Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות רכשנו סקודה פאביה חדשה מאולם התצוגה בת"א.

זאת לאחר התלבטויות רבות בין מספר מכוניות (אפילו ביקשתי ייעוץ פה בפורום).

ההחלטה הוכרעה לבסוף לטובת הפאביה, בעקבות הצעה אטרקטיבית של סוכן המכירות שהתקשר אלינו הביתה, והזמין אותנו לאולם - הצעה שבפועל לעולם לא מומשה במלואה.

ההצעה (שכמובן, לא נשלה את עצמינו, באה לקראת הגעתה של הגרסה החדשה של הפאביה) כללה מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס, והנחה קטנה בתשלום.

בעקבות ההצעה, החלטנו לרכוש את המכונית.

ביום איסוף הרכב החדש, לאחר היציאה ממרכז קבלת רכב חדש של צ'מפיון (לצערי לא השכלנו לבדוק את כל התכונות של הרכב לפני החתימה על קבלת הרכב), התברר שלא מותקנת ברכב מצלמת רוורס.

זאת בניגוד להבטחה של הסוכן, ובניגוד למה שרשום (אמנם בצורה לא ברורה - חלקי מילים עם נקודות) בהצעת המחיר.

התקשרנו לנציג המכירות שליווה אותנו לאורך כל התהליך, ולאחר פניות חוזרות ונשנות, שבכל אחת מהן הבטיח לחזור - אך בפועל אנחנו נאלצנו לחזור אליו יום למחרת, העביר הנציג את פניתינו למנהל.

המנהל הבטיח לברר ולחזור אלינו, אך בפועל לא חזר אלינו זמן-רב, ובכל פעם שהתקשרנו וביקשנו לדבר איתו, נמנע מלענות - כל פעם עם תירוץ אחר.

לאחר נסיונות חוזרים ונשנים, הצלחנו לדבר טלפונית עם המנהל.

הוא סירב להודות בצדקתינו, ולאחר שיחה ממושכת הסכים לשלם 50% ממחיר המצלמה - דבר שנראה בעינינו מגוכח, משום שהמצלמה הובטחה לנו ללא תוספת תשלום, וכעת יש נסיון להציג את הדברים כאילו אנחנו מנסים לסחוט מהם הטבה.

כמובן שסירבנו.

שאלתי היא - מעבר לאזהרת קונים פוטנציאליים מפני התרמית (כאן על-גבי הפורום, ובמקומות נוספים במידת הצורך), מה ניתן לעשות בעניין?

מתנדב בארגון ידידים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה ניתן לעשות? לתבוע אותם.

חבל שלא אמרת להם שאם הם לא נותנים לך את מה שמגיע לך, אתה תפרסם את זה בכל פורום אפשרי.

פורסם

יש לך הצעת מחיר בה רשומה (בכתב ידו של הסוכן?) המילה "מצלמת רוורס", ומשהו שמצביע על-כך שהיא ניתנת לך בחינם כהטבה? אם כן אז זו עילה לתביעה. בכל מקרה, הצעת מחיר צריך לקבל בכתב ברור, עם עדיפות למודפס. אם הכתב היה עד כדי כך לא ברור, היית צריך לקרוע לו את ההצעה בפנים.

פורסם

אל תדאג יש באתר הרבה סוכנים של צמפיון שלא יירצו פרסום שלילי אולי הם יזיזו משהו,תנסה לדבר עם משתמש בשם RS אני בטוח שהוא יוכל להזיז משהו:wink:.

פורסם

פנה מייד (טוב, לא מייד, הם כבר לא עובדים ב 19:10) למחלקת שרות לקוחות של צמפיון, פקסס להם את ההזמנה, תעשה קצת רעש ואני מבטיח לך שבמידה ואכן כתוב שם מצלמת רוורס ללא חיוב, אתה תקבל אותה ללא חיוב בין אם בטוב ובין אם בפסק דין של בית משפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם לי הבטיחו חיישני רוורס ב- 300 ש"ח שכבר יהיו מותקנים ביום בו אגיע לקחת את הרכב, בפועל לא רק שלא קיבלתי שום חיישנים אלא קיבלתי גם חורים על הדשבורד. הגעתי עד לצ'מפיון עם מכתבים גדולים ומנוסחים היטב, חוץ משיחת טלפון שלהם אליי בנוסח "סליחה, מצטערים" לא קיבלתי כלום.

