Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גוגל הוא 'האח הגדול'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן שאני מוטרד מאופי פעולתה ודרך התנהלותה של חברת 'גוגל', החברים שם אוספים עלינו יותר מידי מידע:

- הם יודעים מה מעניין אותנו ובאיזה אתרים אנחנו גולשים.

- הם שולטים על המיילים שלנו, לאחרונה שלחתי מייל עם המילה מצ"ב והגולם של גוגל שאל אותי אם לא שכחתי לצרף קובץ, עד שלא אישרתי לו שהכל בסדר הוא לא שיחרר את המייל... :shock:

- הם יודעים לשייך מיילים למספר טלפון נייד (שמצויד במערכת הפעלה אנדרואיד) ואת כל זה לסנכרן עם המיקום הפיזי שלנו באמצעות מקלט ה- GPS שיש במכשיר.

- הם מכירים את אנשי הקשר של בעל המכשיר, כמו גם עם מי הוא מתכתב ואם הם רוצים לדעת - אז מה הוא כותב.

- ועכשיו הסיפור הזה , מסתבר שהם "ריגלו" אחרי רשתות WIFI אלחוטיות.

בקיצור, האח הגדול (ההוא מהספר, לא מתוכנית הטלוויזיה) ניראה כמו שה תמים ליד אמפריית המידע שהחברה הזו צוברת.

אפילו לזוגתי יש פחות יכולת לאגור עלי מידע מאשר החברה הזו.

דעתכם?

פורסם

בקיצור, האח הגדול (ההוא מהספר, לא מתוכנית הטלוויזיה)

אתה צודק שאתה מסביר שהתכוונת ל1984 של אורוול , כי אחרי התוכנית טלויזיה שהשתמשה בשם הזה , כל אזכור של המילים "האח הגדול " חושבים שאתה מתכוון ל"אחונה" :-P ולא למשהו אנטלגנטי יותר

פורסם

למה רק גוגל? כל מי שיש לו מספיק כוח עושה את זה, פייסבוק למשל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם הפורום.

קחו משתמש אקראי.

תבדקו איזה שרשורים הוא פתח באוף טופיק.

אפשר לסחוט אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המחשבה הזו עולה לי לפחות פעם ביום.

ולא רק לי ולך...

מספר המשתמשים שהתנתקו, למשל, מפייסבוק בחודש הזה קפץ ב100% - הכפיל עצמו!

מגוגל קצת קשה יותר להתנתק לגמרי, אבל אפשרי בהחלט: צריך רק קצת כח רצון והמוטיבציה\יכולת להתרגל לאותם שירותים, רק באדרת שונה מעט.

כאן יש טיפים קלילים להתנתק מג'ימייל, גוגל רידר, גוגל מאפס, דף הבית האישי של גוגל, גוגל דוקס ומעבד התמלילים, לוח השנה ופיקאסה:

http://www.lifehack.org/articles/technology/getting-free-of-googles-grip-the-10-top-alternatives.html 

כאן יש המון המון חלופות (שימו לב לשם האתר ;) ):

http://gevil.org/google-alternatives

אני לא יודע אם הגעתי עוד לשלב של להתנתק לחלוטין מגוגל... ג'ימייל פשוט כל כך נח. :D

נ.ב.

מרגע לחיצתי על כפתור "פרסם תגובה" הלכו חלומותיי לפתוח אתר ותקוותי שידורג ראשון בחיפושים בגוגל... :(

Mazda 2 2013

פורסם

ככל שאני חושב על זה יותר ויותר, אני מגלה שחוץ ממנוע החיפוש של גוגל ויוטיוב (הבנתי שהם גם נרכשו ע"י גוגל), אני פשוט לא משתמש באף שירות שלהם.

לא מייל, לא כרום, לא טלפון ולא כלום. על פייסבוק אני בכלל לא מדבר 8)

מוות לאח הגדול! :2gunfire:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל עוד אתה ברשת, אתה חשוף ולא ניתן לעשות כלום בנוגע לזה.

גם הפורום.

קחו משתמש אקראי.

אפשר לסחוט אותו.

+1

ההנהלה רואה את האי פי של כל משתמש, ותמיד אפשר להגיע עד לבית לסגור חשבונות. :wink:

פורסם
גם הפורום.

קחו משתמש אקראי.

אפשר לסחוט אותו.

לא ברור לי אם כתבת את זה ברצינות, אבל זה ממש לא דומה. מעולם לא פרסמתי בפורום דבר סוד שנוגע אלי או לאחרים, כך שאינני נידרש להסתתר מאחרי מסך האנונימיות של הרשת.

זה ממש לא דומה למצב המיילים שאני/אתה שולחים, אתה רוצה להגיד לי ביושר שלא יפריע לך אם כל המיילים שלך ייזלגו לרשת תוך שאפשר לקשור בין המשתמש לבין הזהות האמיתית שלו?

מה הבעייה להתנתק מכל השירותים של גוגל,צריך פשוט לדעת למצוא את השירותים התחליפיים ברשת,ויש המון כאלה.

מקום טוב להתחיל לחפש בו יהיה:

www.google.com

:lol:

אהבתי.

:roflmao::roflmao::roflmao:

ככל שאני חושב על זה יותר ויותר, אני מגלה שחוץ ממנוע החיפוש של גוגל ויוטיוב (הבנתי שהם גם נרכשו ע"י גוגל), אני פשוט לא משתמש באף שירות שלהם.

מוות לאח הגדול! :2gunfire:

אני במודע מנסה להפריד בין השירותים השונים.

מיילים וחיפוש נעשים דרך גוגל, אבל לא ניתן לקשור בין שם המשתמש שלי לבין הזהות האמיתית שלי.

(בעצם כן ניתן, אם מחפשים לעומק בתוך התכנים ששלחתי, אין לי ספק שיהיו מיילים "מסגירים").

טלפון, מכשיר שמצוייד ב- WM ושאיננו קשור בשום צורה לגוגל ושירותיה.

הרשת בבית - מוגנת סיסמא.

פייסבוק - מה זה? :wink:

הנקודה היא שכשהעלו את הצעת החוק הביומטרי, קמה במדינת ישראל קול צעקה על חדירה לתחום צנעת הפרט. כאן ישנו גורם פרטי, בלי שיש עליו שום פיקוח רגולטורי, שחשוף לכל המידע האינטימי ביותר שלנו.

שימו לב שכשרק התחילו בגרמניה לבדוק קצת יותר לעומק - ניתגלה מייד סירחון.

אני ממש מוטרד מזה.

פורסם

מזה נבהלת? תשמע מה קרה לי:

בד"כ אני מתרגם סרטים מצרפת, בצרפתית.

בשלב מסוים עברתי לתרגם סדרה מקנדה, בניב המיוחד של צרפתית שיש להם שם.

כשחזרתי לתרגם צרפתית תקנית, גוגל שלח אותי לכל מיני אתרים של צרפתית-קנדית.:shock:

בכלל, בתור משתמש כבד אני מבחין כל הזמן בהתאמות של מנוע החיפוש -

זה כל כך נוח שזה ממכר, וכשאתה מעמיד במשוואה את הפרטיות מול הפרנסה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פייסבוק לא קשורים לגוגל.

נ.ב. if we tell you buzz, you WILL buzz

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...