Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים צאו מהסרט שנכנסתם אליו.

הנציג מכירות הוא שכיר בחברה ולא עצמאי שמנסה לסחוט שקל יותר.

הנציג לא ייפגע בשכר שלו בין אם קיבלת מסך מתנה או חצי רכב מתנה - מבחינת הנציג מה שהוא יוכל לתת לך הוא ייתן לך בסופו של דבר וזה לא ישנה לו כי זה לא ייצא לו מהכיס!

אין היגיון להגיד ללקוח שהוא מקבל X ולתת לו Y - הרי שברור שהלקוח יחזור עצבני והמוניטין של אותו נציג\אולם ייפגע וזה בטוח לא משתלם!

מוזר לי ששמעת מהנציג משהו והוא לא רשם לך את זה ואת שאר הדברים כן רשם - אולי אמר לך שישנה אופציה למצלמה על המסך שקיבלת?? ואתה פשוט פירשת את זה כמתנה?

חברים בשביל הגילוי הנאות -אני כבר לא עובד בצ'מפיון מוטורס ולעולם עבדתי בסקודה! פשוט מהניסיון שלי יש הרבה לקוחות ש"שומעים" מה שהם רוצים לשמוע ואני כנציג כאשר הבטחתי משהו ללקוח זה היה רשום לו והוא קיבל זאת!

כמובן שאני לא שולל את האפשרות שאולי אותו נציג טעה והטעה אבל על טעויות צריך לשלם :twisted:.

מה שאני לא מצליח להבין -למה לקחת את הרכב ולא העלת את הטענה שלך בשלב המסירה?

מה שלא יהיה אני מאחל בהצלחה ומזל טוב על הרכישה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר כמה מכירות כבר עשיתה בשיטה הזאת ?או שפשוט אתה זורק דברים באוויר בלי מבלי שיש להם רגליים,

מזאת אומרת הוא שכיר, עובד אצל מישהו ," לא עצמאי שרוצה לדפוק את הלקוח "

אדרבה לעבוד תחת מישהו זה לפעמים הרבה יותר לחץ, הרבה יותר מנוגד מוסרי לערכים שלך ואין לך שום דבר אחר לעשות חוץ מ א- לעזוב ב-להפוך לסוכן מכירות אמיתי = נחש

הבוס אומר לך " הלו אחינו אתה מחלק מתנות ולי זה יוצא מהכיס , אתה רוצה לעבוד פה תסגור לי כמה שיותר מכוניות עם כמה שפחות תמריצים , לא חוכמה למכור למישהו רכב במחיר רגיל בלי הנחה אבל מהצד השני להמתיר עליו מתנות בשווי אלפי שקלים,

סוכן כריש מוכר לך כמה שפחות בכמה שיותר, ( וזה אני אומר מנסיון של חצי שנה בארה'ב בעבודה הכי פרימיטיבית של מכירות)

פורסם
זו בכלל לא עקיצה, זו שאלה אמיתית. והנה VISA ענה שכן.

כי של אוראל היתה חודש במוסך, של נטלי מתפוצצת לה, ל- STIO נשרו חלקים ולא רצו להחליף לו.

ביקור בפורום שכן יגלה לך על בעלי אוקטביה שנוזלים להם מים לרכב או שהדלת שלהם מרעישה.

נדמה לי שעל זה מדברים כשמדברים על איכות הרכבה, QA וכו'.

מעניין שאת כל הדברים הללו מעולם לא שמענו מאותם אנשים שבכל שרשור דוחפים סקודה סקודה:shock:(ואני לא מתכוון ספציפית למישהו מסויים).

פורסם

תלונות יש לכל אחד, על כל אוטו.

הנה למשל מכר שלי הוציא מהסוכנות סוויפט חדשה שאחרי שבוע נדלקה מנורת ABS (מזל שההחלפה של המחשב היתה במסגרת האחריות).

לא מזמן גם דובר פה על ספלאש (אם אינני טועה) שבלם היד שלה לא עובד ו-I10/20 שהתחממה, וכו' וכו'.

מבחינה סטטיסטית, יש לא מעט לקוחות מרוצים של סקודה, ובניהם מספר לא קטן של נהגי מוניות ומורים לנהיגה.

איכות ההרכבה משובחת ובחלק מהמקרים אף עולה על VW. (פולו הישנה, למשל)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אסף, אני מכיר כמה מקרים בהם גסס מנוע של I20 ולא חסר מקרים של TSI160 שהלכו לעולמם בטרם עת (ודואגים להסתיר זאת היטב).