אח"כ עפו גומיות של הקורות - מעל 15 דקות התווכחתי עם היועץ שירות מול כל העובדים שלו בטענה שמגיע לי את החלק באחריות (הוא לא רצה) - אחרי שהסברתי לו בפומבי שאו שאני מקבל את הקורות ללא עלות או שאני רואה אותו בבית המשפט - קיבלתי קורות חדשות חינם. עכשיו גם כל הצבע מכפתור ידית בלם היד מתקלף, אין לי כוח לגשת לשם ולבקש החלפה (הרכב באחריות לעוד חצי שנה). מה שכן, במזל אין לי שום בעיות מכאניות / חשמליות (טפו טפו טפו), מכיוון שאני רואה שהמכוניות האלו לא אמינות ב- 100%.

לצערי שירות ו/או הבטחות מוכר זה לא משהו שניתן לקבל כמו שצריך במדינה הזאת - כמובן שיש יוצאי דופן.

פורסם
לפני מספר שבועות רכשנו סקודה פאביה חדשה מאולם התצוגה בת"א.

זאת לאחר התלבטויות רבות בין מספר מכוניות (אפילו ביקשתי ייעוץ פה בפורום).

ההחלטה הוכרעה לבסוף לטובת הפאביה, בעקבות הצעה אטרקטיבית של סוכן המכירות שהתקשר אלינו הביתה, והזמין אותנו לאולם - הצעה שבפועל לעולם לא מומשה במלואה.

ההצעה (שכמובן, לא נשלה את עצמינו, באה לקראת הגעתה של הגרסה החדשה של הפאביה) כללה מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס, והנחה קטנה בתשלום.

בעקבות ההצעה, החלטנו לרכוש את המכונית.

ביום איסוף הרכב החדש, לאחר היציאה ממרכז קבלת רכב חדש של צ'מפיון (לצערי לא השכלנו לבדוק את כל התכונות של הרכב לפני החתימה על קבלת הרכב), התברר שלא מותקנת ברכב מצלמת רוורס.

זאת בניגוד להבטחה של הסוכן, ובניגוד למה שרשום (אמנם בצורה לא ברורה - חלקי מילים עם נקודות) בהצעת המחיר.

התקשרנו לנציג המכירות שליווה אותנו לאורך כל התהליך, ולאחר פניות חוזרות ונשנות, שבכל אחת מהן הבטיח לחזור - אך בפועל אנחנו נאלצנו לחזור אליו יום למחרת, העביר הנציג את פניתינו למנהל.

המנהל הבטיח לברר ולחזור אלינו, אך בפועל לא חזר אלינו זמן-רב, ובכל פעם שהתקשרנו וביקשנו לדבר איתו, נמנע מלענות - כל פעם עם תירוץ אחר.

לאחר נסיונות חוזרים ונשנים, הצלחנו לדבר טלפונית עם המנהל.

הוא סירב להודות בצדקתינו, ולאחר שיחה ממושכת הסכים לשלם 50% ממחיר המצלמה - דבר שנראה בעינינו מגוכח, משום שהמצלמה הובטחה לנו ללא תוספת תשלום, וכעת יש נסיון להציג את הדברים כאילו אנחנו מנסים לסחוט מהם הטבה.

כמובן שסירבנו.

שאלתי היא - מעבר לאזהרת קונים פוטנציאליים מפני התרמית (כאן על-גבי הפורום, ובמקומות נוספים במידת הצורך), מה ניתן לעשות בעניין?

