Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג יש באתר הרבה סוכנים של צמפיון שלא יירצו פרסום שלילי אולי הם יזיזו משהו,תנסה לדבר עם משתמש בשם RS אני בטוח שהוא יוכל להזיז משהו:wink:.

לא ידעתי שאני עובד בשקודה. פעם האחרונה שבדקתי - עבדתי במקום אחר.

לפותח הת'רד, זה רשום בהזמנה? אם כן - כנס בהם, יש לך כל זכות לעשות זאת. במידה וזה לא כתוב בהזמנה - חייך, נדפקת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת בניגוד להבטחה של הסוכן, ובניגוד למה שרשום (אמנם בצורה לא ברורה - חלקי מילים עם נקודות) בהצעת המחיר.

מדברייך אני מבין שהעניין לא רשום בצורה ברורה בהזמנת הרכב אלא רק התרשמות שלך מדבריו של סוכן המכירות.

אני מעדיף שהיו משנים לך את הכותרת מרמאות לאי הבנה מכיוון שלא שמענו את הצד השני כלומר את סוכן המכירות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל חברה שמכבדת את עצמה יש מחלקת פניות הציבור, מטרתה היא פניות של לקוחות אשר לא מרוצים או חוו שירות לא טוב/הבטחות שווא וכדומה.

הייתי ממליץ לפנות אליהם ולבדוק מה ניתן לעשות בנוגע לחלק עם המצלמת רוורס.

קח בחשבון שזוהי המחלקה שהיא קו אחרון לפני טיפול/העברה לגורמים משפטיים כך שאני יותר מסבור שתקבל תשובה או פתרון שייסבו לך נחת.

לגבי אורנג' - הייתי ממליץ פניה לפניות הציבור שלהם גם כאשר במקביל לפנות לאמון הציבור. הנושא ייפתר תוך שבוע לכל היותר.

Confidence In Motion

פורסם

לפותח הת'רד, זה רשום בהזמנה? אם כן - כנס בהם, יש לך כל זכות לעשות זאת. במידה וזה לא כתוב בהזמנה - חייך, נדפקת.

לא בטוח. אם יש עדים נוספים (נניח אתה ואביך וכו') וגם אם לא, הסכם בע"פ הוא הסכם. ותביעות קטנות בד"כ קשובים ללקוח. שם לא צריך עו"ד - באים ומספרים את הסיפור.

אגב, יש בפורום הזה מישהו עם פביה שמרוצה ממנה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עושה רושם שהפאביה הזאת לא פסגת האיכות, כנראה מרוב שאוראל משבח ומהלל כבר הוא יצר תדמית מוטעית כאילו יש משהו מאחורי התרנגולת הירוקה

בוודאי שיש משהו מאחוריה, הביצים של הנהג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

גם לי היה מקרה באורנג' שניסו להחתים אותי על איזה מבצע של דקה ועוד שיחה חינם או משהו בסיגנון...

ישבתי וקראתי את כל התקנון במשך 40 דקות בעמדה של נציג הלקוחות . [אותו הדבר גם בבנק ובכל מקום שמעורב כסף].

את מה שלא מצא חן בעיני סימנתי ונציג השירות חתם בראשי תיבות ליד השינוי ובסוף חתימה מלאה + מספר עובד.

אין לי שום בעיה איתם.

פשוט תקראו את האותיות הקטנות.

ואם אני לא טועה בבית דין כל החוקים והרמאויות הקטנות לא עוברות [יש סעיף שאומר שאם החוזה לא מספיק ברור אז מדובר בהטעיה ,ואני מכיר לפחות מקרה אחד של מכר שתבע ויצא זכאי].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
בוודאי שיש משהו מאחוריה, הביצים של הנהג.

או ליתר דיוק-מה שמחובר אליהן.. :twisted::twisted::twisted::twisted:

504L,קראתי את החתימה שלך-אין כמו אידיש :-)

פורסם
לא בטוח. אם יש עדים נוספים (נניח אתה ואביך וכו') וגם אם לא, הסכם בע"פ הוא הסכם. ותביעות קטנות בד"כ קשובים ללקוח. שם לא צריך עו"ד - באים ומספרים את הסיפור.

תתפלא, אבל כן. את העקיצות הטיפשיות האלה תשמור לעצמך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גם לי הבטיחו חיישני רוורס ב- 30. הגעת0 ש"ח שכבר יהיו מותקנים ביום בו אגיע לקחת את הרכב, בפועל לא רק שלא קיבלתי שום חיישנים אלא קיבלתי גם חורים על הדשבורדי עד לצ'מפיון עם מכתבים גדולים ומנוסחים היטב, חוץ משיחת טלפון שלהם אליי בנוסח "סליחה, מצטערים" לא קיבלתי כלום.

אל תיעלב, אבל התנהגות פראיירית כמו זו זה בדיוק מה שגורם להם להמשיך ולהתנהג בדרך בה הם מתנהגים. כנראה שהם טובים במתן הבטחות, ועוד יותר טובים בלהתנער מאחריות. כל עוד זה נגמר בלקוח שעושה קצת רוח ומרים את הקול, זה לא רק שלא מזיז להם, אלא גם לא מונע מהם להפסיק. כל מה שצריך זה תביעה אחת טובה כדי ללמד אותם לעמוד מאחורי ההבטחות שלהם.

גם לך וגם לפותח השרשור הבטיחו ולא קיימו. אני גם בטוח שאתם לא היחידים. מה עם איזה תביעה ייצוגית? נראה שיש פה דפוס התנהגות.

פורסם
תתפלא, אבל כן. את העקיצות הטיפשיות האלה תשמור לעצמך.

זו בכלל לא עקיצה, זו שאלה אמיתית. והנה VISA ענה שכן.

כן. יש לנו שתיים. למה?

כי של אוראל היתה חודש במוסך, של נטלי מתפוצצת לה, ל- STIO נשרו חלקים ולא רצו להחליף לו.

ביקור בפורום שכן יגלה לך על בעלי אוקטביה שנוזלים להם מים לרכב או שהדלת שלהם מרעישה.

נדמה לי שעל זה מדברים כשמדברים על איכות הרכבה, QA וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

2, ומרוצים.

אני מניח שאם לא היינו מרוצים מאחת - לא היינו קונים את השניה כשנה וחצי לאחר מכן.

8)
פורסם

כן, יש לי פרטית ואני מרוצה ממנה וגם לאמא שלי יש אחת.

לא מבין מה זה קשור בכלל.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
504L,קראתי את החתימה שלך-אין כמו אידיש :-)

כן, גם הקודמת עם הצוואעשצן קלאצ הייתה מעולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל שסגנון התגובות והעקיצות שלך שם אותך במשבצת של עוד מגיבים (בעצם מגיב אחד עיקרי) לא רלבנטים בשרשור הזה.

השרשור הזה נפתח בגלל בעיה שירותית ולא בעיה ברכב עצמו, את הדמגוגיה שלך אתה מוזמן לקחת למקום אחר.

האמת, ממך ציפיתי ליותר אחרי שמאחרים כבר התייאשתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...