לגבי סוזוקי - בעיות בלמים וצבע זה פאק ידוע, בעיקר בדגמי הסוויפט. חבר (שמוכר כאן בפורום) נאלץ לבקר מספר פעמים במוסך בעקבות בעיות בלמים חוזרות ונשנות.

קורה בכל מקום, רק שכאן מישהו מחליט לקחת מקרה (או מקרים) ספציפיים ולעשות מהם חגיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חברים צאו מהסרט שנכנסתם אליו.

הנציג מכירות הוא שכיר בחברה ולא עצמאי שמנסה לסחוט שקל יותר.

הנציג לא ייפגע בשכר שלו בין אם קיבלת מסך מתנה או חצי רכב מתנה - מבחינת הנציג מה שהוא יוכל לתת לך הוא ייתן לך בסופו של דבר וזה לא ישנה לו כי זה לא ייצא לו מהכיס!

אין היגיון להגיד ללקוח שהוא מקבל X ולתת לו Y - הרי שברור שהלקוח יחזור עצבני והמוניטין של אותו נציג\אולם ייפגע וזה בטוח לא משתלם!

מוזר לי ששמעת מהנציג משהו והוא לא רשם לך את זה ואת שאר הדברים כן רשם - אולי אמר לך שישנה אופציה למצלמה על המסך שקיבלת?? ואתה פשוט פירשת את זה כמתנה?

חברים בשביל הגילוי הנאות -אני כבר לא עובד בצ'מפיון מוטורס ולעולם עבדתי בסקודה! פשוט מהניסיון שלי יש הרבה לקוחות ש"שומעים" מה שהם רוצים לשמוע ואני כנציג כאשר הבטחתי משהו ללקוח זה היה רשום לו והוא קיבל זאת!

כמובן שאני לא שולל את האפשרות שאולי אותו נציג טעה והטעה אבל על טעויות צריך לשלם :twisted:.

מה שאני לא מצליח להבין -למה לקחת את הרכב ולא העלת את הטענה שלך בשלב המסירה?

מה שלא יהיה אני מאחל בהצלחה ומזל טוב על הרכישה.

אתה רוצה להגיד לי שסוכן מכירות לא מקבל בונוס לפי המכירות?

בכל תחום סוכני המכירות היום יש משכורת בסיס פלוס בונוס פר מכירה, אז הנה לך האינטרס של אותו נציג למכור ולספר סיפורים. אולי המתנה הזאת לא יוצאת לו מהכיס, אבל היא זאת שתכניס לו עוד כמה שקלים לכיס כשהלקוח יסגור בגלל אותה המתנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

קיבלת רכב שלא לפי המפרט שהזמנת אל תיקח.

אם יש תיעוד עוד יותר טוב.

בכל מקרה כשתגיע לבית משפט יבינו שאתה לא משחק איתם.

אם אין תיעוד אז כמו שאמרו לפני אין לך קייס ואתה תלוי בטוב ליבו של השופט ועל איזה צד הוא קם היום.

בכל מקרה יש תיעוד ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

סוכן מכירות טוב דווקא כן מוסיף שידרוגים בחינם במקום להוריד ממחיר המוצר, סוכן מכירות לא טוב הוא כזה שלא מוודא שאכן תקבל את כל מה שהוא הבטיח לך.

כל הרכבים מתקלקלים, יש כאלה שפחות וכאלה שיותר, לא כל חברות הרכב מראות "בגרות" ומתקנות ליקויים על חשבונן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
להפוך לסוכן מכירות אמיתי = נחש

( וזה אני אומר מנסיון של חצי שנה בארה'ב בעבודה הכי פרימיטיבית של מכירות)

וזה ההבדל הגדול :idea:

נ.ב:גם את העבודה המזעזעת הזאת עשיתי בשלב מסוים בסקוטלנד הרחוקה..

אם אתה חושב שלמכור מוצרי חרטא לאמריקקים זה אותו דבר כמו למכור רכב תחת יבואן גדול אז צר לי ידידי - טעות גדולה מאוד בידך.

אם בשבילך סוכן מכירות הוא נחש - אז אל תקנה כלום... שלא יעבדו עליך.

עומר שלא מכר בורג בחייו ואחד הנחשים הגדולים במזרח התיכון :roll:

לגבי נושא של עמלה- כמובן שהוא מקבל עמלה - אבל אין לעמלה שלו שום קשר להנחה\הטבה שאותו לקוח קיבל.

נציג מכירות שישקר פשוט חופר לעצמו בור שהוא ייפול אליו בוודאות!! אין שום היגיון בדבר!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

נציג מכירות שישקר פשוט חופר לעצמו בור שהוא ייפול אליו בוודאות!! אין שום היגיון בדבר!