אני חושב שפרסום כמו זה שחושף "לכאורה" את הפרצוף האמיתי של צ'מפיון. גורם להם נזק תדמיתי כה כבד. כך שאני ועוד הרבה קונים פוטנציאליים נחשוב פעמיים אם להתקרב אליהם. חבל שמשהו שם לא הבין שמחירה של מצלמת רוורס הוא איפלו לא עשירית האחוז מהנזק שנגרם ויגרם להם בפרסום שכזה,

פורסם

חבר'ה זו תרמית קלאסית אני קורא לה "חייך עבדו עליך באותיות הקטנות " סוכן, איש מכירות של אורנג' , סוחר רכבים , פנצרמכר וכו'

הם אנשי מכירות ! : הם יודעים איך לגרום לכם להתאהב במוצר ואפילו בסופו של דבר לא באמת לקבל את אהבת חייכם.

סיפור אישי = אורנג תקופת המעבר של מספרים סלולרים מחברה לחברה ללא כל שינוי המספר , החברות רצו עם מבצעים וכדומה, אני וחברה שלי לשעבר מגיעים לאורנג לבוא איתם בדין ודברים , הסוכן מבטיח לי במילים ברורות : " אתם מקבלים שנה יעד חינם כל אחד ממכם זאת אומרת שאתם תוכלו לדבר אחד עם השני חינם, חבר'ה זה חינם אין כאסף" הסוכן שולף לך חוזה בעל 10 עמודים מלאים שאין מצב בעולם שאתה תתחיל לשבת ולקרוא כל עמוד , וזו הטעות הגדולה ! תקראו ! כי שם זה כתוב " אנחנו הולכים לדפוק אותך רק שתהיה בעיניין " לאחר 3 חודשים של שיחות חינם, המבצע כבר לא בתוקף והכל חזר לשיגרה והשיחות רגילות, ואני פשוט מתחרפן וצועק ומשתגע מאיך לעזאזל חברה גדולה כמו אורנג עבדה עליי , וזה בגלל שבאותיות הקטנות כתוב שלחברת אורנג הנכבדת יש את האפשרות לקבוע גם לאחר חתימת החוזה את הגבלת המבצע של יעד חינם

גם לאחר שהפקרתי במנהלת סניף רעננה שהסוכן פשוט עבד עליי , זה לא עזר לי . היא אמרה חבל שלא קראתה את החוזה עד הסוף

פורסם

העיקר שאתם ממשיכים לקנות מכוניות של משפחת פולסווגן.

כל הכבוד !

מתפרקות - לפחות כמו כל המתחרות ולפעמים גם יותר.

מתקלקלות - אפילו יותר מהמתחרות.

יקרות בטרוף - ללא כל יחס להיותן סתמיות ובעלות יחס עלות/תועלת גרוע ביותר

עכשיו גם משקרים ללקוחות - מופת לתרבות הגרמנית (של המזרח התיכון)

מתי תלמדו את הלקח ? עד מתי תתלהבו מתוצרת בינונית של מותג אירופי ?

בסך הכל עוד פיאט, פיג'ו, רנו, היונדאי רק עם סמל אחר...

פורסם

השירות של צ'מפיון ידוע לשמצה, זה לא משהו חדש.

במקרה שלך הדבר פשוט מאוד - מצלמת הרוורס מצויינת בחוזה? סה טו. או שזה ייגמר בטוב או שזה ייגמר דרך בית משפט.

לעניין אורנג', גם אני פתחתי איתם לאחרונה במלחמת כאסח קטנה. החברות האלה צריכות להבין שנגמרו הימים בהם הן היו מחזיקות את לקוחותיהן בביצים ושהתחרות קיימת, חיה ובועטת מתחת לפני השטח. נכון שזה מעצבן ומתיש אך בסוף זה משתלם.

ועוד משהו שלמדתי - אף פעם אבל אף פעם לא חותמים על חוזה בדיוק אחרי שיחה עם איש מכירות. לוקחים את החוזה הביתה או לחילופין קוראים את כל החוזה (גם אם זה 15 עמודים עם פונט בגודל 4 במקרה של אורנג') ושואלים את כל השאלות, גם אם זה יביא את החלסטרה לנציג.

