Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט קניתי אותו היה התערבות עם חבר כמה נזקים אפשר ליצר ב3 שנות אחריות, :)

:shock:

לא ברור לי מדוע הם תיקנו תחת האחריות נזקים שגרמת בכוונה, אבל העיקר שניצחת בהתערבות. :?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יכנס איתך כאן להגדרות וקביעות לא מוכחות מי הוא סוכן טוב ומי הוא לא , אבל אני כן יתן לך משוואה מאוד פשוטה שנכונה לכל סוגי המכירות בעולם

תמכור פחות בכמה שיותר !

ככה עושים את הרווח האמיתי !

פורסם
איתן, אם אתה רוצה מידע נוסף - ישנו ת'רד על כך בוואג קלאב ישראל.

אוראל,

משום שהנושא חשוב לי - הרי לגולף שלי יש את אותו מנוע - נכנסתי, אבל מצאתי רק ת'רד בו אתה אומר שאתה מכיר מקרים כאלה (בעצם כמו פה), ולא בעלים של רכבים כאלה (שלא שיפרו אותם) שיבואו ויספרו מה קרה להם. אם תוכל להפנות אותי - אודה.

פורסם

הוסבר בוואג קלאב מה התקלות שגורמות לקריסת המנוע (בארץ). המידע מגיע ממקור מוסמך ואיני יכול לפרט מעבר לזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכל טוב ויפה, ויש כבר 50 תגובות. אחלה.

אבל חסרה לי תגובתו של פותח השרשור שנדם לאחר ההודעה הראשונה שלו כאן - מה נסגר לבסוף ?

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הכל טוב ויפה, ויש כבר 50 תגובות. אחלה.

אבל חסרה לי תגובתו של פותח השרשור שנדם לאחר ההודעה הראשונה שלו כאן - מה נסגר לבסוף ?

בהחלט!! מה נסגר בסוף?

פורסם

נסיוני עם רנו מגאן.

אחד היבואנים המושמצים ביותר הוא קרסו,ואת האמת אני לא מבין למה.

הרנו מגאן האחרונה שרכשנו נקנתה מיד שניה, ונשאר לה 8 חודשים אחריות.

איך שקנינו את הרכב עברנו על כול הפלסטיקה ורשמנו כול חלק שהתקלף.

החלפנו ידיות בשתי הדלתות, ואפילו גלגל הגה(שהתקלף בחלק העליון שחשוף תמיד לשמש) במסגרת האחריות ללא תשלום.

בנוסף מרים חלונות אחד שבק וגם הוחלף במסגרת האחריות.

השיא הגיע ששבוע וחצי לפני תום תוקף האחריות המזגן התחיל לגמגם אבי הלך למוסך, אבל בגלל שהמזגן פעם עבד פעם לא הוא הגיע בדיוק כשהוא עבד.

מנהל המוסך אמר לו שהתקלה נרשמה, וגם אם אחרי פקיעת האחריות היא תחזור יטפלו בה.

אכן כמה ימים לאחר פקיעת האחריות(שלוש שנים אחריות) המזגן שבק לחלוטין אבי הלך למוסך ושם נאמר לו שהמפוח הלך, וזה הוחלף ללא תשלום למרות היותו חלק לא זול ועבודת ההחלפה היא התעסקות גדולה מאוד.

אולי זה בגלל שזו רנו מגאן שלישית שלנו ברצף ומנהל המוסך כבר מכיר את אבי טוב מאוד.

אולי מדובר במוסך באמת טוב אמין ובעל תודעת שירות, אבל לדעתי מדובר פשוט במדיניות יבואן כי בסופו של דבר הנזק הכספי של החלפת הרכיבים הוא לא על חשבון המוסך, רק זמן העבודה הוא על חשבון המוסך אם בכלל.

מרגיז מאוד לשמוע שיבואן גדול כמו צ'מפיון שמיבא כול כך הרבה מותגים עם מוצרים טובים מתייחס ככה ללקוחותיו.

אולי בגלל הגודל והכוח שלו בשוק הוא מרשה לעצמו לזלזל באנשים בצורה כזאת.

לאבי גם הייתה פסאט לפני כמה שנים והוא נישבע שלעולם לא עוד, ולכול אוהדי VW שיצאו להגנתם כמות התלונות שראיתי בפורום על רכבי צ'מפיון היא הגדולה ביותר.

אני לא חושב שהרכבים רעים אני חושב שהיבואן בניגוד ליבואנים אחרית שמטפלים בבעיות וסותמים פיות פשוט לא שם על הלקוחות שלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה על ההתעניינות.

אם היה חדש הייתי כותב פה - לצערי אין.

נאלצנו להתקין מצלמה מכספינו (שימושי מאד, שווה כל אגורה שלא היינו אמורים לשלם)

+ בנוסף הקליטה של הרדיו לא טובה, אבל זה כבר סיפור אחר.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

חבר'ה אני חושב שלאור כמות התלונות פה מישהו צריך להרים את הכפפה ולהחתים איזה עצומה או משהו...לא נתקלתי בכ"כ הרבה תלונות בבת אחת על יבואן אחד.