צודק, הרי כל האנשים הגיוניים, שקולים ומחושבים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עומר, המטרה של הסוכן זה למכור כדי לקבל עמלה.

הסוכן יעשה כל מה שהוא יכול כדי למכור ולקבל את העמלה ואני מקווה ששנינו מסכימים על זה. אז ברור לשנינו שהסוכן יתן הטבה כדי לדרבן את הלקוח לסגור עסקה שתתן לסוכן את העמלה שלו.

אפשר לראות את זה מצויין בחברות הסלולר שסוכן מבטיח הרים וגבעות וכלום לא מתממש כי זה לא כתוב בחוזה, מה מונע ממצב כזה לקרות גם במכירת רכב? מספיק שהסוכן רואה שהלקוח לא ממש מרוכז והוא לא כותב את המצלמה הזאת בחוזה, ואחרי זה לך תחפש את החברים שלך. מה גם שסטיו כבר אמר שכתוב לו בחוזה שהוא אמור לקבל משהו ולא קיבל למרות שזה כתוב בחוזה.

אז כן יש לסוכן סיבה למכור, ולפעמים למכור בכל מחיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ולא חסר מקרים של TSI160 שהלכו לעולמם בטרם עת (ודואגים להסתיר זאת היטב).

פרט, נמק והסבר. אני עשיתי חיפושים נרחבים בכל הפורומים האפשריים בבריטניה ובישראל ולא מצאתי אסמכתא למה שאתה כותב. אם יש לך חדשות בשבילי, אני אשמח בתור מישהו ששוקל שירוקו עם המנוע הזה.

פורסם

איתן, אם אתה רוצה מידע נוסף - ישנו ת'רד על כך בוואג קלאב ישראל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי, לאדם מאוד קרוב אלי יש פאביה 09 דגם ספורט אדום עם גג לבן+חלון גג.

הרכב נרכש בחודש 6-09 במבצע "חבר", אוראל קישר אותי בזמנו עם ניר, לחצתי את ניר על אבזור נוסף, מה שיצא יצא לא מעניין כי זה היה פעם, היום אולי נותנים פחות אולי נותנים יותר.

שכחו להתקין את אחד מפרטי האבזור, טלפון לניר ישירות לנייד, העניין טופל באותה שניה.

הרכב עומד היום עם 22 או 23 אלף ק"מ על הספידומטר, ביקר במוסך פעמיים, פעם אחת לטיפול 15, פעם שניה בעקבות מעורבות בתאונת דרכים.

תיקון התאונה היה רשלני משהו, אני אישית ניגשתי עם הרכב למוסך המרכזי ברמת החייל, עברתי עימות קליל עם מנהל השירות שם, שלאחר מכן הבין עם מי יש לו עסק (אני מכיר את כל התשובות שלהם כי אני בא מהענף), לאחר דין ודברים ניגשנו יחד למחלקת הפחחות והרכב תוקן לשביעות רצוני.

אני אישית מאוד מרוצה מהקניה של הרכב הזה, נהנה לנסוע ולנהוג בו כשיוצא לי, אין קילופים, אין שברים בפלסטיקים, כלום לא עף והכל במקום.

ולגבי שירות טוב, בעברי החזקתי בבעלותי רכב סוזוקי ג'ימני, אשר נרכש ע"י חדש מהסוכנות, הרכב נכנס פעם בשבוע !!! למוסך מורשה סוזוקי "דרך השטח" בת"א, לתיקון תקלות ברכב, יש לציין כי המוסך מצטיין בשירות ממדרגה ראשונה, וגם כשניכר על פניו של מנהל העבודה שנמאס לו לראות את פני או את הרכב יורד מגרר בכל יום ראשון בבוקר, הוא עדיין נתן שירות מאוד טוב.

מי שעכשיו חושב לעצמו שזה חרא של אוטו, שיחשוב שוב, כי מדובר ברכב הכי טוב שהיה לי בחיים.

פשוט קניתי אותו היה התערבות עם חבר כמה נזקים אפשר ליצר ב3 שנות אחריות, האוטו אחרי חצי שנה היה מוחזק עם אזיקונים בכל חלקי הפלסטיקה של הרכב, עבר הגבהה מאוד מסיבית של המרכב ועוד אי אילו שיפורים, המוסך מעולם לא ניסה להתנער מאחריות, רק תיקן ותיקן ותיקן. אחרי 10 חודשים ו20 אלף קמ, האוטו מת בהתהפכות מצערת.

כן אני אשמח לקנות שוב ג'ימני אם יהיה הממון בכיסי.

אז לא בכל מקום יש שירות גרוע :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...