ברומא התנהג כרומאי? בישראל התנהג כישראלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר , הם לא נתנו לי את החוזה ! רציתי לקחת אותו הביתה לעיון והם פשוט סירבו הם לא רצו ש"המתחרים שלהם יראו את החבילות שהם מציעים "

יש דברים בישראל שפשוט הייתי עוקר !

פורסם
גם לי הבטיחו חיישני רוורס ב- 300 ש"ח שכבר יהיו מותקנים ביום בו אגיע לקחת את הרכב, בפועל לא רק שלא קיבלתי שום חיישנים אלא קיבלתי גם חורים על הדשבורד. הגעתי עד לצ'מפיון עם מכתבים גדולים ומנוסחים היטב, חוץ משיחת טלפון שלהם אליי בנוסח "סליחה, מצטערים" לא קיבלתי כלום.

אח"כ עפו גומיות של הקורות - מעל 15 דקות התווכחתי עם היועץ שירות מול כל העובדים שלו בטענה שמגיע לי את החלק באחריות (הוא לא רצה) - אחרי שהסברתי לו בפומבי שאו שאני מקבל את הקורות ללא עלות או שאני רואה אותו בבית המשפט - קיבלתי קורות חדשות חינם. עכשיו גם כל הצבע מכפתור ידית בלם היד מתקלף, אין לי כוח לגשת לשם ולבקש החלפה (הרכב באחריות לעוד חצי שנה). מה שכן, במזל אין לי שום בעיות מכאניות / חשמליות (טפו טפו טפו), מכיוון שאני רואה שהמכוניות האלו לא אמינות ב- 100%.

ועוד אחרי זה אתה אומר משהו על הסוכנות של פיאט? אני במקומך הייתי מוכר את הרכב, נראה לי שאתה תאכל יותר תקלות ממה שהיה לך באונו.

פורסם

נו, גם במקרה שלי החיישנים היו כתובים בחוזה והנציג עוד חתם ליד זה. בשורה התחתונה אני יכול לקחת את החוזה ולנגב איתו אתה יודע מה, כי זה פשוט לא מעניין אותם.

בנוגע לאורנג' גם עליי נפלה שיטת "מצליח", הם חייבו אותי על מכשיר סלולארי בן 6 שנים כי אמי שדרגה את המכשיר שלה (טעות אנוש, המספרים עוקבים). הגעתי איתם עד למשרד התקשורת, העיניין בבוררות. הם עוד רוצים ממני כסף על תיקון הטעות שלהם. לאיפה הגענו...

לד"ר סובארו - מה שהיה בסוכנות של פיאט היה שיא חדש של שירות לקוי, אין דברים כאלו - גם לא בצ'מפיון. אצל צ'ימפיון השירות הלקוי זה על אש קטנה, אצל פיאט כבר הדליקו מדורה. בכל מקרה אם אתם אומרים שכל הצוות עף מהסוכנות ההיא אז יכול להיות שעכשיו הם מעוניינים למכור מכוניות, אני לא אהיה שם כדי לבדוק את זה.

פורסם
העיקר שאתם ממשיכים לקנות מכוניות של משפחת פולסווגן.

כל הכבוד !

מתפרקות - לפחות כמו כל המתחרות ולפעמים גם יותר.

מתקלקלות - אפילו יותר מהמתחרות.

יקרות בטרוף - ללא כל יחס להיותן סתמיות ובעלות יחס עלות/תועלת גרוע ביותר

עכשיו גם משקרים ללקוחות - מופת לתרבות הגרמנית (של המזרח התיכון)

מתי תלמדו את הלקח ? עד מתי תתלהבו מתוצרת בינונית של מותג אירופי ?

בסך הכל עוד פיאט, פיג'ו, רנו, היונדאי רק עם סמל אחר ..........

אל תהיה ממורמר, זה לא נורא אם לא היה כסף ל-VW, גם לנסוע על יפנית מתחילת שנות ה-2000 זה בסדר גמור,

אתה לא צריך להרגיש רע!.

