר אני עד לפני זמן קצר הייתי באותו ראש שלך אבל עם מינוס של 15 אלף שקל ועוד החזר הלוואה של 10אלף שקל וויזה מפוצצת בתשלומים, אפילו התחלתי לעשות רישיון סקיפר{11אלף ש"ח} למקרה שנמצא אחת עם אבא שמן:wink:.

אבל מה בסופו של דבר לא הכול הולך לפי התוכניות ועכשיו אני צריך למצוא דרך להחזיר את כול זה, אני בחור כמעט בן 24

עדיין גר אצל ההורים בלי ויזה ועם חובות של אדם עם משפחה בת 6 נפשות, עכשיו נישאר לי 9.5 מינוס בעו"ש ועוד 4.5אלף

להלוואה ועוד משהו כמו 1000ש"ח בחודש תשלומים בוויזה וכול מה שיש לי זה רכב ששווה 10K וLCD 42אינץ ומערכת קולנוע ביתית.

בקיצור הלוואי והייתי יכול להחזיר את הזמן אחורה.

בכול מקרה אני לא יסרב לאיזה בחורה עם אבא כריש ולא משנה איך היא ניראת או בת כמה היא, אז מי שמכיר שיפנה אליי בה"פ.:lol:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

קיבלת כאן כמה טיפים מעולים בנוגע לאיך לחסוך את הכסף שלך ולצבור הון...

וכמו שאמרו לך, חלק מהאנשים שאתה רואה בדירה של 2 מיליון יכולים להרשות לעצמם את רמת החיים הזו וחלק לא.

במהלך החיים שלי (שזה ממש לא הרבה) יצא לי לראות אנשים מתעשרים משטויות, ואנשים מפסידים את כספם על דברים שהיו הבטחות גדולות..

בסופו של דבר, אתה כרגע בעצמך לא יודע מה אתה רוצה לעשות ואף אמרת את זה, ולכן באמת ההמלצה הטובה ביותר כרגע היא לשים את הכסף בצד, ולהשתמש בו בחוכמה כך שיבוא הרגע ותרצה לעשות משהו איתו כגון פתיחת עסק, לימודים, השקעה באפיק כזה או אחר יהיה לך את הבסיס להמשך הדרך.

אבי.

פורסם

בהרבה מקרים, בפרוייקטים האלו שאתה רואה (אם המושבות וכו') מדובר ב:

1. יורשים - מספיק שיש לך דירה סטנדרטית, וההורים האשכנזיים מעוטי-הילדים שלך או של אישתך נפטרים לא עלינו, ואתה יכול לשדרג. מוכר את הדירה של ההורים במחירי בועה וקונה לעצמך חדשה

2. באסטיונרים משפרי דיור (ע"ע ח'300 בחולון אהובתי). רק אלוהים ונסרדישי יודעים מאיפה הכסף

3. זוגות בהם אחד, או שניים מבני הזוג עובדי היי-טק או פיננסים. ישנם לא מעט זוגות שמכניסים בחודש 40K ביחד, כלומר משהו כמו 25 נטו, ושניהם עם רכבי חברה. תעשה את החשבון של כמה נשאר לדיור

עכשיו, מאוד תלוי מה אתה רוצה בחיים. אתה רוצה דירה יפה או שאתה רוצה כסף? אלו דברים שונים בתכלית. אם אתה רוצה דירה, לך תהיה מהנדס או בנקאי, תחסוך 10 שנים ותקנה משהו נחמד, או שתחכה שתבוא הנפילה במחירי הנכסים. תתחתן עם בחורה קרייריסטית, תחכו עם ילדים עד גיל 30 (מינימום) ותחיה טוב.

אם אתה רוצה באמת לעשות כסף, אתה צריך עסק. אבל זה מאוד מורכב ודורש מבנה אישיותי מסויים בשביל לשרוד ולא כל שכן בשביל להצליח. הדברים הכי חשובים הם שאיפות והיכולת ללמוד מטעויות. כמובן שגם רעיון טוב לא מזיק (וזה לא צריך להיות רעיון בסגנון של "איך נביא את המכה", אלא פשוט לעשות משהו מסויים יותר טוב מאחרים). באופן כללי, אני ממליץ על הדרך הזו בשלב מוקדם, לפני שהטעויות עשויות לקבור אותך (אתה יודע, משפחה וילדים).

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee אני גר ב- ח' 300 באמת אחת השכונות האהובות עלי ואני לא באסטיונר אבל לפי מה שכתבתי למעלה אתה יכול להסיק מאיפה מביאים את הכסף זה במקרה שלי. לגבי השאר שגרים יש הרבה שעוסקים בבורסה לניירות ערך וכמו שאתה בטח ראית, שרוב הנשים שם לא עובדות אלה אוספות את הילדים מביה"ס או מהגן עם הגי'פ או רכב היוקרה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...