חבר,אתה חופר

פורסם
אני לא יכנס איתך כאן להגדרות וקביעות לא מוכחות מי הוא סוכן טוב ומי הוא לא , אבל אני כן יתן לך משוואה מאוד פשוטה שנכונה לכל סוגי המכירות בעולם

תמכור פחות בכמה שיותר !

ככה עושים את הרווח האמיתי !

רק עכשיו ראיתי את השרשור, סלח לי חבר אבל אתה לא מפסיק לבלבל במוח.

סוכן מכירות שעובד בחברה גדולה ולא פרילנסר שמחפש להגדיל רווחים ואת המשכורת, עושה את כל המאמצים

לתת ללקוח את המקסימום במינימום.

ואתה בטח שואל את עצמך למה?

כי בעולם המכירות, המוכרים הטובים ביותר, עובדים פחות! אני אסביר -

ברגע שיש לך לקוח שקיבל את מירב ההטבות האפשריות - הוא מביא איתו לידים.

תשלב את המאפיין הזה עם גורם האמינות, צפוי לך חיים קלים יותר בעולם קשה מאוד.

המתנות / הטבות וכדומה לא יוצאות לסוכן מהכיס. החברה נותנת לסוכן תחום של הטבות שהוא

יכול לעשות בהם ככל העולה על רוחו, בין אם אלו דברים שהסוכן מאשר לבד לבין אם זה מצריך אישור "חריג".

כל עוד הוא מביא את היעד ומספק את הסחורה - החברה מרוצה - המנהל שלו מרוצה - הסוכן מרוצה

והכי חשוב - הלקוח (שאם הכל בוצע כהלכה, גם יביא איתו עוד אנשים).

My 2 cent.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

משעשע אותי שיש פה לא מעט בעלי פאביות שאכלו מהרכב\שירות של צ'מפיון חרא ועדיין ממשיכים להגיד שטעים להם.

תעשו מעשה, תתאגדו, פנו לאחד מכלי התקשורת הרלוונטיים (מדור רכב של ידיעות אחרונות\מעריב\YNET\WALLA וכו'), תעדכנו אותם בתאריך\שעה\מיקום\מטרה.

הם ישמחו מאוד לבוא ולסקר\לצלם את שורת הרכבים שתחנו מול סוכנות סקודה מרכזית כאשר בכל רכב יש שלטים גדולים וברורים אודות ליקויי הרכב הספציפי וההמלצה לא להתקרב בצירוף בעל הרכב שישמח לספר לכל לקוח פוטנציאלי למה עדיף לו לא לקנות פאביה.

אף אחד לא יוכל לתבוע אתכם על הוצעת דיבה כי אתם מתלוננים על ליקויים קיימים ברכבים שלכם, רעש זה ועוד איך יעשה, אני מאמין שגם תוצאות.

לבוא ו"להזהיר" פה בפורום מפני רכישת פאביה זה יפה ונחמד, בתכל'ס אתם רוצים להשיג תועלת אמיתית (קרי- תיקון הליקויים ברכבים שלכם או קבלת פיצויי הולם), את התועלת האמיתית לא תשיגו פה כי גם אם התכוונתי לרכוש פאביה ולא רכשתי בגלל שקראתי את מה שכתבתם- אתם לא תקבלו על כך דבר מעבר למילת תודה על ההתרעה, ומילת תודה לא תתקן לכם את הליקויים (כמו שאומרים, זה שתיהיה נחמד לא יקנה לך את המצרכים במכולת).

תתחילו לחשוב בגדול, יש פה יותר מ-5 בעלי רכבים שאכלו קש מהפאביה פשוט תתאחדו ותדאגו להביא אמצעי תקשורת רלוונטי כדי ליצור את הרעש המתאים.

מעבר לזה, המלצה לכלל בעלי VAG, כולכם כל הזמן מתלוננים על השירות, מה הבעייה שלכם לארגן עכשיו מפגש וואגיות ביום חול מול סוכנות מרכזית (בדיוק על אותה מתכונת שהמלצתי לבעלי פאביות,רק שהפעם תשימו שלטים עם תיאור של בעיות השירות של צ'מפיון).

יש לכם כל כך הרבה כח בידיים ואין לכם מושג איך להשתמש בו.

כל יומיים מפרסמים יום מכירות מיוחד, תקבעו "מפגש התלונות הגדול של VAG" ליום הזה מול הסוכנות המרכזית,אני רוצה לראות שמתעלמים מזה ש-50 או 100 רכבים של הקונצרן (מכל המותגים והדגמים) חונים ובכל רכב רשימת תלונות ארוכה,אי אפשר להתעלם מזה!.

לא יכולים לקחת יום חופש כדי להשקיע בזה יום אחד ? אז תחנו את הרכב מוקדם בבוקר וסעו לעבודה עם אוטובוס באותו יום,זה יהיה שווה את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי בינתיים אין תלונות, טפו טפו טפו. וגם לא שמעתי הרבה תלונות על שירות לקוי לרכבים שאינם סקודה.

לכן, אני שוב מציע את האפשרות שזה אולי חוסר אכפתיות של היבואן - ולכן אולי עידן צודק. תתארגנו מול סקודה ת"א, זה ליד עזריאלי כך שזה אפילו קרוב למערכת ידיעות אחרונות :-)

• תוכן חדש...