לפותח השרשור - תפקסס את ההזמנה לשירות הלקוחות, ותבהיר להם שזה עיניין של עיקרון והמצלמה הזאת תורכב על הרכב בראס בין אמו ! :), גם אם זה אומר שאתה תמכור את הפאביה כדי להעמיד סוללה של עורכי דין

תאמין לי אתה תקבל מצלמה וגם את הבת של מנהל אולם התצוגה :)

עושה רושם שהפאביה הזאת לא פסגת האיכות, כנראה מרוב שאוראל משבח ומהלל כבר הוא יצר תדמית מוטעית כאילו יש משהו מאחורי התרנגולת הירוקה

פורסם
חבר'ה זו תרמית קלאסית אני קורא לה "חייך עבדו עליך באותיות הקטנות " סוכן, איש מכירות של אורנג' , סוחר רכבים , פנצרמכר וכו'

הם אנשי מכירות ! : הם יודעים איך לגרום לכם להתאהב במוצר ואפילו בסופו של דבר לא באמת לקבל את אהבת חייכם.

סיפור אישי = אורנג תקופת המעבר של מספרים סלולרים מחברה לחברה ללא כל שינוי המספר , החברות רצו עם מבצעים וכדומה, אני וחברה שלי לשעבר מגיעים לאורנג לבוא איתם בדין ודברים , הסוכן מבטיח לי במילים ברורות : " אתם מקבלים שנה יעד חינם כל אחד ממכם זאת אומרת שאתם תוכלו לדבר אחד עם השני חינם, חבר'ה זה חינם אין כאסף" הסוכן שולף לך חוזה בעל 10 עמודים מלאים שאין מצב בעולם שאתה תתחיל לשבת ולקרוא כל עמוד , וזו הטעות הגדולה ! תקראו ! כי שם זה כתוב " אנחנו הולכים לדפוק אותך רק שתהיה בעיניין " לאחר 3 חודשים של שיחות חינם, המבצע כבר לא בתוקף והכל חזר לשיגרה והשיחות רגילות, ואני פשוט מתחרפן וצועק ומשתגע מאיך לעזאזל חברה גדולה כמו אורנג עבדה עליי , וזה בגלל שבאותיות הקטנות כתוב שלחברת אורנג הנכבדת יש את האפשרות לקבוע גם לאחר חתימת החוזה את הגבלת המבצע של יעד חינם

גם לאחר שהפקרתי במנהלת סניף רעננה שהסוכן פשוט עבד עליי , זה לא עזר לי . היא אמרה חבל שלא קראתה את החוזה עד הסוף

היה לי עם אורנג אותו מקרה, לשמחתי את כל הפגישות שהיו לי איתה ואיתם אחר כך הקלטתי.

עד שנמאס לי ואמרתי להם או שאני מקבל את מה שהובטח לי + פיצוי או שאני מגיש תביע ויש לי את כל ההקלטות שלכם.

מאז יש שקט.

סתם עצה לחיים, כל עסקה טלפונית שאתם עושים אם זה ביטוח \ בזק \ סללורי או לא יודע מה.

תקליטו אותם שתהיה לכם הוכחה.

גם כשאתם חותמים עסקאות שדורשות לקרוא חוזה מתיש תקליטו אותם ותבקשו שירשמו לכם את זה על דף ובסוף עם חתימה ות.ז.

אם הם מנסים להסתיר ממכם משהו אז הם יפסיקו ברגע שתראו שאתם לא פראיירים.

ואיך זה בא לעזור לפותח הנושא? להבא תדע להתנהג ככה.

מה שאני הייתי עושה במקרה שלך, הייתי הולך לסוכנות ונפגש עם הסוכן, מדבר איתו על החוזה ושנדפקת בגגלו.

תראה לו את החוזה שכתוב בכתב ידו, ואיך יש מצב כזה שהוא לא עומד במילה שלו.

אם התגובה שלו תבוא "לעזור לך והוא יגיד שהייתה אי הבנה או דבר כזה", אז זה כבר מה שיפליל אותו ותהיה לך הוכחה.

היום כל דבר צריך להקליט, אצלי בפלא זה בכלל מקליט את כל השיחות.. שיהיה.

שיהיה לך בהצלחה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...